Şimdi Ara

MacBook Pro - MacBook Pro with Retina Display[Kullanıcıları Kulubü] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.675
Cevap
128
Favori
283.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: treko

quote:

Orijinalden alıntı: syphonfilter

yaz sonuna doğru macbook alacaktım 17" olan modelden fakat retina ekran çok cezbedici tr deki fiyatlar için tahminleriniz var mı kaç bin lira olur? 5500 tl ye retina ekranlı ilk modeli alabilirmiyim sizce?

Türkiye garantili değil yurtdışı dersen 4200 civarı olur ama bilkom dersen 6000 gibi olur

garanti çok problem değil açıkcası gerçi teknoloji şans işi, istanbulbilişimin kendi garantisi var en azından ve bilkomdan ucuz fiyatları geldiğinde orayı tavsiye edermisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: sekobaba

imac güncellenmedi o kötü oldu benim için

air almayı düşünuyorum 13 inç ama fiyatlar ne kadar olur fikri olan var mı ?

takılıyoum

• quote:

istanbulbilişimin kendi garantisi var en azından ve bilkomdan ucuz fiyatları geldiğinde orayı tavsiye edermisiniz?
    düşmanıma bile tavsiye etmem, eden varsada sebebini merak ediyorum
  • quote:

quote:

quote:

yaz sonuna doğru macbook alacaktım 17" olan modelden fakat retina ekran çok cezbedici tr deki fiyatlar için tahminleriniz var mı kaç bin lira olur? 5500 tl ye retina ekranlı ilk modeli alabilirmiyim sizce?

Türkiye garantili değil yurtdışı dersen 4200 civarı olur ama bilkom dersen 6000 gibi olur

garanti çok problem değil açıkcası gerçi teknoloji şans işi, istanbulbilişimin kendi garantisi var en azından ve bilkomdan ucuz fiyatları geldiğinde orayı tavsiye edermisiniz?

Oda pahalı ben birkaç kisiye fiyat sordum onlardan cevap bekliyorum alınca senide bilgilendirim garantiye gelince 1 yil uluslararası garantiye bilkom bakıyor bizzat arayıp görüştüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi treko -- 12 Haziran 2012; 1:25:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

quote:

istanbulbilişimin kendi garantisi var en azından ve bilkomdan ucuz fiyatları geldiğinde orayı tavsiye edermisiniz?
    düşmanıma bile tavsiye etmem, eden varsada sebebini merak ediyorum

peki garantisiziz 0 daha ucuz alabileceğim biyer var mı? taksitle alacağım birde, peşin alacak olsam yurtdışından getirtirim fakat 4500 vermek biranda zorlar gibi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Oda pahalı ben birkaç kisiye fiyat sordum onlardan cevap bekliyorum alınca senide bilgilendirim garantiye gelince 1 yil uluslararası garantiye bilkom bakıyor bizzat arayıp görüştüm

garantinin çok sorun olacağını düşünmüyorum, benim ihtiyacım tr deki uygun fiyat ve mümkünse taksit. peşin olsa yurtdışında getirme şansım var ama peşin zorlar 4500 vermek.

fiyat bilgilendirmesinide bekliyorum, çok teşekkürler.

• Butun macbook, pro, air tasinabilir apple bilgisayarlar 1 yil uluslararasi garanti ile geliyor, garantisiz diye bir durum yok ortada.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

garantinin çok sorun olacağını düşünmüyorum, benim ihtiyacım tr deki uygun fiyat ve mümkünse taksit. peşin olsa yurtdışında getirme şansım var ama peşin zorlar 4500 vermek.

fiyat bilgilendirmesinide bekliyorum, çok teşekkürler.

garantisiz bir cihaza 4500tl verilirmi, ucuz olsunda nasıl olursa olsun olmaz; yarın en basitinden bir magsafe adaptör problemi çıkar 300tl trink ödersiniz, klavye değişmesi gerekir bir okadar daha ödersiniz. bunlar önemli şeyler, garantiyi bukadar hafife almamanız lazım astarı yüzünden pahalıya gelebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Knightfall

