Şimdi Ara

Macbook Pro Retina

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Macbook Pro Retina almaya kararliydim. Fakat Lenovo Y500 muhtesem bir fiyata dusmustu aklima takildi. Basit bir soru soracagim.

Macbook Pro Retina 15" 'i kac sene kullanabilirim? Seneye universiteye gececegim. Universitenin sonuna kadar bu cihaz beni idare eder mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr_Unknown

Arkadaslar;
    Macbook Pro Retina almaya kararliydim. Fakat Lenovo Y500 muhtesem bir fiyata dusmustu aklima takildi. Basit bir soru soracagim.

Macbook Pro Retina 15" 'i kac sene kullanabilirim? Seneye universiteye gececegim. Universitenin sonuna kadar bu cihaz beni idare eder mi?

i7'li, 16 gb ram olan MBPr 15 seni üniversite sonuna kadar çok rahat idare eder.
  • Dr_Unknown kullanıcısına yanıt
    "Universitenin sonuna kadar bu cihaz beni idare eder mi?"

üniversiteyi çift dikiş okuyup 8 senede bitireceksen yetmeyebilir
  • Haha. Yok oyle bi' amacim yok.

• Fiyati ne kadar onun?

• Macbook deyinceaklima enfazla 2 senelik makina aklima geliyor benim okadar soyluyorum... Tamam makina cok guzel eywallah ama 2 senelik kullanim icn o para yazik gunah diyorum. O makinalari bnde kullandim kullanmadan yorum yapmiorum iskembeden...

• Retina alabiliyorsan memnun kalırsın fakat fiyatlar uçuyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MacBook air
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Selamlar...

Ben grafik tasarım öğrencisiyim ve sürekli kullanacağım programlar Photoshop,Illustrator,After effect ve Indesign

Bende Apple 13-inç MacBook Pro Retina Display Intel Core i5 2.5GHz dual-core 8GB DDR3L 128GB ile Apple 13-inç MacBook Pro Intel Core i7 2.9GHz dual-core 8GB DDR3 750GB arasında kaldım... Programlar arasında sorunsuz geçiş yapıp gerektiğinde de hepsinin açık olacağı durumlarda beni en iyi hangisi kurtarır?

Retina için grafik kartının düşük olduğu söyleniyor ve böylece retinanın tam randımanının görünmeyeceği söyleniyor?

Bu 2 model arasında ki gözle görülür farklar nelerdir?

Şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

"Universitenin sonuna kadar bu cihaz beni idare eder mi?"

üniversiteyi çift dikiş okuyup 8 senede bitireceksen yetmeyebilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.