Şimdi Ara

MacBook Pro - MacBook Pro with Retina Display[Kullanıcıları Kulubü] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.675
Cevap
128
Favori
283.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eger bu resimlerdeki pro model ise air modellerinin ne geregi kalir tasarim acisindan merak ederim simdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenghis

Ultrabook tarzı uçlara doğru incelen tasarım biraz hayal kırıklığı yarattı bende. Apple'ın uniform geometrik tasarımlarını çok beğeniyordum. Optik sürücü de lazım olduğunda insana tüh dedirtir gibi geliyor.

yapısı kişinin zevkine göre değişir ama optik sürücü kolay iş 40 $ a blu-ray usb sürücüler var ihtiyaç olduğunda alınıp kullanılabilir

quote:

Orijinalden alıntı: mcff

eger bu resimlerdeki pro model ise air modellerinin ne geregi kalir tasarim acisindan merak ederim simdi

airi kaldırıp tek bir model olarak sunabilirler eğer aire devam ederlerse çok farklı bir air görebiliriz Apple bu yenilikleri sever

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi treko -- 29 Mayıs 2012; 23:03:01 >

• Aga konuyu senlendirmissin valla!! Resimler harika. Cok heyecanlandim simdi!!:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugünlerde 13 inş bir macbook air almayı düşünüyorum, prolar biraz bütçemi aşıyor. Sormak istediğim bu airlerde yeni nesil ne zaman gelicek? Şu an için pro almak pek mantıklı gelmiyor bana yeni nesil gelceğinden dolayı, peki airlerde durum nedir?
  • airlarla ilgili bir haber yok su asamada veya ben hic gormedim. herhalde isimser tahminle yaz sonuna dogru gelir.
  • heyecanlandırıyor..
    çıktıktan bir süre sonra almayı hedefliyorum..
  • 20sine kadar amerikada satisa sunulursa bana gelecek buyuk ihtimalle. yoksa baya bir sarkar diye dusunuyorum ben. yal almanyadan vergi de bayilarak getirtecem ya da bilkoma bayilcam. olmadi bi 6 ay bekleyip kuzenimin deniz seferinden donmesini bekleyecegim.

garip parametreler var benim icin yani.
  • Resimler mükemmel ötesi çıksa da tam bir görsek

• quote:

Orijinalden alıntı: mcff

eger bu resimlerdeki pro model ise air modellerinin ne geregi kalir tasarim acisindan merak ederim simdi

+1 air 0,3-1,7 yeni pro ise 0,5-1,9 2mm lik fark icin ozelliklerden kismaya gerek yok sanirim... Ama mantiksiz geldi bana proyu boyle yapmalari.

• Biraz arastirma yaptim, pro icin biraz daha incelecegini soyluyorlar, ama air gibi olmayacakmis sanirim...

• söyleyenlerde senin benim gibi kullanıcılardan ibaret; buarada satınalma sayfası bakıma girmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

airlarla ilgili bir haber yok su asamada veya ben hic gormedim. herhalde isimser tahminle yaz sonuna dogru gelir.

Wdc 11--15 arası eğer ilk gün açıklarlarsa 20sinde çıkabilir ama 15 inde açıklarlarsa zor
    Bilkomdan falan alma birçok sitede yurtdisi ile aynı fiyata satıyorlar ama yeni oldugu için 100$ civarı bir fark koyarlar bir süre onlardan alınabilir beklemezsin çok

• quote:

Orijinalden alıntı: treko

quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

airlarla ilgili bir haber yok su asamada veya ben hic gormedim. herhalde isimser tahminle yaz sonuna dogru gelir.

Wdc 11--15 arası eğer ilk gün açıklarlarsa 20sinde çıkabilir ama 15 inde açıklarlarsa zor
    Bilkomdan falan alma birçok sitede yurtdisi ile aynı fiyata satıyorlar ama yeni oldugu için 100$ civarı bir fark koyarlar bir süre onlardan alınabilir beklemezsin çok

Bu yurt dışından 100usd farkla satan siteler hangileridir? Pm ile yazabilirseniz sevinirim.

• resimler fake gibi geldi hocam. Kullanici tasarimi sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: eXcLusive-TR

resimler fake gibi geldi hocam. Kullanici tasarimi sanki

Hiçbir Apple ürünü icin kesin tanıtımı yapılmadan çıkan söylenti resim veya videolar kesinlik taşımaz. Bunların hepsi tasarım o kadar.
  • Sizde ssd bileseni ile birlikte gelme ihtimali varmi arkadaslar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatronic

Sizde ssd bileseni ile birlikte gelme ihtimali varmi arkadaslar?

ssd kesin ama opsiyonel olucak
  • quote:

quote:

benim tahminim de, ssd, retina ekran ve dvd rom opsiyonel olarak sunulacak. şimdikinin benzeri bir uygulama olması çok olası. daha çok para veren daha iyi ekrana sahip olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksit

quote:

quote:

benim tahminim de, ssd, retina ekran ve dvd rom opsiyonel olarak sunulacak. şimdikinin benzeri bir uygulama olması çok olası. daha çok para veren daha iyi ekrana sahip olur..

retina standart olur inşallah gerisi önemli değil benim için ekrana taktım kafaya

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oksit

quote:

quote:

retina standart olur inşallah gerisi önemli değil benim için ekrana taktım kafaya

kardeş o çok zor bence, şu anda anti glare ekran bile 150 usd daha pahalıya satılıyor. Retina ekran birden bire standart olamayacak kadar pahalı bir teknoloji. Ama tabi apple bu bir bakarsın sallar yine ortalığı

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.