Şimdi Ara

MACBOOK PRO VS MACBOOK AİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 10 Yıldır Windows Kullanıcısıyım Mac'ler çok hoşuma gidiyor geçiş yapmak istiyorum sık sık internette gezerim film izlerim GTA gibi oyunları oynarım
    Program kullanırım sizce hangisini almalıyım

MacBook Pro 2009

Intel Core 2 Duo 2.4 GHz
    4 GB Ram
    320 GB HDD
    358 MB Ekran Kartı

MacBook Air 2009

Intel Core 2 Duo 1.6 GHz
    2 GB Ram
    160 GB Hdd
    256 MB Ekran Kartı

Ve bu arada 2009 Model MacBook Lar Mac Os X Lion 10.7 uyumlumudur i5 ile arasında ne farklar vardır Mac neden iyidir biraz yardım ederseniz sevinirm. teşekkürler

• Oyun da oynayacaksan Air seni kaldırmaz Pro al. Eğer o Pro 13 inçse küçük gelebilir oyun vs için ona dikkat.

Lion uyumludur.

Core 2 Duo, i5'den bir eski model, performansı daha düşüktür ve daha çok güç tüketirler. Genel kullanımda farkını pek anlamazsınız.

Mac rahatlığı, kullanma zevki ve donanımını verimli kullanması gibi bir çok açıdan iyidir. Çok geniş bir soru.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacFurkan

Arkadaşlar 10 Yıldır Windows Kullanıcısıyım Mac'ler çok hoşuma gidiyor geçiş yapmak istiyorum sık sık internette gezerim film izlerim GTA gibi oyunları oynarım

MacBook Pro 2009

Intel Core 2 Duo 2.4 GHz
    4 GB Ram
    320 GB HDD
    358 MB Ekran Kartı

MacBook Air 2009

Intel Core 2 Duo 1.6 GHz
    2 GB Ram
    160 GB Hdd
    256 MB Ekran Kartı

Ve bu arada 2009 Model MacBook Lar Mac Os X Lion 10.7 uyumlumudur i5 ile arasında ne farklar vardır Mac neden iyidir biraz yardım ederseniz sevinirm. teşekkürler

Oyun oynayacaksan 15 inç ATI ekran kartlı modellere bak. Onlar da 4200 den başlıyor 6500 TL ye kadar Pro modelleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mybo37

quote:

Arkadaşlar 10 Yıldır Windows Kullanıcısıyım Mac'ler çok hoşuma gidiyor geçiş yapmak istiyorum sık sık internette gezerim film izlerim GTA gibi oyunları oynarım

MacBook Pro 2009

Intel Core 2 Duo 2.4 GHz
    4 GB Ram
    320 GB HDD
    358 MB Ekran Kartı

MacBook Air 2009

Intel Core 2 Duo 1.6 GHz
    2 GB Ram
    160 GB Hdd
    256 MB Ekran Kartı

Oyun oynayacaksan 15 inç ATI ekran kartlı modellere bak. Onlar da 4200 den başlıyor 6500 TL ye kadar Pro modelleri.

Mybo aslında Pro almak istiyorum 13 inç ya i5 yada intel core 2 duo çünkü 2000-2500 den fazla veremem 15 inçler 3000-3500 tl

Peki oynanıcak oyunlarım belli GTA Vice City , San Andreas , 4 , Half Life 2 vb. normal oyunlar

ic2duo bunları kaldırmazmı ve i5 ile aralarındaki farklar nedir biraz açık konuşurmusun teşekkür ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: masterm1nd

Oyun da oynayacaksan Air seni kaldırmaz Pro al. Eğer o Pro 13 inçse küçük gelebilir oyun vs için ona dikkat.

Lion uyumludur.

Core 2 Duo, i5'den bir eski model, performansı daha düşüktür ve daha çok güç tüketirler. Genel kullanımda farkını pek anlamazsınız.

Mac rahatlığı, kullanma zevki ve donanımını verimli kullanması gibi bir çok açıdan iyidir. Çok geniş bir soru.

Aslında 13.3 Pro almak istiyorum ama i5 ve ic2d arasındaki hız farkları nelerdir Lion stabil çalışırmı çünkü i5 biraz pahalı geldi ic2d ideal

Cahilliğimden dolayı özür dilerim ama işletim sisteminin windows'a artıları nelerdir i5 ile ic2d arasında çok mu fark var biraz yardım ederseniz sevinirim
    şimdiden herkeze teşekkür ederim...

• Oyun diyosun. Ben de diyorum ki ekran kartı paylaşımsız ATI ekran kartlı modeller diyorum. İşlemci i5 olsa ne olur. Oyun kaldırmaz ekran kartı paylaşimlı Intel olan modeller. Çok düşük Fps de o da her oyun degil
  • quote:

quote:

Oyun da oynayacaksan Air seni kaldırmaz Pro al. Eğer o Pro 13 inçse küçük gelebilir oyun vs için ona dikkat.

Lion uyumludur.

