Şimdi Ara

MacBook Pro - MacBook Pro with Retina Display[Kullanıcıları Kulubü] (303. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.675
Cevap
128
Favori
283.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: syphonfilter

Early 2013 MacBook Pro retina sahibiyim, Big Sure ile yazılım desteği kesildi artık. Satıp yeni alayım dedim ama fiyatlar o kadar uçmuş ki ne yapsam kararsız kaldım. Yükleme şansımız olur mu acaba, yolu açılır mı bir şekilde?
    Catalina için benim 2011 model MBP desteklenmiyordu. Sonra birilerinin yaptığı patch ile yüklenir hale gelmişti.
    Tabi performans istediğim gibi olmadı ve 1 aylık süre sonrasında magsafe board'ı yanıp cihaz şarj olmamaya başladı. Yenisini aldım yine şarj etmeyi başaramadım.
    Bu deneyimimin Catalina'yı zorla yüklememle ilgisi olmayabilir de tabi o an başıma gelen bir şey değildi. Sadece bilgi olması açısından paylaşıyorum.
    Yolu açılabilir yani ama mutlu eder mi bilinmez.
  • JUNE8O kullanıcısına yanıt
    Teşekkür
    Ee o zaman ne yapacağız biz Nasıl kullanacağız şunu , şansa mı bırakacağız. Milletin 2013 model pili bitmemişken bizimki bitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Patch mevzusu çok çok sağlıklı olmayabilir, belki apple karar değiştirir çıkarır mı bilemedim ama sanki 3. nesil intel işlemciler destekten çıktı galiba 4. nesil işlemciler ile devam ediyor gibi.

Ya kararsız kaldım gittiği yere kadar kullansam mı yoksa değiştirsem mi ama değiştirmek baya maliyetli olacak gibi, 4-5 ay önce rtx2060lı bi excalibur almıştım windows ihtiyacı için ama mac in yeri ayrı. 2 yıl önce de apple store dan logicboard değiştidim 3 bin tl verip macbook un, bir de öncesinde sırt çantamda alırken yere düşürmüştüm kasada ezikler var. Ne kadara gider onuda bilemiyorum çok kararsız kaldım
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Umarım gerek kalmaz. :)

Hocam Apple sitesinde şöyle bir yazı var ama? Sizden neden daha fazla ücret alındı acaba?

16 inç MacBook Pro 1339 TL
    15 inç Retina ekranlı MacBook Pro 1339 TL
    13 inç Retina ekranlı MacBook Pro 1339 TL
    15 inç MacBook Pro 869 TL
    13 inç MacBook Pro 869 TL
    17 inç MacBook Pro (klasik) 1199 TL
    Bakarken bile kötü oldum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakmıştım o fiyatlara.Üstelik gitmeye yakın 1 hafta süre ile her gün bakmıştım ,umarım zam gelmemiştir diye dua ederek açıyordum Ama sanırım servis fiyatı dahil değildi onlara.Yani zaten yazıyor farklılık gösterebilir diye.Buna hazır olarak gitmiştim fazla olmadığı sürece sorun yoktu.Fazla fark çıkmadı zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • önceki yıllarda temmuz aylarında macbook iPad alana kulaklık hediye kampanyası olurdu?

acaba fiyatlara zam yapmadan bu hediye olayını yapma ihtimalleri var mı sizce bu temmuzda da
    teşekkürler
  • macbookumuzdaki bir fotoğraf, mp3 yada Pdf dosyayı , iPhone daki dosyalara nasıl atarız?

iPhone da dosyalar adında bir klasör var. MacBook Pro dan pratik bir şekilde dosya gönderme çaresi vardır sanırım buraya

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bodysolid

macbookumuzdaki bir fotoğraf, mp3 yada Pdf dosyayı , iPhone daki dosyalara nasıl atarız?

iPhone da dosyalar adında bir klasör var. MacBook Pro dan pratik bir şekilde dosya gönderme çaresi vardır sanırım buraya

teşekkürler
    iCloud sistemine atabilirsiniz veya boyut sıkıntı olacaksa airdrob ile atabilrsinz.

Bu arada tavsiye alan arkadaşlar eğer bütçe sıkıntınız varsa ve sağlam sıkıntısız bulabilirseniz , 2016-2017 modellerini alacağınıza 2015 Early modelini alın bence daha iyi.Çok ekstra işler haricinde size yeterli gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 29 Haziran 2020; 9:53:46 >
  • Herkese merhabalar, benim şöyle bir sorum olacak; elimde ipad pro 10,5 var. Gayet memnunum ama işle ilgili program ipade uygun değil ve malum evden çalışmamız gerekiyor arada sırada. Bu programı kullanabilmek için bilgisayar lazım o yüzden macbook air 2020 almayı düşündüm ama ısınma probleminden bahsedildi.Uzun zaman ara verdiğim Photoshop ile çalışmalarıma da devam etmek de istiyorum macbook air yeterli mi bunun için? Siz bana nasıl bir tavsiyede bulunursunuz acaba?
  • eminent_86 E kullanıcısına yanıt
    Bütçeniz varsa atın kenara hatta atın gram dövize (sorumluluk kabul edilmez ) yeni model çıkınca alırsınız veya eğtiim indirmi olacak o zaman tam sırası olur.

Link verdiğiniz uygulamaya baktım.Aynı isimli bir başka uygulama var onu kurmuştum geçenlerde sonra sildim.Bu sizin verdiğiniz daha iyi daha detaylı sanırım.

Sizin verdiğiniz linktekini kullanmadığım için yorum yapamayacağım.Benim önerdiğim, uzun süre şarjda kalırsa uyarı veriyor, bunda da o özellik var mı bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JUNE8O

Sizin verdiğiniz linktekini kullanmadığım için yorum yapamayacağım.Benim önerdiğim, uzun süre şarjda kalırsa uyarı veriyor, bunda da o özellik var mı bilemiyorum.
    Anladım.Siz kullanıyorsanız galiba ? Ben bir bakayım detaylı ,sonra satın alım yaparım
    İlk pilim şişme nedeniyle değiştikten sonra kullanmaya başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JUNE8O

İlk pilim şişme nedeniyle değiştikten sonra kullanmaya başladım.
    Anladım,geçmiş olsun.
  • Merhabalar, harici bir monitör bağlayacağım ve type-c çoklayıcı hdmi girişi ve en az 2 usb girişi olan hangi çoklayıcı tavsiye edersiniz? S-link ürünlerinin kalitesiz olduğunu okudum çoklayıcıda ve MF Product Shift 0490 Dönüştürücü Hub Type-C 4 in 1 sipariş ettim, tecrübe eden var mı acaba daha önce? Bütçe olarak 200 tl belirledim.

• Çok basit gibi görünen photos ile ilgili bir sorum olacaktı: ben daha önce ipad ile mac arasındaki photos senkronizasyonundan faydalanıyordum ancak şuan mac'te sadece import edilenleri gösteriyor. tüm fotoğraflara erişimi nasıl açabilirim tekrar ?
  • Apple fiyatlara zam yapmış geçmiş olsun şimdiden

• 
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.