Merhaba. Hayatınızda nasıl çevre ediniyorsunuz? Son birkaç senedir iş ve yeni şeyler öğrenme üstüne zamanımı harcıyorum. Dolayısıyla manita yapma, çevre edinme konularında falan çok eksik kaldığımı düşünüyorum. Bunun zamanla iletişim becerilerimi vs. öldürdüğünü düşünmeye başladım. Eskiden daha eğlenceli bir insandım. Son görüştüğüm kızların %90’ı sosyal medyadan bulup görüştüğüm kızlar. Aslında daha önceki tecrübelerime bakarak kızlarla aramın iyi olduğunu söyleyebilirim. Hatta birkaçının bana platonik vs. olduğunu sonradan öğrenmiştim. Fakat şuanda dişilerle yeterince zaman geçireceğim ortamlarda bulunmadığım için herhangi bir ortamda bakışma, karşılıklı tebessüm etme bile olsa daha sonra devamı gelmediği için bir işe yaramıyor. Aslında şu sıralar düzenli bir kız arkadaş yapsam ne kadar güzel olur diye düşünüyorum ama gerçekten tanıyarak ve zaman geçirerek öyle biri olmasını istiyorum. Kısacası siz bu ülkede sosyalleşmek için ne gibi şeyler yapıyorsunuz? Birileriyle tanışmak (sadece kız anlamında değil, network yapma açısından da söylüyorum) Dans kursu vs. gibi yerler mi önerirsiniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çevre Edinmek Manita Yapmak Gibi Gibi
-
-
" sosyalleşmek için ne gibi şeyler yapıyorsunuz" Yapmıyoruz
-
Dostum sosyalleşenlere sordum zaten sen neden üstüne alındın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu dışının asosyellerle dolu olmasıyla ilgili bir şakaydı hocam o. Bu konu hakkında birşey bekleme burdan
-
Biz taşındık şehir değiştirdik ve şehir içindede bir kaç defa semt değiştirdik bu sayede bir çevre oldu, okul okul hayatında yok bölüm seçme lise den bahsediyorum ünide yok hazırlık falan derken baya çevre oldu yani, en son iş hayatına atıldım 2-3 iş değiştirdim oradan da çevre yaptım, ama bir kaç zamandır işte kendimi bir şeyler öğrenmeye geliştirmeye adadım çünkü daha iyi bir işe ihtiyacım var , sağlam bir yere, neyse kursa gittim bir sürü , online bir sürü kursada girdim çevre oluyor ya illaki kasmayacaksın çevrem yok şu bu diye sen kendini geliştirmeye bir yerlere gelemeye ada, çevre peşinden geliyor sen istesen de istemesen de ,
-
Doğru haklısın ama kendimi hangi ortamlarda insanlara gösterebilirim bunu arıyorum. Yoksa ortamdaki herkesin numarasını isteyen biri olmadım hiçbir zaman 😄 Evden çalışıyorum haftada 1-2 kez birlikte zaman geçirebileceğim birileri var ama kısıtlı bir çevre. Farklı ortamlarda farklı insanlar tanımak istiyorum anlayacağın hocam. Sanırım çözüm olarak hem kendimi geliştirebileceğim hem de yeni insanlar tanıyabileceğim dans kursunu seçicem. Varsa aklına başka bir aktivite gelen buradayım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X