Şimdi Ara

MacFit - Üyelik sonlanmasına rağmen karttan çekilen aylık ücretler! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
5.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Dün salona gidip üyelik iptal formunu doldurdum, çekilen paranın iadesi için de bir mail yazdırdım, bir ihtimal iade alabileceğim.
  • SeniorDeveloper kullanıcısına yanıt
    Sen niye bu durumu bu kadar savundun hocam anlayamadım? Macfit çalışanı olsan bu kadar savunmazsın. Sen okuyup mu öğrendin bu durumu? Ya da şu ana kadar webden üye olduğun onlarca şirketin hangisinin sözleşmesini kabul etmeden önce tamamen okudun?
    Bir mağduriyet yaşadık, yardım almak için konu açtık sen burada neden bahsediyorsun. Yardımcı olmayacaksan yazma arkadaşım.
  • ucaktamircisi kullanıcısına yanıt
    Ben bilmeden bir firmayı kafanıza göre kötülemenize karşıyım. Macfit çalışani degilim ama hizmetleri cok kaliteli spor salonlari cok kaliteli duşlari temiz suyun sicakligi cok iyi dolaplari standart boyda salon içi hava ne sicak ne soguk gayet guzel bir hava var ve bu hava gayet temiz ter kokusu yok. Işıklandirma ve aletlerde yeterli. Siz ve sizin gibi bazi kisiler gerek ekside gerek farkli sitelerde sadece firmayi kotulemekle mesgulsunuz. Bu konu acildiginda benim MacFit'e basladigim ikinci gundu ve tam da bu mevzuyu konustum bana randevu veren hanimefendiyle. Kendilerine uyeligimi Banka Karti(debit) ile yaptigimi ve kredi kartindan farkli olarak once bakiye yuklenerek islem yapildigini belirttim kendileri de bana kartta 120₺ barindirmam gerektigini barindirilmadigi takdirde MacFit'e borclu oldugumu ve borcumu odemedigim takdirde de salona erisim saglayamayacagimi bana belirttiler. Her ayin 25'i ile 1'i arasi uyelik iptali yapamadiklarini belirttiler uyelik iptali yapildiktan sonra kesinlikle bir ucret alinmayacagina dair teyit de aldim. O gun bu konuyu gordukten sonra MacFit'in o kadar hizmetine karsi yapilan kotulugu gorunce kendimi tutamadim haliyle. Ama sorun MacFit sahiplerinde degil sizde en azindan ben boyle dusunuyorum. Bugun mahalle koselerindeki salonlarin bile ucretleri 100-150 lira arasindayken ve hicbirinde MacFit'in verdigi hizmet bulunmazken MacFit'i kotulemenize cok uzuldum

• SeniorDeveloper kullanıcısına yanıt
    Yav arkadaşım sen benimle dalga mı geçiyorsun? Konu mesajını güzelce otur bir oku, kötüleyici bir tane cümle var mı bakalım. Benim amacım almadığım ve almayacağım bir hizmet için benden çekilen parayı geri almak. Sen bence spor salonuna gidip vücudunu geliştirmeye çalışacağına biraz beynini geliştir de vatana millete hayırlı bir birey ol. Bir de gelmiş burada reklam yapmaya çalışıyor ya.
  • ucaktamircisi kullanıcısına yanıt
    (Vücudunu geliştirmeye çalışacağına biraz beynini geliştir de vatana millete hayırlı bir birey ol.)
    Anlıyorum hocam bu sözü söyleyecek noktaya geldiyseniz size anlatacak bir şey kalmamıştır zaten.
    Vücut geliştirme bir kere beyin gelişimi kadar önemli bir konudur.
    65+ yaştan sonra öne doğru büküldüğünüzde beyniniz sizi eski duruşunuza geri getirmez.
    Vücut geliştirme ile beyin geliştirmeyi kıyasladınız valla helal
    Kullanıcı sözleşmesinide okumayı başarmışsınız tebrik ederim.
    Sosyal medyada yüzlerce boş paylaşımları okuyup sözleşmeyi okumamak trajikomik.
    Sen hizmet alsan da almasan da o parayı ödemeye mahkumsun dostum adamlara sözleşmede onay vermişsin bir nevi imza atmışsın.
    Reklam yapmaya falan çalıştığımda yok aynı zamanda. Dışarıdan gelen bir adam bu konuyu okuduğunda adamın fikri değişir.
    Senin bir spor salonun olsa sen de aynı bu şekilde ödeme alsan abonelik şeklinde ödeme alsan ve biri çıkıp işte ben almadığım hizmetini parasını ödemişim nasıl oluyor bu şeklinde yüzlerce binlerce konu açılsa(Seninki bunlardan bir tanesi)hoş olur mu? Zaten bu adamlar milyonerler 3-5 kişinin yüzünden milyonlar kaybedecek hali yok ama sözleşmeyi okumadan böyle bir konu açmak trajikomikliğin ötesinde..

Dipnot: Vatana millete hayırlı bir birey konusuna gelecek olursak. Vatana millete hayırlı birey olmak için beyin geliştirmeye gerek yok delikanlı biri olduğun sürece saygılı, terbiyeli, sevgili biri olduğun sürece vatana millete hayırlı bir bireysindir zaten. Bunların hepsini taşıyorum(taşıdığımı düşünüyorum, taşıyamadıklarımıda taşımaya çalışıyorum)aynı zamanda günün her dakikasında işten kalan vakitte genel kültürümü geliştirmek için yabancı dil öğreniyor, bilimsel makaleler okuyorum. Televizyonda boş kanalları izlemek yerine belgesel izliyorum bilgisayarı oyun için değil makale için, iş için kullanıyorum. Yeterince vatana millete hayırlı bir bireyim bence..

• Arkadaşlar adamlar dolandırıcı olabilir ama en azından haber veriyorlar. Ben de üyeyim, ayın 25'ine kadar iptal ettin ettin yoksa önündeki ayı da çeker haberin olsun dediler bana. Daha önce üyelik de iptal ettim, hiçbir sıkıntı çıkmadı. Siz kendiniz takip edeceksiniz bu işleri, ya öyle şey olur mu üyeliğim bitti çektiler diyemezsiniz maalesef.
  • Uygulama yanlış.

O zaman amazondan alışveriş yapınca da iptal etmezsek her ay 250 TL otomatik çekip bize sepet göndersin
  • THH’ye başvurmadan paramı geri aldım ben de. THH’den sonuç çıkacağını düşünmüyordum bilseydim o yolu tercih ederdim
  • binlerce bu tarz konu var internette bir cok insan sikayetci
  • çok güzel bir üçkağat.

adama sorarlar: madem ben iptal başvurusu yapana kadar para çekmeye devam edeceksin, o zaman üye yaparken neden "6 aylık üyelik" ya da "bir senelik üyelik" diyerek üye yapıyosun?

bu mantıkla, üye yapılan herkese: "kendiniz gelip iptal başvurusu yapana kadar süresiz olarak üyesiniz" demeleri lazım.

sen üye yaparken: "tamam 6 aylık üyeliğinizi aktif ettik" de, üyelik sonrasında para çekmeye devam etmeni de: "ama siz bize iptal başvurusu yapmamışsınız ki, yapmasanız kontratınızdaki madde gereği üyelik devam ediyo gibi olur yani" diyerek savun. çok çok güzel bir üçkağat. işte bu yüzden: "günümüzde pazarlama = yasal dolandırıcılık" olmuş diyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 14 Aralık 2018; 10:23:55 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.