Butun macbook, pro, air tasinabilir apple bilgisayarlar 1 yil uluslararasi garanti ile geliyor, garantisiz diye bir durum yok ortada.

istanbulbilişim veya burada kaçak alacağım cihazlarda bu duruma dahil o zaman?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

garantisiz bir cihaza 4500tl verilirmi, ucuz olsunda nasıl olursa olsun olmaz; yarın en basitinden bir magsafe adaptör problemi çıkar 300tl trink ödersiniz, klavye değişmesi gerekir bir okadar daha ödersiniz. bunlar önemli şeyler, garantiyi bukadar hafife almamanız lazım astarı yüzünden pahalıya gelebilir

haklısısnız fakat bilkom da çok pahalıya satıyor, teknoloji şans işi işte alırım 2 gün sonra dediğiniz gibi sorun çıkar daha pahalıya gelir. ama bir arkadaşımız 1 yıl uluslararsı garanti olduğunu söylüyor bütün macbook larda ib veya başka kaçak aldığımda da geçerliyse bu çok iyi birşey

• tanitim videosunu gormeyenlere:

abi tam bir muhendislik harikasi yaratmis adamlar. sunu rahatca soyleyeyim bu makinayi aldiginizde 5 sene cok rahat gotururu sizi. cop pc laptoplara para filan vermeyin. uzun zamana bakarsak direk parasal olarak kar etmis olursunuz ayrica mac os x nimetlerinden yararlaniyorsunuz.

retina ekrana bok atiliyor ve gereksiz deniliyor ama bakin gorun 1 sene icinde tum firmalar retina ekrana gecmis bile olacaklar ve bu gereksiz diyenlerin hepsi kosa kosa gidip o makinalari alacaklar. yillardir tum pc bilesenleri gelisti buna fiziksel olmasindan dolayi performans potansiyeli dusuk olan harddisk bile artik yerini ssdye birakti ama goruntu teknolojisinde hale pixelleri goruyorduk. apple bunun onculugunu iphone ipad de yapti simdi bilgisayarlarimiza da tasiyacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 12 Haziran 2012; 1:39:58 >

• Alacaklar 2 oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

haklısısnız fakat bilkom da çok pahalıya satıyor, teknoloji şans işi işte alırım 2 gün sonra dediğiniz gibi sorun çıkar daha pahalıya gelir. ama bir arkadaşımız 1 yıl uluslararsı garanti olduğunu söylüyor bütün macbook larda ib veya başka kaçak aldığımda da geçerliyse bu çok iyi birşey

nasıl aldığın fark etmiyor eğer faturası varsa 1 yıl boyunca garanti kapsamında (ayrıca fatura olmasada garanti geçerli fakat anakart değişimi olmuyormuş.)

• quote:

Orijinalden alıntı: dix1

Alacaklar 2 oldu

ekliyorum
  • quote:

nasıl aldığın fark etmiyor eğer faturası varsa 1 yıl boyunca garanti kapsamında (ayrıca fatura olmasada garanti geçerli fakat anakart değişimi olmuyormuş.)

bunu duyduğum çok iyi oldu, çok teşekkürler :)
  • beni de yazabilirsin alacaklara. belki ay sonuna satin almis olabilirim ve incelememi koyarim konuya.

abi cok iyi ya cihaz yemin ederim yerimde duramiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

beni de yazabilirsin alacaklara. belki ay sonuna satin almis olabilirim ve incelememi koyarim konuya.

senide ekledim aynen hocam beklediğimize sonuna kadar değdi bende getiren birini bulur bulmaz alıcam bakalım ilk kime kısmet olucak new macbook prolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

beni de yazabilirsin alacaklara. belki ay sonuna satin almis olabilirim ve incelememi koyarim konuya.

Sahiden bende çok beğendim 17 inch istiyordum ama çıkmadı ne yapalım 15 alacağım artık :). Gemiye çıkacam umarım satılan bir ülkeye giderimde alırım ilk fırsatta.
  • 17 inch 2011 model var. dort gozle yeni retinali modeli bekliyordum almak icin ama cikmadi cikaracakmi acaba yoksa bukadarmi yeni model
    saygilar
  • bende alacağım,
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.