Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

MacBook Pro - MacBook Pro with Retina Display[Kullanıcıları Kulubü] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.675
Cevap
128
Favori
283.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: treko

quote:

Orijinalden alıntı: maksimu_s

quote:

fiyat olarak pahalı ama kesinlikle hayal kırıklığı değil tüm beklentiler gerçekleşti hiçbir eksikliği yok.
    Bence yeteri kadar macbooklar inceldi ve bu yüzden 13'' retinaya gerek kalmadı ki 13'' gelse bile fiyatı yine 2000$'ı bulurdu
    13'', retinasız ama retinalı 15'' nceliğinde olsaydı güzel olmazmıydı... yeterince inceldi derken niye 13 de bu kadar incelmesin... tartışma çıkarmak için değil gerçekten moralim bozulduğu için söylüyorum... onlar ne yaprsa iyidir şeklindeki müritlerden etrafta pek olmadığını gördüğüm için paylaştım...

13' alandan kaybettiği için 15' kadar incelmesi mümkün olmayabilir ama retina ekran gelebilirdi onuda çıkarmamalarının nedeni yeni tasarımla 13' ile 15' birbirine çok yaklaştı ve 13' incelmediği için satılmaz düşüncesiyle çıkarmamışlardır diye düşünüyorum

yanlış mantık bu, işin doğrusunu ben yukarıda belirttim hd4000le retina ekran günümüz teknolojisiyle demekki olmuyor, harici ekran kartlı tüm modellerde retina seçeneği sunulmuş göz var nizam var

• quote:

quote:

cevapların için sağol treko...
    alma konusunda epeydir beklemedeydim ama yine 13'' veya Asus Zenbook Prime arasında kalacağım anlaşılan...
    hayırlısı olsun...
    millet tarla falan demiş aman diyeyim ipad için böbreğini satanlara dönmeyelim

gel boşver sen onları bir macbook pro değiller zaten 15' 13' gibi gel senide yazayım ben görüşmelere başladım fiyat bekliyorum
     MacBook Pro - MacBook Pro with Retina Display[Kullanıcıları Kulubü]

Yahu bu adam kac tane bilgisayar getirebilecek? Gumrukte el koymasinlar aletlere?

• 13" bekliyordum hayalkırıklığı oldu
  • Intel hd4000 ekran karti performans olarak degerlendiriseniz nasildir arkadaslar? Yani oyun oynayan biri degilim ama misal Diablo 3 oynamak istesek veya call of duty modern warfare 3 (bildigim oyun isimleri ) sikinti yasatir mi? 8gb ram ile birlikte tabi?
  • Gemide çalışıyorum.Çok büyük konuşmamak gerekirmiş demekki:) Masaüstüm var ilk defa laptop alacağım ve kesin olarak macbook pro alacaktım.Her zaman 17 incden aşağı laptop almam 15 in ekranı çok ufak diyordum ama çıkmadı malesef 17 yi bekliyordum.Ama macbooktan vazgeçmedim tabi şimdi lafımı yiyip 15 alacağım gemiye çıkınca ilk fırsatta :)
  • apple ortaligin agzina sicti beyler. cok saglam bir makina fiyat da fena degil bu ozelliklere gore. ne zaman apple storedan satiliga cikiyor bilgisi olan var mi?

internet degil de amerika fiziki apple storedan bahsediyorum. amerikada birileri var buyuk ihtimal gelirken getirttirecegim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdemalp

Intel hd4000 ekran karti performans olarak degerlendiriseniz nasildir arkadaslar? Yani oyun oynayan biri degilim ama misal Diablo 3 oynamak istesek veya call of duty modern warfare 3 (bildigim oyun isimleri ) sikinti yasatir mi? 8gb ram ile birlikte tabi?

Alt kısımda oyun performanslarına bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi treko -- 12 Haziran 2012; 0:08:04 >

• quote:

Intel hd4000 ekran karti performans olarak degerlendiriseniz nasildir arkadaslar? Yani oyun oynayan biri degilim ama misal Diablo 3 oynamak istesek veya call of duty modern warfare 3 (bildigim oyun isimleri ) sikinti yasatir mi? 8gb ram ile birlikte tabi?

süper marioyu full hd oynatır ama mwf3 zor. (bir macbook kullanıcısı )

• quote:

Orijinalden alıntı: Bbai

Air ne alemde? mobildeyim tam inceleyemiyorum suanda

Retina Ekran, 8 gb ram olanağı, HD Web Cam, USB 3.0 bağlantı, Yeni Mac Ox Mountain Lion lie geliyor. 2 ay önce Macbook Pro aldım ve kesinlikle pişman değilim. Adamlar 17 inch'i kaldırdı ve gözümden düştüler. 16 ram upgrade güzel ama 17 inch kalkmamalıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

apple ortaligin agzina sicti beyler. cok saglam bir makina fiyat da fena degil bu ozelliklere gore. ne zaman apple storedan satiliga cikiyor bilgisi olan var mi?

internet degil de amerika fiziki apple storedan bahsediyorum. amerikada birileri var buyuk ihtimal gelirken getirttirecegim.

ilk cümleye dayanarak o mesaj silinir diyorum demedi deme
  • quote:

quote:

http://www.notebookcheck.net/Intel-HD-Graphics-4000.69168.0.html
    Alt kısımda oyun performanslarına bakabilirsin

Tesekkurler, inceliyorum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: trineux

quote:

quote:

cevapların için sağol treko...
    alma konusunda epeydir beklemedeydim ama yine 13'' veya Asus Zenbook Prime arasında kalacağım anlaşılan...
    hayırlısı olsun...
    millet tarla falan demiş aman diyeyim ipad için böbreğini satanlara dönmeyelim

gel boşver sen onları bir macbook pro değiller zaten 15' 13' gibi gel senide yazayım ben görüşmelere başladım fiyat bekliyorum
     MacBook Pro - MacBook Pro with Retina Display[Kullanıcıları Kulubü]

Yahu bu adam kac tane bilgisayar getirebilecek? Gumrukte el koymasinlar aletlere?

gümrük konusunda seni sorumlu tutmuyorlar onlar satıcıya kalmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

quote:

Retina Ekran, 8 gb ram olanağı, HD Web Cam, USB 3.0 bağlantı, Yeni Mac Ox Mountain Lion lie geliyor. 2 ay önce Macbook Pro aldım ve kesinlikle pişman değilim. Adamlar 17 inch'i kaldırdı ve gözümden düştüler. 16 ram upgrade güzel ama 17 inch kalkmamalıydı.

17inç makinanın satmasının nedeni ekran çözünürlüğünün diğerlerine nazaran çok daha fazla olmasıydı, şimdi yapmışlar 2800küsüre bilmemkaç hemde 15-inç makinada. 17satamazlar artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

quote:

süper marioyu full hd oynatır ama mwf3 zor. (bir macbook kullanıcısı )

Tamamdir o zaman ya.. Super mario candir.. bence 1300 dolara, macbook air'in makyajlanmis hali hic fena degil. Birde time capsule aldimmi 2 Tb tamamdir bence.. :)

• quote:

quote:

ben tamamiyle kalktığını düşünmüyor bir yerde onunda farklı bir dizaynla son çeyrekte çıkacağını okumuştum
  • quote:

quote:

Aynen katılıyorum.Kesinlikle 17 inch kalkmamalıydı.Bu kadar zaman bugünkü güncellemeleri bekledim mecburen 15 alacağım.İşallah ufak gelmez 15 inch.
  • quote:

quote:

quote:

ben tamamiyle kalktığını düşünmüyor bir yerde onunda farklı bir dizaynla son çeyrekte çıkacağını okumuştum

17 inch laptop satis rakamlari diger urunkerin yaninda cok dusuk durumda. Bu durumda haliyle 15 inch bile 2700 dolar olan bir urunun 17 inch cok daha pahali olacak, ki ortalama amerikada yasayan birisinin bile karsilamasi cok cok zor. Ondan ben 17inch olayina cok fazla agirlik vereceklerini sanmiyorum.

• Bu arada amerikada egitim goren arkadaslar icin guzel bir secenek sunmus apple. Yuzde 10 fiyat indirimi yapiyor ve ayrica 100 dolarlik osx programi alabilmek icin kart veriyor.. Haberiniz olsun. Hele birde deleware civarinda okuyan arkadasiniz varsa orada vergide yok, cok cok uygun fiyata halledebilirsiniz.. :)

• quote:

Bu arada amerikada egitim goren arkadaslar icin guzel bir secenek sunmus apple. Yuzde 10 fiyat indirimi yapiyor ve ayrica 100 dolarlik osx programi alabilmek icin kart veriyor.. Haberiniz olsun. Hele birde deleware civarinda okuyan arkadasiniz varsa orada vergide yok, cok cok uygun fiyata halledebilirsiniz.. :)

Türkiye deki öğrencilik geçiyor mü acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu arada amerikada egitim goren arkadaslar icin guzel bir secenek sunmus apple. Yuzde 10 fiyat indirimi yapiyor ve ayrica 100 dolarlik osx programi alabilmek icin kart veriyor.. Haberiniz olsun. Hele birde deleware civarinda okuyan arkadasiniz varsa orada vergide yok, cok cok uygun fiyata halledebilirsiniz.. :)

bu almanya icin de gecerli mi acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.