Şimdi Ara

Macbook Pro MD101TU/A Hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
4.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oynarsın sıkıntı yaratmaz sanmıyorum. Apple Tv kullanmadım hiç. Nedir ne işe yarar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiLo!

Oynarsın sıkıntı yaratmaz sanmıyorum. Apple Tv kullanmadım hiç. Nedir ne işe yarar?

Cevabını yazmıştım zaten. Macbook'umda LCD televizyonumu 2.ekran olarak kullanıyorum. Kablosuz şekilde.
  • SiLo! kullanıcısına yanıt
    Pardon yanlış yazmışım eskiden turkmac.com'du. Şuan turkmac.org
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albus Dumbledore

quote:

Orijinalden alıntı: SiLo!

Oynarsın sıkıntı yaratmaz sanmıyorum. Apple Tv kullanmadım hiç. Nedir ne işe yarar?

Cevabını yazmıştım zaten. Macbook'umda LCD televizyonumu 2.ekran olarak kullanıyorum. Kablosuz şekilde.

Ben onun dışında kendisi ne işe yarıyor sadece tv izleme amaçlı kullanılan birşey mi diye sormak istemiştim :)

quote:

Orijinalden alıntı: sharky25ant

Pardon yanlış yazmışım eskiden turkmac.com'du. Şuan turkmac.org

Teşekkürler. Şimdi bakıyorum siteye. Umarım işime yarar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiLo! -- 27 Kasım 2013; 1:35:25 >

Sihirlielma.com aradığınız birçok şeyi bulabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu modele 1ay kadar önce 256 gb ssd taktım. Ölüm makinesi derler ya işte öyle oldu. Açılış 10 sn,kapanış 2sn,photoshop vb. kasan uygulamalar tıklar tıklamaz açılmakta. 1 yıldır kullanıyorum sanırım 4 yıl daha kullanırım. Ssd takmanızı şiddetle tavsiye ediyorum macinizi tanıyamayacaksınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet sihirli elmayı biliyorum. Bende md101tu/a var. Mid 2012. Henüz düşünmüyorum ama aklımda
  • Bugun vatandan 2591 tl ye ogluma aldik. İnternet cok hizli apple store dan uygulqmalar ve oyunlar indiriliyor. Daha onceki kullandigimiz lap top lardan sonra bu gayet iyi geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trojana T kullanıcısına yanıt
    Gğle güle kullanın
    Eyvallah saolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Arkadaşlar bende 2300 liraya md102tu (i7 - 8 gb ram - 750 hdd) buldum 1 yıl daha garantisi var. Yoksa sıfır Air mi alsam bilemedim. Air 128 gb olan en uygun 2600 tl

Abi Bak İstersen Şu Linkle İlgilen
    http://www.darty.com.tr/e_commerce/NOTEBOOK/APPLE/MACBOOK-PRO-MD101TU/A-p-77417-c-1.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: ordulukursat52

quote:

Arkadaşlar bende 2300 liraya md102tu (i7 - 8 gb ram - 750 hdd) buldum 1 yıl daha garantisi var. Yoksa sıfır Air mi alsam bilemedim. Air 128 gb olan en uygun 2600 tl

http://www.darty.com.tr/e_commerce/NOTEBOOK/APPLE/MACBOOK-PRO-MD101TU/A-p-77417-c-1.htm

Dediğim laptopı aldım zaten 2300'e.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ordulukursat52

quote:

Dediğim laptopı aldım zaten 2300'e.

Pardon Bilmiyordum Hayırlı Olsun Güle Güle Kullanın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: dr.A.G

Bu modele 1ay kadar önce 256 gb ssd taktım. Ölüm makinesi derler ya işte öyle oldu. Açılış 10 sn,kapanış 2sn,photoshop vb. kasan uygulamalar tıklar tıklamaz açılmakta. 1 yıldır kullanıyorum sanırım 4 yıl daha kullanırım. Ssd takmanızı şiddetle tavsiye ediyorum macinizi tanıyamayacaksınız.

Sene oldu 2015. Performansta bi düşüş yaşadınız mı ?
  • Bende 2250 ye 2 aylık md101tu/a alacağım pil devir sayısı 29. Ssd 256 lık ve 8+8 ram ile uçar bence de Yosemite de performans iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de vatan dan web özel olarak 2600 tl ye alayım diyorum ama emin değilim kullananlar cevaplarlarsa sevinirim.2600 tl ye daha iyi bir ultrabook alınır mı?
  • SSD şart arkadaşım montajıda çok basit.

Yukarıda yazmışlar zaten cihazını tanıyamayacaksın...
  • Yaklaşık 7-8 ay önce ram'leri 2x4 gb yaptım. Performansta herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum halen. Genelde DAW (Digital Audio Workstation) programları kullanıyorum. Oyun olarakta sadece Diablo 3. SSD almakta geciktiğimi düşünüyorum ama onu da kısa bir süre sonra almayı planlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiLo! -- 9 Mayıs 2015; 3:48:33 >
  • Bu saatten sonra bu mac alınırmı? fiyatı en ucuz hala 2600 e bulabildim
  • bende bu konunun takipçisiyim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.