Şimdi Ara

MacBook Pro - MacBook Pro with Retina Display[Kullanıcıları Kulubü] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.675
Cevap
128
Favori
283.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oha bu ne yaa!... 300-400 tl imkansız veremem!...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn991402

quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

ben pro alıcaktım, bu yeni nesili merak ettim biras askıya aldım olayı, bu çıksın buna bir bakıcam ona göre karar vericem. USA den alırsam Tr de hangi tür sıkıntı olur klavye haricinde ? sanırım onu da 80 dolara değiştiriyorlarmıs die duydum.

Yanlış duymuşsunuz 80 dolara değiştirmeniz imkansız, 300-400 TL istiyorlar klavye değişimi için.

değiştirmeye gerek yok, 2-3 haftada mis gibi alışırsınız... ben kullanıyorum sorun yok, ha olmadığı alırsınız bir etiket seti harfleri türkçe olarak değiştirisiniz ama ben estetiğini bozar diye yapmıyorum...
  • touchpad le berabermi değiştiriliyor niye bukadar pahalı
  • MacBook Air ile MacBook Pro arasına üçüncü bir seçeneğin geleceği iddia ediliyor: MacBook.

İddiaya göre MacBook Pro 17" kaldırılmış. MacBook Air 15" gelmeyecek. Yeni bir MacBook serisi gelecek.

MacBook Pro - MacBook Pro with Retina Display[Kullanıcıları Kulubü]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetfahriguven -- 9 Haziran 2012; 18:36:47 >

• air kasa tipi, inceliği bana hitap etmiyor. ben kırarım o aleti yanlışlıkla :)

Pro 13 benim için ideal, şiddetle çıkmasını bekliyorum. Acaba kaç dolardan giriş yapacak?
  • Son günlere girdik ya, dedikodunun ardı arkası kesilmiyor, herkes de bir tahmin bir öngörü mutlaka var, bakalım Appleın son sözü ne olacak?
  • makinaların işlemcisinden kasasına her parçayı yeniliyorlar ama resimlerdeki ağırlıkların eski modellerden gram farkı yok, hangi teraziyle ayarlanıyor bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

makinaların işlemcisinden kasasına her parçayı yeniliyorlar ama resimlerdeki ağırlıkların eski modellerden gram farkı yok, hangi teraziyle ayarlanıyor bunlar

uyduruk işler olunca böyle oluyor. belliki sizin sorduğunuz soruyu o resmi hazırlayan kişi kendine sormamış..
  • şu liquid metal tasarımına bayıldım. ya birde theme falan ekleseler artık yaa...griden başka theme yok.. siyah olsa ne güzel olur...
  • büyük finale 1 gün kaldı umarım beklentilerimiz karşılık bulur
  • hakikaten yarın mı çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dix1

hakikaten yarın mı çıkıyor

yarın yada bu hafta içi tanıtılması bekleniyor
  • Laptop ihtiyacim var bu hafta karar vericem artik.Umarim uygun fiyatlara temin edebiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evolution

Laptop ihtiyacim var bu hafta karar vericem artik.Umarim uygun fiyatlara temin edebiliriz.

Pek olası görünmüyor ama görücez

• ekrana touch ozelligi getirirler mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcff

ekrana touch ozelligi getirirler mi acaba?

imkansiz.

ki zaten inanilmaz gereksiz bir sey bir laptop icin. dokunmatik isteniyorsa en iyi secenek ipad.
  • Bu akşam saat 22:00 de NTV de steve jobs belgeseli var, meraklısı kaçırmasın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksit

Bu akşam saat 22:00 de NTV de steve jobs belgeseli var, meraklısı kaçırmasın...

3 gundur aklimda ne var diyordum, nasil unuttum bunu.. tekrari felan yokmudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: twelve.

quote:

Orijinalden alıntı: oksit

Bu akşam saat 22:00 de NTV de steve jobs belgeseli var, meraklısı kaçırmasın...

3 gundur aklimda ne var diyordum, nasil unuttum bunu.. tekrari felan yokmudur?

ben izledim güzel belgeseldi, ne kadar kızdığım yönleri çok olsada jobs'un ölümüne bir kez daha üzüldüm doğrusu.

ntv belki tekraralar yada türkiye kaynaklı torrent sitelerinden bulunabilir belki..

• quote:

Orijinalden alıntı: mcff

ekrana touch ozelligi getirirler mi acaba?

/>

cnette bundan bahsedilmiş ama olması zor
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.