Bildirim
MacBook Pro - MacBook Pro with Retina Display[Kullanıcıları Kulubü] (12. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ertanunver
bende görünce paylaşayım dedim, siz benden önce davranmışsınız,
bu özellikler gerçekse işlemci değişiminden başka bir yenilik yok görünüyor. büyük bir hayal kırıklığı yaratabilir.. -
quote:
Orijinalden alıntı: oksit
quote:
bu özellikler gerçekse işlemci değişiminden başka bir yenilik yok görünüyor. büyük bir hayal kırıklığı yaratabilir..
yaklaşık 4 yıldır aynı tasarımda macbooklar ve genelde 4 senede bir tasarım değişiyor retina ekran gelmemesi ayrı bir olay ama tasarım aynı kalırsa kesinlikle hayal kırıklığı yaratır
-
quote:
Orijinalden alıntı: treko
quote:
Orijinalden alıntı: oksit
quote:
bu özellikler gerçekse işlemci değişiminden başka bir yenilik yok görünüyor. büyük bir hayal kırıklığı yaratabilir..
yaklaşık 4 yıldır aynı tasarımda macbooklar ve genelde 4 senede bir tasarım değişiyor retina ekran gelmemesi ayrı bir olay ama tasarım aynı kalırsa kesinlikle hayal kırıklığı yaratır
Arkadaşlar ben fake diyorum, tam emin değilim fakat, artık Mac OS X kullanılmıyor. Lion'dan itibaren OS X diye geçiyor. Bu yüzden Apple ın yeni ürünlerde Mac OS X ibaresini kullanacağını düşünmüyorum.
Ekleme: Sıkıysa kutusunu uzaktan çeksin de koysun bakalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.Beverly -- 5 Haziran 2012; 22:42:16 >
-
Bence o resim fake. Barkodun altında normalde rakamlar olması lazım standart olarak. Hatta barkod cihazı okuyamazsa market kasiyerleri o rakamları manuel olarak girer ve ürünün bilgilerine ulaşırlar. Zaten o kısım sonradan yapıştırılmış gibi duruyor. -
2.5 GHz Dual-Core Intel Core i5 Processor var ki bunlar 1600mhz ram desteklemiyor +hd 4000 ekran kartıda kullanamıyor. hangi akıl mantık çerçevesinde yayınlamışlar bu resmi; her bileşeni birbiriyle çelişiyor + heralde şarj etmeyede gerek yok adaptörü eklemeyide unutmuşlar. itibar etmeyin böyle şeylere -
Bir deli kuyuya bir taş atıyor, 1000 akıllı çıkaramıyor hesabı bu iş. Apple'ında hoşuna gidiyor, her dedikodu onlar için bir reklam.. -
13" düşünenler için, çözünürlük en az bi 1440 x 900 olacak orası kesin Bknz.MacBook Air -
tabi tabi en az alüminyum kasasıda olacaktır bakınız macbook air, macbook pro, mac mini, hatta macpro ve imac -
Nvidia keplere geçecekler dedikodusundan sonra da AMD HD 7770M dedikodusu çıktı şimdi.
ayrıca 16 gb 1600mhz ram desteğinden bahsediliyor.
dün paylaştığım kutu yazısı düşündüğümüz gibi fake çıktı. -
quote:
Nvidia keplere geçecekler dedikodusundan sonra da AMD HD 7770M dedikodusu çıktı şimdi.
ayrıca 16 gb 1600mhz ram desteğinden bahsediliyor.
dün paylaştığım kutu yazısı düşündüğümüz gibi fake çıktı.
5-6 gün sonra belli olucak o zamana kadar kim bilir ne dedikodular çıkarda amd olması çok zor anlaşma yaptıklarını okumuştum nvidia ile ama -
o 16gb 1600mhz ram desteği, mevcut early ve late 2011 mbp'larde zaten var. ayrıca hangi ekran kartı olursa olsun retina ekran gelmediği sürece ki gelmeyecek siz büyük hayal kırıklığı yaşayacaksınız -
Merak ettiğim bir şey var acaba E3 gibi WWDC'yi internetten izleyebileceğimiz siteler var mı? -
böyle bir açıklama olmadı -
quote:
Orijinalden alıntı: Artemisru
Merak ettiğim bir şey var acaba E3 gibi WWDC'yi internetten izleyebileceğimiz siteler var mı?
bildiğim kadarıyla apple etkinliklerinde canlı yayın yapmıyor ama belli olmaz -
fiyatların sızlığı söyleniyor. para birimi avustralya doları. avustralya apple store a baktım. amerıkada 1799 dolar olan orada 2099 dolar. eğer aşagıdaki liste gerçekse ve bu orandan yola çıkarsak şu an 15lik en ucuz yeni gelecek modellerde amerikadan 2141 dolardan satılacağı ortaya çıkıyor. onu düz 2099 yaparlar bence. kısaca 300 dolarlık bir fiyat artışı söz konusu benim hesabıma göre.
eğer gerçekse bu fiyat arttırımı retina ekran ve ssd ücretini fazlasıyla karşılamaz mı? bu fiyatlar doğru ise kesinlikle retine ekranın opsiyonsuz biçimde tüm prolarda olacağı ortaya çıkıyor. ssd belki olmayabilir ama mutlaka hdd arttırımı olacaktır. zaten öyle bir dedikodu da vardı. 750 gbdan başlayacağı minimum. ayrıca ramlerin de 16 gb geleceği dedikodusu vardı gün içinde. bence 16 çok gerçekçi değil ama bu fiyat arttırımı olursa kesinlikle min 8 gb koyarlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 6 Haziran 2012; 17:52:16 >
-
-
mac pro'larda da 300dolar fark var yoksa benmi yanlış görüyorum, herhalde retina ekran onlarada geliyor -
Saka maka bikac gun kaldi yeni macbook pro lara yaw. Heyecanlandim simdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Air dan farkı kalmamış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X