Şimdi Ara

macbook pro ısınma ve ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 ay önce macbook pro retina 13 inç aldım. film ve ya dizi izlerken fanlar o kadar ısınıyor ve ses çıkartıyor ki kulaklık ile izleyip klavyeye dokunamıyorum sıcaktan.

sizce neden böyle yapıyor ? çözümü ne olabilir ?

• Macbook Pro film izlerken ısınacak hiç hayra alamet değil bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • film veya dizi izlerken ? Bunları flash içerikli sitelerden mi izliyorsunuz ?
  • sharky25ant kullanıcısına yanıt
    dizist.com'dan izliyorum dizileri. bi anda öyle kasılmaya başlıyor ki makine ateş alıyor resmen. sonuçta 3.750 tl para verdiğim alet daha photoshop'a bile girmedim girsem kasar diye düşünmeye dahi başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nashville123

dizist.com'dan izliyorum dizileri. bi anda öyle kasılmaya başlıyor ki makine ateş alıyor resmen. sonuçta 3.750 tl para verdiğim alet daha photoshop'a bile girmedim girsem kasar diye düşünmeye dahi başladım.

flash player tabanlı filmleri izlerken alet ısınır.Fakat donma sorununu duymamıştım.Photoshopta sıkıntı yok.
  • mogosan kullanıcısına yanıt
    çarşamba sabah 15 dakikalık telefon görüşme olayını aldım konuşacağız yoksa garantiye vericem apple'ın.

dizilerde muazzam ısınıyor çözümünüz varmı peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nashville123

çarşamba sabah 15 dakikalık telefon görüşme olayını aldım konuşacağız yoksa garantiye vericem apple'ın.

dizilerde muazzam ısınıyor çözümünüz varmı peki ?

flash player yerine html 5'i tercih etmeniz.click to flash yükleyebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Isınma sorunu olmayan gaming laptop
    geçen yıl önce açıldı
    PC'de ses sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Flash player ısıtır ve fanları da çalıştırır. Bu şuan için oldukça normaldir. Click to flash eklentisini mutlaka kurun ve html5'ten şaşmayın.
  • kucağa alınca hava kanalı kapanıyor aynı sorun bende de var. Masada kullanırken ısınıyorsa bilemiyorum.
  • Safari'den de şaşmayın bence. Hele chrome falan kullanıyorsanız fena kaynak tüketiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.