Şimdi Ara

MacBook Pro - MacBook Pro with Retina Display[Kullanıcıları Kulubü] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.675
Cevap
128
Favori
283.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sierratr1

17 inch 2011 model var. dort gozle yeni retinali modeli bekliyordum almak icin ama cikmadi cikaracakmi acaba yoksa bukadarmi yeni model
    saygilar

Eğer 17' diyorsan çıkmadı çıkıp çıkmayacağı belli değil ama 15' retinalı çıktı
  • Apple simdiye kadar iki defa beni cok heyecanlandirip iki mukemmel cihaz ile beni cok memnun etmistir. İste tam budur dedigim iki cihaz.. Birincisi iphone 4 un lansmani, ikincisi 2012 macbook pro nun lansmani.
  • Valla net bir bilgiye henüz rastlayamadım arkadaşlar birisi seçenekleri konfigürasyonları ve fiyatları toparlayabilirse çok iyi olacak.

Ama şu var ki 15 inç 2880x1800 çözünürlük GT650 ekran kartı ve SSD içeren bir konfigürasyon varsa direk alacağım..Umarım vardır.
  • 2012 mac book pro lansmanında beklenen iphone 5 gelmemesine rağmen çok güzeldi herşey.

Az önce ben 2199 olandan siparişimi verdim.

Shipping şu anda 2-3 week gözüküyor ancak bana esteminated 1 hafta verdiler.

Hayırlısı bakalım. Uzun zamandır bekliyordum göreceğiz neler olacağını.

Darısı diğer bekliyenlerin başına...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Valla net bir bilgiye henüz rastlayamadım arkadaşlar birisi seçenekleri konfigürasyonları ve fiyatları toparlayabilirse çok iyi olacak.

Ama şu var ki 15 inç 2880x1800 çözünürlük GT650 ekran kartı ve SSD içeren bir konfigürasyon varsa direk alacağım..Umarım vardır.

+1
  • quote:

Valla net bir bilgiye henüz rastlayamadım arkadaşlar birisi seçenekleri konfigürasyonları ve fiyatları toparlayabilirse çok iyi olacak.

Böyle bir mac var ve fiyatı 2199$ bende aynısından alıcam özellikleri;
    2.3 ghz işlmemci
    8gb ram
    Retina ekran
    256gb ssd
    Gts 650m 1 gb ekran kartı

Detaylar ilk mesajda var
  • quote:

Var işte yeni mbp. baz modeli 2200$ üst modeli 2800$

detaylar da burda :

• Teşekkürler.O bilgisayar tam bana uygun.Klavye aydınlatma da vardır herhalde.O da varsa eksiksiz bir cihaz benim için.Ama Amerika'dan getiren birine nasıl güvenebiliriz ki..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: syphonfilter

quote:

Orijinalden alıntı: Knightfall

Butun macbook, pro, air tasinabilir apple bilgisayarlar 1 yil uluslararasi garanti ile geliyor, garantisiz diye bir durum yok ortada.

istanbulbilişim veya burada kaçak alacağım cihazlarda bu duruma dahil o zaman?

Faturaniz olduktan sonra Bilkom'un butun cihazlara bakma sorumlulugu mevcut. Yetkili Apple servisi olduklari icin durum boyle.

Yurtdisindan gelen hicbir cihazda sorun cikartmadilar bana.
  • Arkadaşlar hadi alalım.
  • Vatana ve diger teknoloji magazalarina be zaman gelir acaba bir ayda gelir mi??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gençler bu yeni nesil macbook pronun satışının yapıldığı linki söylermisiniz.
    Birde bu bilgisayara windows gibi istediğimiz oyunu yükleyebilirmiyiz böyle crackleyerek falan?
  • gençler bu yeni nesil macbook pronun satışının yapıldığı linki söylermisiniz.
    Birde bu bilgisayara windows gibi istediğimiz oyunu yükleyebilirmiyiz böyle crackleyerek falan?
  • ssd testi yayınlanmış

usb3.0 testi
  • adamlar gene yapmış yapacaklarını
  • Valla ne yalan söyliyim kullanıcısına oldukça faydalı olan bir ürün bu . Ama herkesinde kullanabileceği bir ürün değil nitekim ben 2011 ekim'de amerikadan 15.4'' i7 aldım 2.5 final cut ve bazı tasarım programları için kullandım şimdi ise 7 aydır kutusunda duruyor. Keşke gönlümü fethedebilseydi diyorum şimdi .

Alacak olan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun diyorum =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: E9.

gençler bu yeni nesil macbook pronun satışının yapıldığı linki söylermisiniz.

Suan pcden uzagım aksama verırım lınkı ama appstore us yaz san google bulursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim almayi dusundugum; 2.6 ghz quad-core, 512gb flash memory, 16gb ram olan model.

Amerika fiyati $2999+vergi, Hong Kong'da ise sadece $2970'e geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trineux -- 12 Haziran 2012; 11:46:29 >
  • yeni nesil macbook pro nun sunumunu ızlemek isteyenler buradan izleyebilirler
    23:30 dan itibaren retina ekranlı olanı tanıtıyor.

• Arkadaşlar bu tarz bilgisayarları hangi tarz kullanıcılar kullanması daha mantıklı ? Grafik tasarım işlerine meraklı kişilerin kullanması mı yoksa normal bilgisayar kullanıcılarının mı ? Hiç apple kullanmadım fakat merak ediyorum.Yani bu bilgisayar atıyorum 2300 dolar ama 1200 lirayada var dizüstü bilgisayar yani biri açıklarsa sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.