Şimdi Ara

Macbook Pro Intel Iris Pro mu yoksa AMD Radeon R9 M370X 2GB Ekran kartı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İlk defa mac alacağım. Laptop ihtiyacım var bu yüzden macbook pro seçiyorum. Genellikle yazılım,surf ve oyun için kullanılacak. Her şeyi yapsın istiyorum kısaca.

15 inç macbook pro 2 ye ayrılıyor. İşlemci olarak çok fark olmasada ekran kartı konusunda kararsızım. Hangisi benim için daha iyi olur ?

Birinde sadece "Intel Iris Pro Graphics" mevcut. Diğerinde ise "Intel Iris Pro Graphics 2 GB GDDR5 belleğe sahip AMD Radeon R9 M370X"

sizce hangisi ?

fiyat olarakda sadece irisli : 5.9
    amd radeon lu : 7.4 bin

• İşin içinde oyun varsa kesinlikle AMD'li model tercih edilmeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat zorlamassa AMD

• şöyle bir durum mevcuttur genel olarak oyun için mac almak mantıksız. grafik uygulamalar vs. olacaksa kesinlikle amd'li ekran kartı surf vb. için iris pro yeterli.
  • 0x888 0 kullanıcısına yanıt
    Ufak bir işlemci farkı ve 256 gb ssd farkı dışında fark yok . Fiyatlar zaten uçtu ben gt 750m 512 SSD'li modeli 5.7 ye almıştım TR'den düşünün yani . Arada 1.5 bin ₺ fark var aradaki farka ps4 alabilirsiniz . Ayrıca harici kart AMD olduğu için CUDA desteğide yok şuan tamamen mantıksız . Oyun için düşünüyorsanız zaten macbooklar çöp ne kadar apple sevsemde bunu kabullenmek lazım . Zaten oyun notebookta oynanmaz orası ayrı konu .
  • Oyun oynamak istiyorsan al ps4 yada monster pc keyfine bak. Macbooklarda oyun oynanmaz diye birşey yok. Oynanır. Ama iskence cekersin. Macbookair kullanıyorum 3 dk oyun oynanmıyor. Pc alev alıyor resmen. Senın yerınde olsam o fiyata monster pc alırdım. Kaldırmıcağı oyun yok. Ama pcde oyun oynama taraftarı değilim. Sanırım konsol sevmiyorsun o yüzden monster pc al dedim. Yoksa ps4 al.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlatmış olacağım ama 3D modelleme programların için (solid, catia vb) MacBook almak mantıklı mı? Bir de ekran kartı konusunda Intel Iris mi Yok sa nvdia mı? (Amd yi hiç bilmiyorum)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_grgh

Konuyu hortlatmış olacağım ama 3D modelleme programların için (solid, catia vb) MacBook almak mantıklı mı? Bir de ekran kartı konusunda Intel Iris mi Yok sa nvdia mı? (Amd yi hiç bilmiyorum)

Bu konuyu bende merak ediyorum mimarlık öğrencisi için hangisi daha doğru bir karar olur.
  • Şu anda 2009'un sonlarından itibaren bir MBP'ye sahibim. Yükseltme zamanı geldi ve şu anki MBP 15'e bakıyorum "çünkü Skylake en az 6 ay önce görebiliyor olabilir.

Mac'imde şu anda özel grafik kartım var, nadiren kullanıyorum çünkü tekrar giriş yapıp tekrar kapatmam gerekiyor - aynı zamanda ısı. Bazı oyunları oynamayı severim, özellikle CIV ve MM Heroes (Bootcamp)

Dolayısıyla benim sorum şu (ve bu konuda çevrimiçi olarak güvenilir bilgi bulamıyorum): AMD Radeon R9 M370X iyi bir kart mı? Oyunlar kullanıyor mu? Başka ne kullanıyor? Windows'a boot edersem kullanabilir miyim? Kullanmak için giriş yapıp kapatmam gerekiyor mu? Bilgisayarı çok sıcak yapıyor mu?

Kısacası parayı harcamayı değer mi - yoksa normal 15 "ile mi gideyim?

Bonus Soru: SSD değiştirilebilir mi (kolay olmadığını biliyorum ama yapılabilir mi?)
    Minecraft Pocket Edition AnyDesk https://thegadgetwire.com/tencent-gaming-buddy/

Herhangi ve tüm ipuçları çok takdir etmek. Ve sadece kuralları takip etmek için bir satın alma rehberi aramıyorum, bu elma ürününü ve değerini anlamaya çalışıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joshbarnes -- 4 Ocak 2019; 23:13:36 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.