< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Windows laptop a Mac os kurulumu

-
-
Önyükleyici yüklemeyi dahi bilmiyorsanız bu işler size göre değil demektir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Catalina kurulumu var. Sadece biostan ayar cekerek olmuyor diye biliyorum. Vmware 15.1.1 e cok rahat mac os kurabilirsin
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Oradan sanal makine olarak kurdum zaten ama normal işletim sistemi olarak kullanmak istiyorum
Peki . Yardımcı olursanız sevinirim
Osx info sitesinden inceleyin.
Önce donanım uyumu şart.
Teşekkür ederim bakıyorum şimdi
arkadaşın dediği gibi hackintosh sitelerinden donanım uyumluluğunu incelemelisin. grafik kartı en önemli parçalardan biri cunku onu kolay değiştiremezsin. wifi kartı değiştirmek kolay. sonra PC'nin bios, firmware'inin görebileceği formatta (boot dosyaları) kurulum imajı oluşturup kurmalısın. bu işlemler deneme yanılma ister. önyükleme ayarlamayı bilmiyorsanız bu işi yapamazsınız o yüzden dedim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Grafik hızlandırma çalışmazmış . Çok önemli bir şey midir ? Oyunlarla alakalı ise oyun pek fazla oynamıyorum.
Arkadaşlar clover i nasıl yapacağım USB ye program vs mi yüklemem gerkiyor ?
sorun çözüldü teşekkürler :) -
Nasıl çözdüğünüzü anlatırsanız başkaları da yararlanabilir.
şimdi şöyleki ben ilk bu işe kalkıştığımda hiçbir şey bilmiyordum , gitmişim ben mac cihazlar için olan iso dosyasını indirmişim . ama bana hackintosh iso dosyası gerekiyordu . mesela internete hackintosh 10.14 yazarsanız catalina nın cloverli olanını ve hackintosh ile uyumlu olan dosyasını indirirsiniz , ama ben düz mesela direk mac os 10.14 iso download yazmıştım , bu dosyayı da usb ye yazınca doğal olarak sistem boot etmedi . yani ben orada nasıl iso dosyasına cloveri atabilirim diye araştırıyprdum ama zaten hackintosh için olan iso dosyalarında clover ve belirli hackintosh için gerekli uygulamalar geliyor . şu an sıkıntılarım da zaten bilgisayarım hackintosh u desteklemiyor ama açılıyor . büyük ihtimalle zaten her intel işlemcilerde açılıyor . wifi kartı , ses kartı ve ekran kartı tanımlanmıyor . yani sorunu çözme şeklim normal bir mac iso dosyası yerine hackintosh ile uyumlu olan iso dosyasını indirmek oldu :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X