Aslında 13.3 Pro almak istiyorum ama i5 ve ic2d arasındaki hız farkları nelerdir Lion stabil çalışırmı çünkü i5 biraz pahalı geldi ic2d ideal

Cahilliğimden dolayı özür dilerim ama işletim sisteminin windows'a artıları nelerdir i5 ile ic2d arasında çok mu fark var biraz yardım ederseniz sevinirim

cevabını bulmak için dha kolay bir yok var.

Oynamak istediğin oyunu yazıp yanına "hd3000" yaz ve youtube ta arat.

macbook air'da Kesinlikle medium detail'dan yukarısı elde edemeyeceğini (medium da şansın varsa) göz önünde bulundurman gerekiyor

http://www.youtube.com/watch?v=bA9u6SAW72c

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MacBook air
    3 hafta önce açıldı
    Apple 2020 Macbook Air Laptop
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreampowder

quote:

quote:

Lion uyumludur.

cevabını bulmak için dha kolay bir yok var.

Oynamak istediğin oyunu yazıp yanına "hd3000" yaz ve youtube ta arat.

macbook air'da Kesinlikle medium detail'dan yukarısı elde edemeyeceğini (medium da şansın varsa) göz önünde bulundurman gerekiyor

http://www.youtube.com/watch?v=bA9u6SAW72c

Arkadaşlar beni anlamadınız herhalde ben 13 inç den fazla alamam çok pahalı i5 le ic2d arasında ne farklar var onları sordum 2009 ve 2011 modelleri arasındaki farklar
    ve mac işletim sistemi'nin kolaylıkları bunları anlatırsanız sevinirim teşekkürler şimdiden..

• yani anlicağınız aslında oyun o kadar önemli dğeil
  • windowsla devam et pişman olma.
  • phtoshop aır ın 13ınch en dusuk modelınde kaldırırmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: slapert

windowsla devam et pişman olma.

Windows artık sarmıyor :) Mac Os X in stabilitesi büyülüyor sanki hiç karışık değil tüm uygulamalar dock'ta tüm dosyalar Finder da windows gibi bir saat yerel disk de aramıyorsn 5-6 bölüm var o kadar herşey içinde yüklü windows bıktırdı artık :))) ama karar veremiyorum Macbook Pro 13 i5 mi MacBook Pro 13 intel core 2 duo mu
    arasındaki hız farkı ne kadar?
  • Oyun oynamayacaksan, 3d/video render yapmayacaksan c2d al gitsin. En az 2-3 sene götürür.
  • az daha sabret derim, ati ekran kartlı yeni 13 inch macbook pro lar geliyor.

Bende beyaz macbook lardan var 2007 senesinde aldım, stabilite konusunda gerçekten inanılmaz, hala alete format atmadım, genelde ayda birde restart ediyorum ayıp olmasın diye

Ama en büyük pişmanlığım bende senin gibi "oyun önemli değil vs.." gibi cümleler kurarak ekran kartına önem vermeden aldım (keşke o zaman pro alsaydım), illaki arada bir tatilde gezide insanın canı oynamak istiyor ondada oynayamayınca insanın canını sıkıyor. Gerçi intel hd3000 yine ortalamanın üstünde bir performansa sahip eski intel ekran kartlarına göre, en azından low detail da oyun oynayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreampowder -- 3 Mart 2012; 14:09:34 >
  • Bende de tam tersi oldu. Oyun da oynarım onu da yaparım bunu da yaparım derken bir gazla en iyisinden aldım, ama laptopta oyun oynamak zevk vermedi. Ekran küçük, klavye masaüstü klavyesi gibi değil, ve ne kadar iyi olsa da masaüstünün performansını yakalayamıyor. Kısacası o kadar işlemci ve ekran kartı gücünü çok az kullandım. Sonunda değiştirip Air aldım rahata erdim Oyunumu da PS3te oynuyorum.
  • quote:

Bende de tam tersi oldu. Oyun da oynarım onu da yaparım bunu da yaparım derken bir gazla en iyisinden aldım, ama laptopta oyun oynamak zevk vermedi. Ekran küçük, klavye masaüstü klavyesi gibi değil, ve ne kadar iyi olsa da masaüstünün performansını yakalayamıyor. Kısacası o kadar işlemci ve ekran kartı gücünü çok az kullandım. Sonunda değiştirip Air aldım rahata erdim Oyunumu da PS3te oynuyorum.

Ya Abi ben kararımı verdim oyun felan istemiyorum

Macbook Pro

Intel Core 2 Duo yada i5

4GB Ram
    320 GB HDD
    13 inç

Peki i5 ile ic2d arasında ne farklar var ve içinde ne programlar var biraz anlatırmısınız

• Biraz daha bekle ikisini birlikte al! Macbook air pro cikacak! Firtina oncesi sessizlik...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeman8476

Biraz daha bekle ikisini birlikte al! Macbook air pro cikacak! Firtina oncesi sessizlik...

O ne la
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.