Şimdi Ara

Macbook win 7 sonrasi mac os x gitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaslar ilk olarak win7 ile mac os x duruyordu daha sonra yeniden format atim dedim bunun icinde mac os x de acim dedim ama benden kurulum istedi mac icin dosya vardi setupi mac os xin ama disk secemedim sildim diskleri denedim yine olmadi daha sonra hepsini sildim yine olmadi yeniden baslattim normal bir laptopa format atar gibi simdi win 7 kurdum mac os gormuyor birsey yapilabilir mi mac os geri gelir mi ?

• dvd ye falan cekseydın ya ıso
  • sorma ya simdi kafayi vuruyorum cekemedim gitti suan ne yapabilirim geri getirmek icin internetten bulamaz miyim acaba ? cd ceksem 1 haftadir macbook pro u kullanamiyorum abi win 7 yukledim onda da driver tanimiyor mac os kurucam yardimci olurmusunuz lutfen
  • Bir yerden yükleme cdsi veya usbsi bulman lazım. Apple mağazalarına danış.
  • turkiye de yok bilgisayarcilara gittim 80$ istiyen var format icin mac os x kurucak baska biride 40 tl ye kurarim dedi ama bende o bulabiliyorsa bende bulurum ben kurarim 40 tl vermem dedim bu konuda yardimci olabilir misiniz acaba nerden bulabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiki_1903_

turkiye de yok bilgisayarcilara gittim 80$ istiyen var format icin mac os x kurucak baska biride 40 tl ye kurarim dedi ama bende o bulabiliyorsa bende bulurum ben kurarim 40 tl vermem dedim bu konuda yardimci olabilir misiniz acaba nerden bulabilirim ?

torrentten lion kurulum dosyalarını indir, internette binlerce olan kurulum klavuzlarından lion yükleme usb si oluştur ve kolay bir şekilde kendin kur. çok zor değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.