Merhaba arkadaşlar... Macbook PRO unibody 15'' kullanıcısıyım.. macosx ile herşey güzel giderken bugün macbook un bir hatasını yada benim bir hatamı keşfettim... windows 7 de oyun performansını denemek istediğim sırada power iso ultra iso yada vb programlar ile image açılınca herşey normal gibi çalışıyor.. ama cd yokmuş gibi her program yada oyun hata veriyor.. yani sanal sürücü image ın içini görmesine rağmen image ı cd rom da var gibi göstermiyor. bunun bir çözümü yada kolayı varsa gösteren arkadaşlara minnettar olurum. Şimdiden teşekkürler. Tüm mac kullanıcılarına saygılar..
bende poweriso kullaniyorum bootcamp w7 de ve hicbir sorun yok.
daemon tools kullanmaktayım problem yok
Sanal sürücü kullandığından yola çıkarak oyunları torrent ile elde ettiğini varsayıyorum. Eğer oyunu yükleyebiliyorsan herşey normalse ve sonucunda cd sorunu veriyorsa bunun nedeni c*ack sorunu olabilir. Sonuçta normal bir pcdede c*ack işlemini eksik yaptığında cdyi takın hatası verebilmekte image daemons ile tanıtılmış olsada.
Hayır problemim ouyunu yükledikten sonra değil. Oyunun yüklenmesi sırasında Please insert cd/dvd 1 gibi bi hata almamdan dolayı böyle bir sorun olduğu kanısına vardım. Ayrıca herhangi illegal bir durum içermeyen image lardada bu problem var. Ve neden olduğunu anlayabilmiş değilim. İlk defa da benim başıma gelmiş anlaşılan..Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.