Bildirim
Macera mı arıyorum yok düşünmeden almalı mıyım ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Al gitsin, çok iyi cihaz. -
biraz daha bekle derim iphone5 ve s4 çok yakında geliyor ve s3 fiyatları çok sert düşüşler yaşayacak, parası olan biriysen s4 bekle paran kısıtlıysa yine bekle fiyat düşüşünü mutlaka olacak -
Note 2, S4 ve İPhone 5 gelince ötekilerin fiyatı normal olarak düşeceği için biraz sık dişini. -
değerl yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. mecbur almak zoorunda oldugum ıcın, galaxy s3 aldım, inş düzgün b seçim yapmışımdır -
quote:
Orijinalden alıntı: hsncck
değerl yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. mecbur almak zoorunda oldugum ıcın, galaxy s3 aldım, inş düzgün b seçim yapmışımdır
Güle güle kullan hayırlısı olsun.Alt tarafı piyasanın şu an için en iyi telefonunu almışsın, iyi mi yoksa kötü tercih mi sen karar ver. -
quote:
değerl yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. mecbur almak zoorunda oldugum ıcın, galaxy s3 aldım, inş düzgün b seçim yapmışımdır
İyi yapmışsın şu an piyasadaki en iyi telefonlardan biri hayırlı olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: TÜRK Aygırı
quote:
Güle güle kullan hayırlısı olsun.Alt tarafı piyasanın şu an için en iyi telefonunu almışsın, iyi mi yoksa kötü tercih mi sen karar ver.
quote:
Orijinalden alıntı: TÜRK Aygırı
quote:
Güle güle kullan hayırlısı olsun.Alt tarafı piyasanın şu an için en iyi telefonunu almışsın, iyi mi yoksa kötü tercih mi sen karar ver.
çok teşekkür ederim
-
quote:
Galaxy S3 için iyi bir tercih yapmışsınız diyemem bence bana göre.One X çok daha iyi bence ama hayırlı olsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: Léo
quote:
Galaxy S3 için iyi bir tercih yapmışsınız diyemem bence bana göre.One X çok daha iyi bence ama hayırlı olsun.
one x te extra hafıza kartı girişi yoktu,eğer olsaydı one x alabilirdim ama HTC lerin şarjı hep az gidiyor birazda ondan s3 aldım
-
Bazı arkadaşlar s4 çıkıcak demiş kaynak verebilirler mi acaba ? -
One X al. -
s3 yeni çıkmışken s4 ü beklemek bence gereksiz. her telefonun 2. eli düşük olacak. hele 4 çekirdekliler çıkmaya başlamışken...
iphone 5 beklnir mi? ocaktan önce zor gibi geliyor bana..
bence, f/p olarak değerlendirip ne kadar süre kullanacağımıza göre karar vermek daha sağlıklı olur. -
Hayirli olsun hocam :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kaçak telefonun orjinal olduğunu nasıl anlarız
- asker telefonu internetli
- kapalı kutu telefon satmak
- telefon anakart yanarsa fotoğraflar gider mi
- samsung mu xiaomi mi daha iyi
- device health services nedir
- telefon önerileri 2024
- telegramda video nasıl izlenir
- xiaomi whatsapp sorunu
- play protect nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X