Merhaba arkadaşlar. macbook pro bazı programlarda restart atıyor. örnek: disc doctor veya pixlr gibi programları ındırdım tıkladııgm an restar atıyor.. Güvenli modda acılıyor sorun olmuyor.
Kısaca durumu anlayamadım özellıkle disck doctor tıkladıgım an rest atıyor bu hatayı verıyor. diğerlerinde bazen veriyor bugun gün içinde 5 kez bu hatayı aldım durup dururken olmuyor.
sadece bazı programları ındırırken veya tıklarken oluyor. ilginize teşekkürler.
Disk utility ile izinleri onarmayı deneyebilirsiniz.Yazdığın ikinci programı bilmiyorum ama disk doctor sorunsuz çalışıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: mogosan
Disk utility ile izinleri onarmayı deneyebilirsiniz.Yazdığın ikinci programı bilmiyorum ama disk doctor sorunsuz çalışıyor.
Merhaba Hocam Hepsini denedim sorunları onardı hatta yine içime sığmadı. Başlattan tekrar Onardım Mavericksi. yalnız Bu sefer arada bir başka grafik porgramlarıyla da restart attı normal Kullanımda hiç birşey yok sadece program acarken veya işlev yaparken hata alıyorum.
Muhtemelen Yazılımsal bir sorun. 10.9.5 kullanıyorum. 10.9.6 ya yükseltebilirsem onu yaptıracagım daha dogrusu istinye park pupa bilişimde arkadaşlarım var oraya götüreceğim getir format atalım bakalım dediler. Çünkü Can sıkıcı bir durum Kullanamıyorum aleti.
Cevap için sağolun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme