Şimdi Ara

macbook yanına iphone 7+ mı, note 7 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. aslında sorum çok sıradan ama farklı bir açıdan olacak. Lütfen sebebini okuyun!

Soru: İphone 7+ mı almalıyım yoksa note 7 mi?

Sorunsal: Evde macbook pro (retina) kullanıyorum. Bu iphone almak için önemli bir avantaj olabilir mi, ya da avantajları ne olur?

Açıklama: Kolay cep telefonu değiştiren biri değilim. Şu anda note 3 var ve çok eskidi artık hem görüntü hem şarj gibi problemler yaşıyorum. Ama note serisi ve kullanımından çok memnunum. Şu anda note 7'deki problemler giderildikten sonra aslında ilk tercihim olacak gibi.

ayrıca eşim i iphone kullanıyor ve bir çok özelliği ikimizide kızdırıyor. belki bilmediğimizdendir ama paylaşım kanalları, hafıza arttırılamaması büyük problem.
    Ama yinede windows sistemli bir bilgisayardan mac'e geçtim. Aynı iphone'daki gibi bir çok şeyi kullanamıyorum. ama dikkatimi çekti en ufak bir takılma yavaşlama vs. yaşamıyorum. şimdi windows olsa 2-3 kere format atmak zorunda kalmıştım. gerçi 1-2 office ve net programları dışında bir şey kullanamıyorum. Çünkü ciddi paralar isteniyor programlara ve windowsta bilirsiniz muadili programları çok basit elde ediyordum.

İstek: özellikle macbook ve iphone beraber kullananan arkadaşlar avantajlarından bahsedebilir mi? sizce gerçekten avantajlı mı bu 2sini kullanmak yada note serisine devam mı edeyim.

Şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim...

• Sizinde güzel bir örnek verdiğiniz gibi Windows pc olsa 2 kez format atardınız, aynı şeyi telefondada düşünün. Hiçbir iOS işletim sistemli telefonla Windows/Android telefonları kıyaslanamaz. Android ve Windows işletim sistemine sahip telefonlar ileriki dönemlerde ciddi kasmalara sebep olurken 4-5 yıllık iPhone lar ( Her güncellemeyi yüklemedilerse) hala canavar gibi çalışıyorlar.
    Daha önce mac pc kullanmadığım için ikisinin arasında Nasıl bir bağ kurulur, ne gibi avantajlar sağlar bilemiyorum.
    Fakat size kesinlikle iOS işletim sistemli bir telefon öneriyorum ki uzun vaadeli kullanabilesiniz. Kullanımı androide göre daha kolay.
    Bende iPhone 6s , eşimde ise Samsung Galaxy s7 edge var. Şuanlık onun telefonu benimkinden biraz hızlı gibi.(tartışılır) ama biliyorum ki s7 edge yavaşlamaya başladığında benim 6s canavar gibi çalışmaya devam edecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi sorunuz iphone/galaxy s7 kıyaslamasından çok MacBook ve telefon uyumu olduğu için bu yönden yaklaşmak gerekiyor. Bunun için de OSX - iOS devamlılık özellikleri üzerinde durmakta fayda var.

http://www.apple.com/tr/osx/continuity/ linkten bu ikilinin sunduğu bir çok özelliğe bakabilir, hangisinin işinize yarayacağını araştırabilirsiniz. Şahsen telefonu bilgisayardan cevaplama ve airDrop gibi özellikleri fazlasıyla kullanıyorum.

Ekleme: Apple'ın sayfasında yer alan 'Handoff' özelliği bile tek başına bile çok ciddi kolaylıklar sağlıyor. Sırf bunu bile araştırsanız bir çok sonuca varacağınızı düşünüyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• ip 7
  • entegreli kullanmak istiyorsanız, kesinlikle iphone

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf "Handoff" özelliği için i7+ derim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berira B kullanıcısına yanıt
    teşekkürler zaten iphone'un aklımı çelme sebebi bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 11 Pro mu? iPhone 12 mi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: technical death metal

Şimdi sorunuz iphone/galaxy s7 kıyaslamasından çok MacBook ve telefon uyumu olduğu için bu yönden yaklaşmak gerekiyor. Bunun için de OSX - iOS devamlılık özellikleri üzerinde durmakta fayda var.

http://www.apple.com/tr/osx/continuity/ linkten bu ikilinin sunduğu bir çok özelliğe bakabilir, hangisinin işinize yarayacağını araştırabilirsiniz. Şahsen telefonu bilgisayardan cevaplama ve airDrop gibi özellikleri fazlasıyla kullanıyorum.

Ekleme: Apple'ın sayfasında yer alan 'Handoff' özelliği bile tek başına bile çok ciddi kolaylıklar sağlıyor. Sırf bunu bile araştırsanız bir çok sonuca varacağınızı düşünüyorum.

teşekkür ederim. bir de sanırım media dosyalarını kablosuz olarak birbirine aktarım da gayet kolay bunun için de bir özellik var sanırım. peki iphone'u arabanın media sistemine bağlayabiliyor muyum?

• quote:

Orijinalden alıntı: ..ScReaM

Sırf "Handoff" özelliği için i7+ derim...

evet kullanmadan çok özel bir şey gibi gelmiyor ama kullanınca sanırım daha iyi anlayacağım bu özelliği. her kes bundan bahsediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: alien41

quote:

Orijinalden alıntı: technical death metal

Şimdi sorunuz iphone/galaxy s7 kıyaslamasından çok MacBook ve telefon uyumu olduğu için bu yönden yaklaşmak gerekiyor. Bunun için de OSX - iOS devamlılık özellikleri üzerinde durmakta fayda var.

teşekkür ederim. bir de sanırım media dosyalarını kablosuz olarak birbirine aktarım da gayet kolay bunun için de bir özellik var sanırım. peki iphone'u arabanın media sistemine bağlayabiliyor muyum?

Evet, bluetooth ile eşleyip müzik oynatıp, arama cevaplayabiliyorsunuz. Rehber ve playlist aktarımı gibi detayları Audi MMI'da denemiştim bir sorun yoktu fakat diğer araçlar için hangi özellikler nasıl kullanılır bilmiyorum maalesef.

• technical death metal kullanıcısına yanıt
    teşekkürler sanırım iphone 7+'a doğru döndüm. dünkü tanıtımdan sonra artık yanında dslr kamera taşıyormuş gibi olacaksınız. bu eşleşme olaylarıda benim için rahatlık olacak gibi görünüyor. şu anda görünen 7+ 128 mb neredeyse note 7 ile aynı fiyat olacak. yardımleınız için tekrar teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.