Şimdi Ara

macbook pro retina ekran alacağım acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar daha önce forumda mac almak için başlık açmıştım ama biraz daha bekleyip retina ekranlı almaya karar vermiştim. apple store un online alışveriş sitesinden kendimehttp://store.apple.com/tr-edu/buy-mac/macbook-pro?product=ME864TU/A&step=config şu ürünü almaya karar verdim. şimdi alışveriş sonunda ürünün 2-3 haftaya geleceğini yazıyor sizce beklemeye değer mi? başka bir sorum ise kredi kartımın limiti 3000 tl geri kalan kısmını nakit vereceğim bu nakiti de başka atm kartımdan ödeyeceğim bunu nasıl yapabilirim yardımcı olabilir misiniz tek seferde ödeme yapmam mı gerekiyor yoksa bu şekilde parça parça ödeme yapabilir miyim?

• napster20 N kullanıcısına yanıt
    md212tu/a bakmanı tavsiye ederim. apple store alıp 3 hafta beklemeye gerek yok haftasonu vatandan alırdım , ben öyle yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: karako-c

md212tu/a bakmanı tavsiye ederim. apple store alıp 3 hafta beklemeye gerek yok haftasonu vatandan alırdım , ben öyle yaptım

Tamamda senin aldığın eski model adamın istediği yeni haswelli ne alaka yani beklemeye gerek yok daha uzun pil ömrü daha hızlı ssd daha ince kasa yeni işlemci vs..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.escmarket.com

Bu web sitesinden de bakabilirsin. Ben bu web sitesinden daha ucuza almıştım. Ürün tamamen orjinal, faturalı. Zaten bu firma yetkili satıcı, apple.com da yetkili satıcılar listesinde görebilirsin. Telefon açınca bir kısmını kredi kartı bir kısmını havale şeklinde bölüyorlar. Ve aynı gün kargoladılar. Ben bilgisayar ile birlikte koruyucu kılıfta aldım Speck seethru marka. Onlardan da alırsan çizilmelere karşı korursun bilgisayarını. Ben şeffaf olanından aldım. Dışarıdan bakıldığında nerdeyse hiç farkedilmiyor. Siyah olanı da çok güzel, farklı bir hava katıyor, youtube da videoları var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilko

quote:

Tamamda senin aldığın eski model adamın istediği yeni haswelli ne alaka yani beklemeye gerek yok daha uzun pil ömrü daha hızlı ssd daha ince kasa yeni işlemci vs..

benim söylediğim modelde 8 gb ram var arkadaşın baktığı modelde 4 gb ram var retinada ram upragrade yapılamıyor. Daha ince kasa demişsin retinalı modellerin kasaları değişmedi.Aktif kullanımda pil ömrü 50 dk fark ediyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilko

quote:

benim söylediğim modelde 8 gb ram var arkadaşın baktığı modelde 4 gb ram var retinada ram upragrade yapılamıyor. Daha ince kasa demişsin retinalı modellerin kasaları değişmedi.Aktif kullanımda pil ömrü 50 dk fark ediyor.

13 ler dahada inceldi youtubeda karşılaştırmaları var bakabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.