sarı site ilan linki varsa atabilir misiniz? bakmak istiyorum.. |
MacBook Pro - MacBook Pro with Retina Display[Kullanıcıları Kulubü] (333. sayfa)
-
-
ilana koymadım.
-
pro 16 ya Ventura yükledim.
Kaspersky ve bir kaç uygulama yükledim.
fanlar tam çalışıyor.
sebebinedir nasıl anlarım?
şu an sistemi yoran çalışan uygulama nedir nasıl anlarım?
mail indiriyor. acaba o mu?
-
Etkinlik Monitörü > CPU > % büyükten küçüğe sıralı
-
teşekkür ederim
-
Selamlar, bugün Macbook Pro M2 13" siparişini vererek aranıza katıldım.
-
AlDente Pro
Lifetime License (Ömür boyu)
3 kişi ortak lisans alabiliriz arkadaşlar
İlgilenenler PM
-
ventura 13.0.1 yükledim
MacBook Pro 16 i9 işlemci 1 tb sed çok ısınıyor sürekli
etkinlik monitöründen baktım mail uygulaması %100 e yakın cpu kullanıyor sürekli?
sebebi ne olabilir?
yeni format atılmış makinada neden böyle olsun? mailleri filan indirdi zaten
bir tavsiyeniz var mıdır? teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodysolid -- 10 Aralık 2022; 18:35:45 > -
AlDente Pro
Lifetime License (Ömür boyu)
Grubumuz tamamlandı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @cun -- 19 Aralık 2022; 18:48:41 > -
Simdi baktimda bögle bir sorun yok, indirme yapiyorsa olabilir sadece, ben venturayi baya basarili buldum en iyi macos sürümü olabilir
-
Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Macbook pro cihaz sahibiyim.
Bazı dersleri kaydetmen gerekiyor -ekran kaydedici vasıtasıyla - bunun içinde quicktime player denedim daha sonra DU recorder indirdim.
Windows bilgisayarımda bu işlemi yaparken PC sesini kisiyordum video oynamaya devam ettikçe kaydedici sesleride gayet güzel alıyordu.
Bu uygulamalarda ise mikrofonu seçmezsem asla sesleri almıyor şayet seversem de bu defa dış ortam seslerini de alıyor.
Tam olarak ne yapmam gerek. Teşekkürler saygılar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar,
Ventura'ya geçip Photoshop'ta herhangi bir yöntemle aşağıdaki problemi çözen varsa yardımcı olabilir mi acaba? Şimdiden teşekkürler.
-
Hayırlı Olsun.
-
arkadaşlar orijinal type-c usb hublar çok pahalı. Bana usb 3.0 + hdmi + ethernet (opsiyonel) + vga (yine opsiyonel) girişleri bulunan bir dönüştürücü lazım. F/P olarak en iyi ürünler nelerdir?
Baseus ve ugreen iyi olduğu söyleniyor ama yurtdışı masrafıyla vs 700-800 tl'yi buluyor.
-
Araç içerisinde ugreen çakmaklık şarj cihazı ve aux kablosunu, harici ssd kutusu olarak yine ugreen kullanıyorum, ürünleri kaliteli bence, şimdiye kadar bir sorun yaşamadım.
Masraflı oluyor biraz da, kaliteli üretimler hocam, biraz kesenin ağzını açmak lazım sorun yaşamamak için.
amazonUGREEN USB C Hub 4K HDMI, 100W PD, USB C ve 2 USB A 3.0 Veri Bağlantı Noktası, SD/MicroSD USB C Adaptörü MacBook Pro/Air, iPad Pro/Air, Surface Pro/Go, Galaxy S23, Buhar Destesi ile Uyumlu vesaire.https://www.amazon.com.tr/UGREEN-Ba%C4%9Flant%C4%B1-Noktas%C4%B1-Adapt%C3%B6r%C3%BC-vesaire/dp/B0BLNDNBG1/ref=sr_1_5?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=HBR3BV1HUO3K&keywords=type-c+usb+hub&qid=1696079707&sprefix=type-c+usb+hub%2Caps%2C170&sr=8-5
-
hocam teşekkürler, ben de linkteki ürünün sd kartsız olanını aldım ihtiyaçlarımı göz önünde bulundurarak. 1 saati geçen hdmi kullanımlarında biraz ısınma yapıyor dönüştürücü ama oldukça memnunum ben de.
-
Hub olarak bu ürünü kullanıyorum bende
amazonUGREEN Revodok USB C Yerleştirme İstasyonu, 10Gbps USB C/A Veri Bağlantı Noktası 3.2, 4K 60Hz HDMI, PD100W, Ethernet, SD/TF Kart Okuyucu, MacBook, iPad, Surface Pro vb. İle Uyumlu USB A 3.0 USB C Hubhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0BXDSPSPW?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details -
Hocam merhaba air m2 aldım yeni herkse daha güzelleri nasip olsun
Ventura dan sonoma ya geçip yapmalı mı sizce arkadaşlar ne düşünüyorsunuz bu konuda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir kaç işlem için uygulama tavsiyeleri isteyeceğim. Aşağıdakileri yapabilecek en iyi uygulamarı önerirseniz sevinirim. Ücretli olabilir ama mümkünse çok abartı ücretli olmazsa sevinirim.
1 Chromeda bir penceredeki sekmeler arasında touchpad ile sağa sola kaydırarak geçiş yapabilmek istiyorum. Command + rakam ile değişim yapıldığını biliyorum ama bunun touchpadle sağa sola yapabilmek daha pratik olabilir.
2 Açık olan uygulamalar arasında atacağımız kısa yollar ile geçiş yapabilmek istiyorum. Command + shift ile tek tek yapılabiliyor ama bunu örneğin option + o ile outlook uygulamasını option + c ile chrome uygulamasını aç yapabilmek istiyorum.
3 Kopyaladığım bir öğeyi bir süre (1 hafta gibi) hafızada tutabilmesini istiyorum.
4 Seçtiğim metni sağ tıkladığımda chrome uygulamasında yeni sekmede açabilecek şekilde bir seçenek sunmasını istiyorum.
5 Bazı kelimelere atama yapmak istiyorum. Örneğin telno yazdığımda ona atamış olduğum 05321234567 yi yazmasını istiyorum.
6 Android telefon kullanıyorum, telefonumda kopyalamış olduğum bir şeyi macbookumda yapıştırmamı sağlayacak senkronizasyonda (apple telefondaki gibi) bir uygulama istiyorum.
7 Ekran resmi alabilen ve o resmi istediğim klasöre kaydedebileceğim ve o resimde düzenlemeler yapabileceğim bir uygulama istiyorum.
Tavsiyeleriniz için şimdiden çok teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebaboli -- 1 Ocak 2024; 15:43:9 >
-
Arkadaşlar selamlar, Air M2 Sonoma'ya güncelleme sonrası üst bilgi çubuğu koyu moda geçmiyor. Otomatikte vs fark etmiyor hep açık temada kaldı. Acaba başka bir ayar mı var?
Edit: Duvar kağıdına göre değişiyormuş. Üst tarafı koyu bir duvar kağıdına(örnek dünya) geçince tekrar koyu oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canocan_07 -- 1 Ocak 2024; 23:3:17 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X