Amerika’da kalan param...
Merhaba. 2 sene önce bir süre Amerika’da kaldım. Orada alacak 1000$’a yakın param vardı. Oradayken parayı alabilirsin vs. demişlerdi. Ama öyle olmadı. Türkiye’ye dönünce de maillerime cevap vermemeye başladılar. Bu parayı almak için Türkiye’den yapabileceğim neler var? Konsolosluğa falan mı başvurmalıyım? Üstünden 2 sene geçmesi parayı almama engel mi?
Çevre Edinmek Manita Yapmak Gibi Gibi
Merhaba. Hayatınızda nasıl çevre ediniyorsunuz? Son birkaç senedir iş ve yeni şeyler öğrenme üstüne zamanımı harcıyorum. Dolayısıyla manita yapma, çevre edinme konularında falan çok eksik kaldığımı düşünüyorum. Bunun zamanla iletişim becerilerimi vs. öldürdüğünü düşünmeye başladım. Eskiden daha eğlenceli bir insandım. Son görüştüğüm kızların %90’ı sosyal medyadan bulup görüştüğüm kızlar. Aslında daha önceki tecrübelerime bakarak kızlarla aramın iyi olduğunu söyleyebilirim. Hatta birkaçının bana platonik vs. olduğunu sonradan öğrenmiştim. Fakat şuanda dişilerle yeterince zaman geçireceğim ortamlarda bulunmadığım için herhangi bir ortamda bakışma, karşılıklı tebessüm etme bile olsa daha sonra devamı gelmediği için bir işe yaramıyor. Aslında şu sıralar düzenli bir kız arkadaş yapsam ne kadar güzel olur diye düşünüyorum ama gerçekten tanıyarak ve zaman geçirerek öyle biri olmasını istiyorum.
Kısacası siz bu ülkede sosyalleşmek için ne gibi şeyler yapıyorsunuz? Birileriyle tanışmak (sadece kız anlamında değil, network yapma açısından da söylüyorum) Dans kursu vs. gibi yerler mi önerirsiniz?
Instagram Adım Alınmış
|
Macbook Pro için bir öneri istiyorum
|
Yazılımcılar çözülebilecek bir problem
|
Youtube Anasayfa Düzenleme
|
Sosyal Medyada Anahtar Kelimeler İçin Mail Almak
|
Almanya'dan Macbook Pro
Ortodonti Tedavisi
|
Sosyal Medyada Bir Kişi Nasıl Bulunur?
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 49
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.656 (Bu ay: 61)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic