Şimdi Ara

macbook pro retina hafıza artırılıyor mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar retinalarda hafıza artırabiliyor muyum? ssd ile? alırken 128gb alıp sonradan fazlasını kendim takabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teorikte böyle bir imkan var ancak pratikte bu imkan çok çok kısıtlı ve fiyatlar da oldukça yüksek. O yüzden böyle bir ihtimal yokmuş gibi düşünüp baştan işinizi görecek bir depolama seviyesiyle satın almanızı öneririm
  • playmaker10 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu teorikte olan kısmını biraz daha açık anlatabilir misiniz? Ben şu an 128GB olanını kullanıyorum bir sıkıntım yok ama ileriye dönük bilgi olması açısından anlatabilir misin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 128 ssd nedir arkadşaım almışkene en az 512 al
  • Bende de mid 2014 256 ssd var. Apple store'da felan 512 yaptırabilmem mümkünmüdür?

• comfuse C kullanıcısına yanıt
    bende de 128 ssd var ve az yer kaldı. bu sebeple internet sitelerinin birisinden 64 Gb micro sd card aldım. 90 mb okuma ve 80 mb yazma hızı var. Nifty marka microsd çevirici aldım ki taktığımda birebir mac e olsun ucu dışarıda kalmasın diye. yani 64 gb arttırmış oldum ki bu bana çoook uzun süre yeter.
  • Ssd'yi çıkarmak ve yenisini takmak mümkün, ancak bu cihazlara uyan pci-e tabanlı çipler 3. parti üreticiler tarafından üretilmiyor şu an. Eski nesillerde sanıyorum Transcend böyle ürünler üretmiş ancak onlar da şu an satışta olan cihazlara uygun değil, uygun olsa dahi çok çok yüksek fiyatları var. Forumda ebay'den 1 tb ssd alıp cihazını upgrade eden bir arkadaş var, ancak bu da yine macbooklardan sökülüp satılan bir parça, 3. parti bir ürün değil, ve fiyatı da yine yüksekti. Depolama yükseltme şansınız çok çok kısıtlı şu an için, en azından 3. parti bir çözüm çıkana kadar, o da çıkar mı bilemiyorum. Upgrade yapabilseniz bile alırken vereceğiniz paradan daha ucuza gelmeyecek, alırken daha yüksek kapasiteyle almaya çalışın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuMé®@NG

Hocam bu teorikte olan kısmını biraz daha açık anlatabilir misiniz? Ben şu an 128GB olanını kullanıyorum bir sıkıntım yok ama ileriye dönük bilgi olması açısından anlatabilir misin?

dostum 128 gb ssd artırman mumkun var evet ben yaptım hatta bununla ılgılı bu forumda konu var benım kullandıgım 128 gb ssd yi 256 gb ssd yaptım nasıl yaptım bu parcaları apple uretmedıgı ıcın bulman zor ama ınternet yurtdısı yada yurt ıcınde macbook bozuk yada arızalı urunlerde cıkan ssd parca satan yer bulursan satın alabılırsın paykom satıyordu fıyatı 600 ila 700 arasında degısıyor 256 gb ben nasıl yaptım ınternet daha dogrusu bu forumdan bı arkdas 1 tb yurt dısından getırtı ve onun 15 macbook pro retinasındakı 256 gb ben aldım ve benım cıhaza taktım bu sekılde oluyor orjınal parca bulursan kullanırsın ama dıger arkdaslar transdence dıye yorum yapmıs onlarda sadece 2012 ye kadar olan ssdler desteklıyor sımdılık anlamadıgın bırsey olursa yardımcıc olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: atlantıc

quote:

Orijinalden alıntı: BuMé®@NG

dostum 128 gb ssd artırman mumkun var evet ben yaptım hatta bununla ılgılı bu forumda konu var benım kullandıgım 128 gb ssd yi 256 gb ssd yaptım nasıl yaptım bu parcaları apple uretmedıgı ıcın bulman zor ama ınternet yurtdısı yada yurt ıcınde macbook bozuk yada arızalı urunlerde cıkan ssd parca satan yer bulursan satın alabılırsın paykom satıyordu fıyatı 600 ila 700 arasında degısıyor 256 gb ben nasıl yaptım ınternet daha dogrusu bu forumdan bı arkdas 1 tb yurt dısından getırtı ve onun 15 macbook pro retinasındakı 256 gb ben aldım ve benım cıhaza taktım bu sekılde oluyor orjınal parca bulursan kullanırsın ama dıger arkdaslar transdence dıye yorum yapmıs onlarda sadece 2012 ye kadar olan ssdler desteklıyor sımdılık anlamadıgın bırsey olursa yardımcıc olurum

burdanda devam edebılırsın bununla ılgılı daha once acmı oldugumuz konular

http://forum.donanimhaber.com/m_59248767/mpage_58/f_//tm.htm#107951692

• Arttırabilirsiniz de SSD fiyatları çok uçuk 256GB modeli 1000TL gibi. 512GB 1800TL Normal SSDler olmuyor Apple ayrı üretiyor SSD'leri.
  • Bilgilendirmeler için teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuMé®@NG -- 1 Eylül 2015; 15:15:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.