Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

MacBook Pro - MacBook Pro with Retina Display[Kullanıcıları Kulubü] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.675
Cevap
128
Favori
283.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bbai

Air ne alemde? mobildeyim tam inceleyemiyorum suanda

en baz modelde işlemci 1.7ye çıktı, ram 4e yükseldi, ekran kartı hd 4000 oldu, fiyat 999$ kaldı

education pricingde yeni mbp 200$ düşüyor yani o muhteşem alet 1999$ + vergiye geliyor, 17" için 2500$ı gözden çıkarmıştım, 17ler kalktığına göre 500$ da cepte kalabilir :)
  • Parasını Sonuna Kadar Hakeden Bir Bilgisayar,Apple Bu İşi Çok iyi Yapıyor..!!
  • retina ekran tam bir devrim oldu, ha kaç tane uygulama bunu destekler, kaç tane oyunu bu çözünürlükte oynayabiliriz orası ayrı ancak mühendisler, tasarımcılar, fotoğrafcılar için mükemmel olduğu ortada.

yüksek çözünürlükte hızlı işlem için güçlü bir işlemciye gerek olacağından bir çok kullanıcı için baz model yeterlide olmayabilir. ikinci model çok daha güzel ancak 2799 usd + vergi gerçekten çok pahalı. Ben en az iki sene retina ekranlı bir macbook almayı düşünmüyorum, ancak bu iki sene içinde retina ekrana da imrenerek bakacağım bir gerçek.

yeni lionun fiyatının 20 usd olması çok iyi oldu, rahatlıkla satın alabiliriz. yeni bir takım özelliklerde doğrusu bir heyecan yarattı.

kısaca söylemek gerekirse Apple tarihinin en başarılı WWDC toplantısı olduğunu düşünüyorum.

• optik cıkıslı bir ses sistemi air veya pro modellerine nasıl baglanır
  • Bekliyordum uzunsüredir. Param olduğu an alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reckoner -- 11 Haziran 2012; 23:01:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: punkshady

optik cıkıslı bir ses sistemi air veya pro modellerine nasıl baglanır

Kulaklik cikisi hem digital hem analog, optik cevirici kablo ile baglayabilirsiniz.
  • uzun süredir bekleyen biri olarak tam bir zırva olduğunu düşünüyorum....
    tamam göz boyama harika ama retinalı 13 yok ve vergi falan derken usa den almak kaydıyla retinalı 15 için en az 4500 TL vereceksin...biz böyleyiz havaları devam ediyor...
    retinalı 13 yok hadi buda tamam ama en azından biraz inceltselerdi...düpedüz dalga geçiyorlar...

gerçekten benim için büyük hayal kırıklığı oldu... boşuna beklemişiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knightfall

quote:

Orijinalden alıntı: punkshady

optik cıkıslı bir ses sistemi air veya pro modellerine nasıl baglanır

Kulaklik cikisi hem digital hem analog, optik cevirici kablo ile baglayabilirsiniz.

tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: maksimu_s

uzun süredir bekleyen biri olarak tam bir zırva olduğunu düşünüyorum....
    tamam göz boyama harika ama retinalı 13 yok ve vergi falan derken usa den almak kaydıyla retinalı 15 için en az 4500 TL vereceksin...biz böyleyiz havaları devam ediyor...
    retinalı 13 yok hadi buda tamam ama en azından biraz inceltselerdi...düpedüz dalga geçiyorlar...

gerçekten benim için büyük hayal kırıklığı oldu... boşuna beklemişiz...

fiyat olarak pahalı ama kesinlikle hayal kırıklığı değil tüm beklentiler gerçekleşti hiçbir eksikliği yok.
    Bence yeteri kadar macbooklar inceldi ve bu yüzden 13'' retinaya gerek kalmadı ki 13'' gelse bile fiyatı yine 2000$'ı bulurdu

• Almayi dusunuyorum ama once kaynak bulmam lazim

Istedigim tum ozelliklere sahip, benim icin yapmislar sanki cihazi

Insallah ekrani da daha az parliyordur oncekilere gore
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksit

retina ekran tam bir devrim oldu, ha kaç tane uygulama bunu destekler, kaç tane oyunu bu çözünürlükte oynayabiliriz orası ayrı ancak mühendisler, tasarımcılar, fotoğrafcılar için mükemmel olduğu ortada.

yüksek çözünürlükte hızlı işlem için güçlü bir işlemciye gerek olacağından bir çok kullanıcı için baz model yeterlide olmayabilir. ikinci model çok daha güzel ancak 2799 usd + vergi gerçekten çok pahalı. Ben en az iki sene retina ekranlı bir macbook almayı düşünmüyorum, ancak bu iki sene içinde retina ekrana da imrenerek bakacağım bir gerçek.

yeni lionun fiyatının 20 usd olması çok iyi oldu, rahatlıkla satın alabiliriz. yeni bir takım özelliklerde doğrusu bir heyecan yarattı.

kısaca söylemek gerekirse Apple tarihinin en başarılı WWDC toplantısı olduğunu düşünüyorum.

işlemciyle değil harici ekran kartıyla alakalı bir durum retina ekranın yüksek çözünürlük olayı, buyüzden 11 yada 13inçlerde yok

• tek kelime ile harika bir sunumdu.Retina ekran mbp almak farz oldu gibi :)
  • Vallaha ben alırdım ama şu aralar araba alacagım,kredi çekecegim birazda kanıma girmedi değil meret artık kısmet ilerki dönemlerde olabilir ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: treko
    fiyat olarak pahalı ama kesinlikle hayal kırıklığı değil tüm beklentiler gerçekleşti hiçbir eksikliği yok.
    Bence yeteri kadar macbooklar inceldi ve bu yüzden 13'' retinaya gerek kalmadı ki 13'' gelse bile fiyatı yine 2000$'ı bulurdu
    13'', retinasız ama retinalı 15'' nceliğinde olsaydı güzel olmazmıydı... yeterince inceldi derken niye 13 de bu kadar incelmesin... tartışma çıkarmak için değil gerçekten moralim bozulduğu için söylüyorum... onlar ne yaprsa iyidir şeklindeki müritlerden etrafta pek olmadığını gördüğüm için paylaştım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

işlemciyle değil harici ekran kartıyla alakalı bir durum retina ekranın yüksek çözünürlük olayı, buyüzden 11 yada 13inçlerde yok

yüksek çözünürlük için yüksek işlemcili ekran kartı ve tüm bu sistemi çalıştıracak yüksek hızlı bir işlemci şart.

tabi apple bunu düşünmemişmidir, kesinlikle düşünmüştür.

birde hepimiz apple'i iyi biliriz, ilk nesilden çok 2. veya 3. nesil ürünler her zaman daha bir mükemmel oluyor. ipadde olduğu gibi, ilk ipad çok şaşırtıcıydı hepimiz vay be dedik, ipad 2 daha bir mutlu etti ama ipad 3 tam bir fenomen oldu. bu yeni retina ekranlı macbooklarda sanki 2-3 sene sonra daha bir güzel olacak gibi, o nedenle elinde güzel çalışan bir macbooku olanlar benim gibi beklemeyi tercih edebilir. nitekim abdden de alsak 4500 tl civarı bir para az değil. hemde hiç az değil...

• Bugunden sonra yeme icme yok arkadas bu cihaz alinacak okadar!!.. Tarlayi kesin satarim bu sefer.:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: treko
    13'', retinasız ama retinalı 15'' nceliğinde olsaydı güzel olmazmıydı... yeterince inceldi derken niye 13 de bu kadar incelmesin... tartışma çıkarmak için değil gerçekten moralim bozulduğu için söylüyorum... onlar ne yaprsa iyidir şeklindeki müritlerden etrafta pek olmadığını gördüğüm için paylaştım...

13' alandan kaybettiği için 15' kadar incelmesi mümkün olmayabilir ama retina ekran gelebilirdi onuda çıkarmamalarının nedeni yeni tasarımla 13' ile 15' birbirine çok yaklaştı ve 13' incelmediği için satılmaz düşüncesiyle çıkarmamışlardır diye düşünüyorum

• cevapların için sağol treko...
    alma konusunda epeydir beklemedeydim ama yine 13'' veya Asus Zenbook Prime arasında kalacağım anlaşılan...
    hayırlısı olsun...
    millet tarla falan demiş aman diyeyim ipad için böbreğini satanlara dönmeyelim
  • quote:

cevapların için sağol treko...
    alma konusunda epeydir beklemedeydim ama yine 13'' veya Asus Zenbook Prime arasında kalacağım anlaşılan...
    hayırlısı olsun...
    millet tarla falan demiş aman diyeyim ipad için böbreğini satanlara dönmeyelim

gel boşver sen onları bir macbook pro değiller zaten 15' 13' gibi gel senide yazayım ben görüşmelere başladım fiyat bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi treko -- 11 Haziran 2012; 23:49:54 >

• Beyler bilgisayarı kapatıp açtım, tekrar baktım, hala 2199$ yazıyo. Benim pc iyice gitti sanırım, ekranda saçma sapan rakamlar görünüyo...
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.