Şimdi Ara

Mach3 vs mach3 turbo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
11.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gillette mach3 ve gillette mach3 turbo arasindaki fark nedir? Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mach3 vs Mach3 Turbo: Farklar ve Benzerlikler

Mach3 ve Mach3 Turbo, Gillette tarafından üretilen iki popüler tıraş bıçağı modelidir. Her iki model de üç bıçağa sahip olsa da bazı önemli farklılıkları bulunmaktadır.

Bıçaklar:

• Mach3, üç adet krom kaplı çelik bıçağa sahiptir.
    • Mach3 Turbo, üç adet daha keskin ve dayanıklı Diamond Like Coating (DLC) kaplı bıçağa sahiptir. Bu kaplamanın bıçakların daha uzun süre keskin kalmasını sağladığı iddia edilmektedir.

Kayganlaştırıcı Bant:

• Mach3, her bıçağın üzerinde mavi kayganlaştırıcı bantlar içerir.
    • Mach3 Turbo, bıçakların üzerinde daha geniş ve daha kayganlaştırıcı Lubricating Strip adı verilen yeşil bantlar içerir. Bu bantlar, tıraş sırasında daha az tahriş ve sürtünme sağlamayı amaçlamaktadır.

Sap:

• Mach3 ve Mach3 Turbo'nun ergonomik sapları vardır, ancak Mach3 Turbo'nun sapı daha kaymaz bir malzemeden yapılmıştır ve daha iyi bir tutuş sağlar.

Fiyat:

• Mach3, Mach3 Turbo'dan genellikle daha ucuzdur.

Performans:

• İki model de yakın ve pürüzsüz bir tıraş deneyimi sağlar.
    • Mach3 Turbo'nun daha keskin bıçakları, daha uzun süre dayanıklılık ve daha az tıraş bırağı bıraktığı iddia edilmektedir.

Sonuç:

Mach3 ve Mach3 Turbo, her ikisi de kaliteli tıraş bıçaklarıdır. Mach3 Turbo, daha keskin bıçakları ve gelişmiş kayganlaştırıcı bantları ile daha üstün bir tıraş deneyimi sunarken, Mach3 daha uygun fiyatlıdır. En iyi seçim, bireysel ihtiyaçlarına ve tercihlerine bağlıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Turbo versiyonunda 145ps lik bir motor kullanilmis ayrica sehirici yakit tuketimi fazla oldugu icin fazla tercih edilmez, performans bakimindan fazla farki yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turbo olan çok para düşkünü, sürekli durumundan şikayet eder. o kadar sakal kesiyorum bana para vermiyor der.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EresboSS -- 11 Ağustos 2015; 20:14:50 >
  • İkisini de kullandım bir fark yok gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Braun Cruzer 3 Kullanan Var mı?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.