Şimdi Ara

mach3 e bu uyar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bende bu bıçak var. yedek bıçak için illa aynısı mı olması lazım? bunun sensetive modeli filan var. pilli olanlar dışındakilerin hangileri uyar?

• hiç bu bıçağı kullanan yok mu?
  • Sensitive de mach 3 traş makinesine uyumlu olarak üretilmiş, resimde görülen zaten mach 3'ün orjinal başlığı.
  • Ben kullanıyorum uyar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerrjo1

Sensitive de mach 3 traş makinesine uyumlu olarak üretilmiş, resimde görülen zaten mach 3'ün orjinal başlığı.

ben zaten onu kullanıyorum. sensitive in filan ne farkı var peki?

şunu almayı düşünüyorum.

http://www.hepsiburada.com/Liste/gillette-mach3-sensitive-yedek-bicak-8li/productDetails.aspx?productId=sggil2018037964&categoryId=26012164&SKU=SGGIL2018037964

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 12 Nisan 2012; 21:09:27 >

• Sensitive tamamen pazarlama ikonu, ortalama bir erkeği tekrar kazandırabilmek için gillette'e..

Daha hassas traş sağladığını iddia ediyorlar fakat mach 3ten belirgin bir farkını göremedim ben, proglide serisini tavsiye ederim.. Cidden adamlar yapmış bu sefer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

quote:

Sensitive de mach 3 traş makinesine uyumlu olarak üretilmiş, resimde görülen zaten mach 3'ün orjinal başlığı.

ben zaten onu kullanıyorum. sensitive in filan ne farkı var peki?

şunu almayı düşünüyorum.

http://www.hepsiburada.com/Liste/gillette-mach3-sensitive-yedek-bicak-8li/productDetails.aspx?productId=sggil2018037964&categoryId=26012164&SKU=SGGIL2018037964

herhangi bir farkı yok hatta mach3 turbodan daha zayıf olduğu bile söylenebilir.Eğer bugün elimdeki sensitive yedekleri bitse ve yedek uç alacak olsam mach3 turbo alırdım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sensitive tamamen pazarlama ikonu, ortalama bir erkeği tekrar kazandırabilmek için gillette'e..

Daha hassas traş sağladığını iddia ediyorlar fakat mach 3ten belirgin bir farkını göremedim ben, proglide serisini tavsiye ederim.. Cidden adamlar yapmış bu sefer.

proglide için bıçağı komple değiştirmem gerek galiba. birde bu proglidedın bir normali var birde pillisi var. farkı nedir?
  • Pillisinin farkı sismik titreşimler yollaması traş olurken bıçaklara, bu şekilde bıçak cilde daha fazla odaklanıyor, özetin özeti pürüssüz traş sağlıyor. Yani diğer türlü cildin üzerinden bıçağın 3-4 sefer geçmesi gerekirken, pil faktörü ile bu oran yarıya düşüyor, tahrişi azalttığı da söylenebilir ekstradan.
  • Mach 3 yedek bıçaklarının sahte olduğunu nasıl anlarım. Gerçek orjinalini uygun fiyata satan yer neresi var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.