Şimdi Ara

MacBook Pro - MacBook Pro with Retina Display[Kullanıcıları Kulubü] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.675
Cevap
128
Favori
283.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

mac pro'larda da 300dolar fark var yoksa benmi yanlış görüyorum, herhalde retina ekran onlarada geliyor

fiyatlar amerikan doları değil, dikkat ediniz..
  • detaylı hesap yapıldığında durum daha komik oluyor zaten, us fiyatı 3499dolar, au fiyatı 4199dolar, yeni liste au fiyatı 4599dolar (8core macpro)
  • Beyler, haberler kötü!

Çinli bazı kaynaklara göre Yeni(!) Apple MacBook Pro 13" Standart Konfigürasyonu

MacBook Pro - MacBook Pro with Retina Display[Kullanıcıları Kulubü]

9to5Mac
    9to5Mac Türkçe(Google Çeviri ile)
    Elma Dergisi

Resmi 2011 Apple MacBook Pro 13" Standart Konfigürasyonu

Apple MacBook 13" Tüm Teknik Ayrıntılar
    Apple MacBook Pro Sayfası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetfahriguven -- 10 Haziran 2012; 11:42:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetfahriguven

Beyler, haberler kötü!

Çinli bazı kaynaklara göre Yeni(!) Apple Macbook Pro 13" Standart Konfigürasyonu

Kaynaklar

9to5Mac

Elma Dergisi

Resmi 2011 Apple Macbook Pro 13" Standart Konfigürasyonu

Apple MacBook Pro 13" Teknik Özellikler sayfası

fake bu.

edit: yanliz fake olmayabilir.

ayrica bunun 15 incligi de dusmus nete. retina ekran ve 16 gb ram. 750gb 7200rpm disk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 7 Haziran 2012; 17:48:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetfahriguven

Beyler, haberler kötü!

Çinli bazı kaynaklara göre Yeni(!) Apple Macbook Pro 13" Standart Konfigürasyonu

Kaynaklar

9to5Mac

Elma Dergisi

Resmi 2011 Apple Macbook Pro 13" Standart Konfigürasyonu

Apple MacBook Pro 13" Teknik Özellikler sayfası

15'' modellerde işlemci tasarım ekran ram gibi değişiklikler olurken 13'' lerin ivy bridge ile gelmesi çok saçma 15'' bir nebze gerçek olabilir ama 13'' fake bence

• 15" için verilen özellikler de pek inandırıcı gelmedi bana. 16gb ram gereksiz bugün için ayrıca 8mb tampon bellekli ivy bridge mobil işlemci var mı ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenghis -- 7 Haziran 2012; 23:07:40 >
  • 13 için olanı bilemiycem ama 15 inç için verilen resmen fake, ağırlığı bile bir garip. birde herşeyi canavar ama hard disk gariban...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksit

13 için olanı bilemiycem ama 15 inç için verilen resmen fake, ağırlığı bile bir garip. birde herşeyi canavar ama hard disk gariban...

ağırlık konusunda çok bir bilgim yok ama hdd bu şekilde gelebilir 3 gün kaldı ya millet reklam yapmak için ortaya birşeyler atıyor
    yaklaşık 4 aydır bekliyorum eğer beklediğim gibi çıkmazsa bir nebze ama tam beklediğim gibi çıkar fiyatta çok yükselme olursa işte o zaman
  • Eğer yeni Macbook Pro 'lar da form factor aynı kalacaksa, retina ekran gelmeyecekse ne anlarım ben o cihazdan. Mevcut macbook pro 'yu artık seneye değiştireceğiz gibi görünüyor. :-(
  • param olsa ilk işim bunu almak olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neyi resmi mi alacaksın o bedava, resimdeki bileşenlere sahip bilgisayarı alırım diyorsan öyle bir bilgisayar yok
  • Benim için en önemli şey tasarım, tasarım değişirse süper olacak. Optik disk okuyucuya gerek yok. Liquid metal kullanılsa muhteşem karizmatik olur.

Şekil örnek a:

İşlemciden anlamam, hala Core 2 Duo MacBook kullanıyorum yetiyor, harika da çalışıyor. Fakat grafik kartı önemli, artık bütünleşik kart vs. yakışmıyor Mac lere... Mümkünse benchmark skorlarında üst sıralarda yer alan üst segment kartlar kullanılsın. Retina ne kadar önemli bilmiyorum fakat çözünürlük bir nebze artsa iyi olur.Fiyat konusunda da Apple ın aynı fiyatlarda kalacağını düşünüyorum.

• ayrıca herkez donanım olarak tahminlerini, beklentilerini belirtmiş. siri gibi bir yazılımla çıkarsa sizde nasıl bir etki yaratır bundan bahseden yok, "siri naptın": "aynı beeaa"
  • Siri çıksa da şahsen fazla samimi olmam. Merhaba, merhaba işte, anca o kadar.

Bu arada liquid metal'in macbook yada iphone gibi cihazların tamamında kullanılmasının henüz mümkün olmadığını belirtmişti üreten şirket. Bence alüminyum yeterli ve güzel bir malzeme. Soğutmaya da katkısı olur akıllıca kullanılırsa.
  • app store de bazi uygulamalar retina ekran cozunurlugune destek vermeye baslamis.

What's New in Version 2.0.4
    - Retina graphics.
  • nedir son durum beyler? cihaz özellikleri kesinleşmedi mi hala?
  • quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

nedir son durum beyler? cihaz özellikleri kesinleşmedi mi hala?

Apple bu önceden en ufak bir bilgi vermez ne zaman tanıtılcağını bile belli değil aslında
  • bi kac dedikodu daha vereyim:

okuduklarima gore yeni gelen tasarim macbook olarak adlandirilabilirmis. eskiden vardi zaten de sonra ortada yoktu 3 4 senedir. simdi air ile pro modeli arasinda duz macbook olarak gelebilir diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 9 Haziran 2012; 0:46:07 >
  • ben pro alıcaktım, bu yeni nesili merak ettim biras askıya aldım olayı, bu çıksın buna bir bakıcam ona göre karar vericem. USA den alırsam Tr de hangi tür sıkıntı olur klavye haricinde ? sanırım onu da 80 dolara değiştiriyorlarmıs die duydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

ben pro alıcaktım, bu yeni nesili merak ettim biras askıya aldım olayı, bu çıksın buna bir bakıcam ona göre karar vericem. USA den alırsam Tr de hangi tür sıkıntı olur klavye haricinde ? sanırım onu da 80 dolara değiştiriyorlarmıs die duydum.

Yanlış duymuşsunuz 80 dolara değiştirmeniz imkansız, 300-400 TL istiyorlar klavye değişimi için.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.