Sosyal medyada bir akış sayfasında belirlenen bir anahtar kelime görüldüğünde o içeriğin linkini mail olarak almamız mümkün müdür? Yani sistem kendi kendine sorgulayacak anahtar kelimeyi. Bulduğunda da bildirecek. Bunun için uygulanabilecek yöntemleri söyler misiniz? Var mı aramızda buna bir çözüm oluşturabilecek merak ettim.
Text içinde string aramak çok basit bir işlem. Senin sosyal medya her neresi ise orada çalışacak iyi bota ihtiyacın var.
Akıllı biri tarafından yazılıp, yakalanmayacak bir şeye. Şimdi bundan 5 sene önce angular tabanlı bet siteleri çatır çutur parse ediliyorsa, o sosyal medya şeysi neden olmasın.
Sosyal medya ile işim olmadığı için, mevcut durumu bilemem, ancak yapılmaması için bir sebep göremiyorum.
Bunun için hazır apiler var diye biliyorum. İnstagram vs bunların kendi servisleri neler sunuyor bir inceleyin.
Elde yapılacak ise regex ile yapılır. .net, java artık hangi dilde yazmak isterseniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Delifisek.Tux
Text içinde string aramak çok basit bir işlem. Senin sosyal medya her neresi ise orada çalışacak iyi bota ihtiyacın var.
Akıllı biri tarafından yazılıp, yakalanmayacak bir şeye. Şimdi bundan 5 sene önce angular tabanlı bet siteleri çatır çutur parse ediliyorsa, o sosyal medya şeysi neden olmasın.
Sosyal medya ile işim olmadığı için, mevcut durumu bilemem, ancak yapılmaması için bir sebep göremiyorum.
Teşekkür ederim. :)
quote:
Orijinalden alıntı: kangroo
Bunun için hazır apiler var diye biliyorum. İnstagram vs bunların kendi servisleri neler sunuyor bir inceleyin.
Elde yapılacak ise regex ile yapılır. .net, java artık hangi dilde yazmak isterseniz.
Açıkçası yazılım hakkındaki bilgim CSS'den ibaret. Aslında tasarımcıyım. Kendim yazabileceğimi düşünmüyorum, beni aşacak bir olay ne kadar basit olsa da. Bahsettiğiniz api olayını biraz daha açar mısınız? Daha çok facebook'la ve twitter'la alakalı bu istediğim olay. Teşekkürler cevap için.
quote:
Orijinalden alıntı: Stanley342
Açıkçası yazılım hakkındaki bilgim CSS'den ibaret. Aslında tasarımcıyım. Kendim yazabileceğimi düşünmüyorum, beni aşacak bir olay ne kadar basit olsa da. Bahsettiğiniz api olayını biraz daha açar mısınız? Daha çok facebook'la ve twitter'la alakalı bu istediğim olay. Teşekkürler cevap için.
Alıntıları Göster
hepsi zaten aynı gurupta merak etme. Sonuçta hepsi zuckenbergin elinde . Api şöyle birşey apinin yazılımsal bir mantığı var çalışma mantığı. Bir kontrol paneli gibi sana bazı hizmetler sunuyor sen bir tuşa bastığında sana bir cevap döndürüyor. Bu sebeple sen başka bir ekstra yazılım kullanmadan direk sosyal medyanın kanalını kendi hattına(programına diyelim) bağlayabiliyorsun.
kangroo
kullanıcısına yanıt
Siz bu işle uğraşıyorsanız yardımcı olur musunuz peki? api kullanacak sistemin kodlanması lazım sanırım ilk önce.
Tabi ki ücreti karşılığında yapabilirim.Neden olmasın.Öncelikle projenin hatlarının belirlenmesi lazım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme