Şimdi Ara

MacBook Pro - MacBook Pro with Retina Display[Kullanıcıları Kulubü] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.675
Cevap
128
Favori
283.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CagdasyavasTR1

quote:

Orijinalden alıntı: treko

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aragorn991402

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oksit

Türkiye'den macbookmu alınır gencler?

yurt dışından nasıl alabiliim

xxxman'i bul;)

Hocam anlayamadım ya ben 16 yaşındayım almak istiyorum herşeyimi satıcam yazın çalışıyorum 2500 alıyorum 3 ayda gerçekten almak istiyorum 32'' tv z5500 c310 kamera ps3 500 tl değerinde oyunlar dvd palyer disko lazeri yazıcı falan hepsini satıp alıcam ama nasıl ?

eğer almayı düşünüyorsan ürün fiyatı +150 dolara götürüyorlar ama diğer almak isteyenlerle toplanırsak 100 hatta 75 dolar farkla getirebiliriz

Hocam bu ürünler şu fiyattan gider mi ? tv 850 1200 e aldım z5500 800 e aldım 600 ps3 800 e aldım 700+5 oyunda var dvd player 130 a aldım 70 direksiyon seti 30 lazer ışığı 40 kamera 60 a aldım 40 yazıcı 70 bu fiyata gidermi bunlar

forumda xxxman nickli arkadaşı bul, şu anda amerikada ve 31 temmuzda türkiyeye gelecek, 150$a 15" macbook getiriyor. Siz burdan satın alıp adresine gönderiyorsunuz, o da size teslim ederken 150$ alıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

xxxman'i bul;)

Hocam anlayamadım ya ben 16 yaşındayım almak istiyorum herşeyimi satıcam yazın çalışıyorum 2500 alıyorum 3 ayda gerçekten almak istiyorum 32'' tv z5500 c310 kamera ps3 500 tl değerinde oyunlar dvd palyer disko lazeri yazıcı falan hepsini satıp alıcam ama nasıl ?

eğer almayı düşünüyorsan ürün fiyatı +150 dolara götürüyorlar ama diğer almak isteyenlerle toplanırsak 100 hatta 75 dolar farkla getirebiliriz

Hocam bu ürünler şu fiyattan gider mi ? tv 850 1200 e aldım z5500 800 e aldım 600 ps3 800 e aldım 700+5 oyunda var dvd player 130 a aldım 70 direksiyon seti 30 lazer ışığı 40 kamera 60 a aldım 40 yazıcı 70 bu fiyata gidermi bunlar

ürünler hakkında pek bilgim yok biraz araştır yanlış birşey demek isterim

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

xxxman'i bul;)

forumda xxxman nickli arkadaşı bul, şu anda amerikada ve 31 temmuzda türkiyeye gelecek, 150$a 15" macbook getiriyor. Siz burdan satın alıp adresine gönderiyorsunuz, o da size teslim ederken 150$ alıyor.

Benim kredi kartımın limiti yetmez ama bir çözüm yolu bulabiliriz ama 31 temmuz çok geç 4 aydır bekliyorum pcde yok yeğenimin pcyi kullanıyordum sbs yi bahane edip elinden alıyordum ama onunda sbs si bitti tatile girdi artık alamamda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi treko -- 11 Haziran 2012; 21:24:49 >

• Arkadaşlar şimdi en yüksek MacPro 15 fiyatı 2200 dolar mı? ona göre arkadaşıma para verip ABD'den getirticem.

Retina ekran - 8gb ram - 256 ssd - iyv bridge 2.3 4 çekirdek - 650m - 15"

bu cihaz 2200 dolar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_gunner

Arkadaşlar şimdi en yüksek MacPro 15 fiyatı 2200 dolar mı? ona göre arkadaşıma para verip ABD'den getirticem.

bu cihaz 2200 dolar mı?

16 gb 768 gb ssd olanda var sanırım ama bilmiyorum
  • quote:

Arkadaşlar şimdi en yüksek MacPro 15 fiyatı 2200 dolar mı? ona göre arkadaşıma para verip ABD'den getirticem.

bu cihaz 2200 dolar mı?

2199$ + vergi

birazdan store açılır, orda arkadaşınız hangi eyaletteyse oranın zipcodeunu girerek ne kadar vergi ödeyeceğinizi de görürsünüz, bir iki eyalette %0 genelde %5-%10 arasındadır vergi
  • quote:

bu cihaz 2200 dolar mı?

evet bu 2200 ama birazdan apple store açılcak o zaman diğer konfigürasyonların fiyatlarıda belli olucak
  • Optik surucuyu kaldirdilar dimi insalla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeman8476

Optik surucuyu kaldirdilar dimi insalla

evet yeni seride kalktı macbook prolarda hala var
    ilk sayfada resimlerden bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi treko -- 11 Haziran 2012; 21:32:48 >
  • arkadaşlar süper ürün ya 15.4 8 gb 2880x1800 acana bf oynatırmı klasik bir soru :DD
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: freeman8476

Optik surucuyu kaldirdilar dimi insalla

evet yeni seride kalktı macbook prolarda hala var
    ilk sayfada resimlerden bakabilirsin

Harika bisey cikardilar ya. Valla tam istedigim gibi. Mukemmel bi cihaz var artik

• quote:

arkadaşlar süper ürün ya 15.4 8 gb 2880x1800 acana bf oynatırmı klasik bir soru :DD

İçine Windows yüklemen gerekir, güzelim OS X'i mahvetmenin anlamı yok bence. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

quote:

arkadaşlar süper ürün ya 15.4 8 gb 2880x1800 acana bf oynatırmı klasik bir soru :DD

İçine Windows yüklemen gerekir, güzelim OS X'i mahvetmenin anlamı yok bence. :)

windows oyunlarda lazım gibi ama bildiğim diablo 3 retina ekrana göre çıkacakmış

etkinlik bitti birazda appstore açılır bakalım diğerlerinin fiyatı ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi treko -- 11 Haziran 2012; 21:55:01 >
  • fiyatlari baya siskin olacak..:/

• quote:

Orijinalden alıntı: suzgech

fiyatlari baya siskin olacak..:/

klasik macbook proların fiyatları aynı kaldı yeni nesil maclerin fiyatları ise 2199 $dan satışa çıkıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: suzgech

fiyatlari baya siskin olacak..:/

klasik macbook proların fiyatları aynı kaldı yeni nesil maclerin fiyatları ise 2199 $dan satışa çıkıyor

iste turkiyedeki fiyati cosar:/

• videosu çıkmış beyler

• süperrrrrrr , bekle beni MACBOOKKK
  • turkiyede 5500 e gider rahat :)

• store açıldı yumulun :)
  • Air ne alemde? mobildeyim tam inceleyemiyorum suanda

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.