Bildirim
Macera mı arıyorum yok düşünmeden almalı mıyım ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Al gitsin, çok iyi cihaz. -
biraz daha bekle derim iphone5 ve s4 çok yakında geliyor ve s3 fiyatları çok sert düşüşler yaşayacak, parası olan biriysen s4 bekle paran kısıtlıysa yine bekle fiyat düşüşünü mutlaka olacak -
Note 2, S4 ve İPhone 5 gelince ötekilerin fiyatı normal olarak düşeceği için biraz sık dişini. -
değerl yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. mecbur almak zoorunda oldugum ıcın, galaxy s3 aldım, inş düzgün b seçim yapmışımdır -
quote:
Orijinalden alıntı: hsncck
değerl yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. mecbur almak zoorunda oldugum ıcın, galaxy s3 aldım, inş düzgün b seçim yapmışımdır
Güle güle kullan hayırlısı olsun.Alt tarafı piyasanın şu an için en iyi telefonunu almışsın, iyi mi yoksa kötü tercih mi sen karar ver. -
quote:
değerl yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. mecbur almak zoorunda oldugum ıcın, galaxy s3 aldım, inş düzgün b seçim yapmışımdır
İyi yapmışsın şu an piyasadaki en iyi telefonlardan biri hayırlı olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: TÜRK Aygırı
quote:
Güle güle kullan hayırlısı olsun.Alt tarafı piyasanın şu an için en iyi telefonunu almışsın, iyi mi yoksa kötü tercih mi sen karar ver.
quote:
Orijinalden alıntı: TÜRK Aygırı
quote:
Güle güle kullan hayırlısı olsun.Alt tarafı piyasanın şu an için en iyi telefonunu almışsın, iyi mi yoksa kötü tercih mi sen karar ver.
çok teşekkür ederim
-
quote:
Galaxy S3 için iyi bir tercih yapmışsınız diyemem bence bana göre.One X çok daha iyi bence ama hayırlı olsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: Léo
quote:
Galaxy S3 için iyi bir tercih yapmışsınız diyemem bence bana göre.One X çok daha iyi bence ama hayırlı olsun.
one x te extra hafıza kartı girişi yoktu,eğer olsaydı one x alabilirdim ama HTC lerin şarjı hep az gidiyor birazda ondan s3 aldım
-
Bazı arkadaşlar s4 çıkıcak demiş kaynak verebilirler mi acaba ? -
One X al. -
s3 yeni çıkmışken s4 ü beklemek bence gereksiz. her telefonun 2. eli düşük olacak. hele 4 çekirdekliler çıkmaya başlamışken...
iphone 5 beklnir mi? ocaktan önce zor gibi geliyor bana..
bence, f/p olarak değerlendirip ne kadar süre kullanacağımıza göre karar vermek daha sağlıklı olur. -
Hayirli olsun hocam :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X