Bildirim
MacBook Pro - MacBook Pro with Retina Display[Kullanıcıları Kulubü] (305. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende akşam 19:30 gibi 13" macbook pro siparişi verdim ilk defa kullanacağım alışması zor olmaz umarım. bende direk taksit sordu ama mobilden girmeyin mobil sürümü problemli sitenin. -
Müşteri hizmetleri kolayca halletti saolsun. Ben 10 yıldır mac kullanıyorum :) ilk aldıgım zamanları arada hatırlıyorum da alışmam bi 6 ay sürmüştü :) bunu kendime almadım ama artık dizüstü kullanmaktan midem bulanıyor iyice kendime alsam ya yeni imac leri beklerdim ya da mac mini alırdım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
dostlar 2019 macbook pro ile 2020 macbook pro i5 8. nesil 8 gb arasındaki farklar nelerdir ? -
Klavye değişti magic klavye oldu + minimum hdd(ssd) 128 den 256 ya çıktı onun dışında bilmiyorum -
Bunlara ek sanırım ekran kartı değişti ve dolbyatmos geldi aradaki 800 TL farka değecek pt den alacağım sanırım
evet dolby atmos geldi ve gayet iyiquote:
Orijinalden alıntı: chakra7o
Bunlara ek sanırım ekran kartı değişti ve dolbyatmos geldi aradaki 800 TL farka değecek pt den alacağım sanırım -
Arkadaslar merhaba 16” modelini kullanirken , herhangi bir islem yaparken bazen mouse anlik saniyelik donmalar olabiliyor, yasayan var mi boyle bir sikinti ? Ya da cozumu bilen var mi acaba , yardimci olabilirseniz sevinirim , simdiden tesekkur edrrim
16 inç da harici ekran bağlayınca ısınma problemi var diyorlar. 13 inç içinde geçerli mi? -
Pt den alacaktım 2020 pro stok kalmadı Apple da 26 Temmuz 6 Ağustos gösteriyor acaba oradan mı alsam kulaklığı en kötü satarım yine aynı fiyatı yakalarım sanırım
-
Merhaba,
Ben 16 inç kullanıyorum ve iş yerinde 27 inç monitörüme bağlıyorum. Touch Bar ın üstü ve altı biraz ısınıyor. tüm gün kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. Ama ısınma konusunda hassas biriyseniz rahatsız edebilir. Çok performans gerektirecek işler yapmıyorum genel olarak office uygulamaları kullanıyorum o sebeple performansa etki ediyormu bilmiyorum. 16 inç de evet ısınma var. -
Son gelen güncellemenin açıklamasında bundan bahsediyordu. Güncellemeyi yüklediniz mi ?... Birde bende aynı sorunu yaşıyordum meğer farenin pili azalmış değiştirince düzeldi. pili de bir kontrol edin. -
Yukledim hocam cikar cikmaz , yukledikten beri karsilasmadim sanirim, ama tekrar yapar mi bilmiyorum.
Ben mouse kullanmiyorum hocam , kendi trackpad i kullaniyorum ya da kablolu maous kullaniyorum.
Can skici bi durum aslinda performans vaat eden bir urunde boyle bisey olmasi
Ben yabanci forumlara bakinca cogu kisi ayni seyden sikayetci, ekran karti gecislerinde yapiyormus bunu, ama hissetirmeden yapamiyor mu anlamiyorum.
Guc seceneklerinden otomatik ekran karti gecisi kapatinca bunun azaldigini soyleyenler de var
Macbook pro 16 cihazımda ara sıra karşılaştığım bir sorunu buraya yazmak istedim belki tecrübesi olan vardır diye. Cihazı shut down yapmıyorum direkt işim bitince kapağı kapatıp uykuya alıyorum ancak bazen trackpad en fazla 5-6 sn cevap vermiyor hatta klavye bulunamadı hatası ile karşılaşıyorum, bir süre bekleyince normale dönüyor. Şu sıralar evdeyim ve beklemek sorun olmuyor ancak acil bir işim olduğunda karşılaşırsam sinir bozucu olabilir diye düşündüm. Konu hakkında tecrübesi olan var mıdır? -
Asagida ben de buna benzer sorundan bahsetmistim hocam, bu durum bende de var , bazen trackpad takiliyor, ekran karti gecislerinde , gecisi hissettiriyor sanirim oto gectigi icin,
Sen de bulursan cozumu haber verirsen sevinirim
Umarım bilen birisi çıkar hocam, yoksa apple'a yazacağım. Gelişmeleri iletirim :) -
Bekliyorum hocam :)
Arkadaslar bende Turkce klavye yok , ben bir de ekrana yansitip kullanmak istiyorum ,
Acaba mac de uygun kablosuz klavye ve maouse onerileriniz var mi ?
Ben de almak istiyorum , illa set olmasina gerek yok ayri ayri da alabilirim
Bende macbook pro 2020 bas modeli yeni aldım klavye olarak bluetooth özellikli olan logitech k375s aldım bugün teslim olacak sanırım genel olarak yorumlar hep olumluydu o yüzden bunu seçtim fiyat olarak da 229 tl idi mediamarkt ta mouse olarak da magic mouse 2 alacağım malum sarı siteden biri ile 400 tl ye anlaştım kapalı kutu sıfır cihaz olarak
dün akşam ürünü kutusundan çıkardım.
Kalite hissiyatını gerçekten hissediyorsunuz apple da
touch bar ın bu kadar güzel ve kullanışlı olacağını tahmin edemezdim bayıldım tek kelimeyle
harici hdd almak gerekecek 256 gb yetmez gibime geliyor ilerleyen zamanlarda
aynı zamanda iphone 11 ve ipad pro sahibiyim 10,5 1. nesil olan apple ekosisteminde saat apple tv ve kulaklık kaldı onlarda alındı mı tamamdır :)
çok fazla deneyimleme şansım olmadı kurulum mailler vb... ara ara fan sesi çıkıyor harici sorunum yok şuan itibariyle
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X