Şimdi Ara

Maçlara Pingle Girme Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • son zamanlarda bende çok olan bir durum şu son 2 günde iyice arttı ...
    internet değerlerim gayet normal olmasına karşın maçlara yüksek bir pingle giriyor ve bu ping maç boyunca hiç düşmüyor. hemen oyunun başında çıkıp tekar girince lole düzeliyor genellikle bazen bu durum defalarca kez girip çıkmama da sebep olabiliyor bu da oyunlardan geri kalmama sebep oluyor ...
    internette bakındım biraz ama böyle bir hata bulmadım
    Bu sorunla karşılaşan 2-3 kişi daha gördüm sizede olan varmı bir çözümü varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arashigimo -- 4 Şubat 2016; 17:05:05 >

• Dediğin olay bu aralar bana da oluyor, 100-200 arası bi ping değeri ile başlıyorum hemen bi relog atınca 100 altına düşüyor. Çözümü bilmiyorum ve olay çok başıma gelmiyor zaten 4-5 oyunda bir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Widget

Dediğin olay bu aralar bana da oluyor, 100-200 arası bi ping değeri ile başlıyorum hemen bi relog atınca 100 altına düşüyor. Çözümü bilmiyorum ve olay çok başıma gelmiyor zaten 4-5 oyunda bir

benimde öyleydi 4-5 oyunda bir oluyordu ma artık 2 oyuna bir oluyor ve bazen defalarca kez relog atmam gerekebiliyor :( can sıkmaya başladı artık
  • Benimde başlarken 370 ping oluyor wifi açıp kapıyorum düzeliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazen oluyor bende. 6-7 çeşit ping problemim var. bu da onlardan biri.

• Bugün oldu bana da. 120 lerde geziyordu. 2.maç düzeldi

• Bana 1 kere oldu. Yüklenme ekranında bi baktım 530-550 ping. Oyuna girdim şampiyona komut verip sigara içip geliyorum anca hareket ediyor.

Relog atınca düzeldi bende.
  • Aynen relog atınca düzeliyorda oyundan geri kalmamıza sebep oluyor yokmu bunun bir çözümü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arashigimo

Aynen relog atınca düzeliyorda oyundan geri kalmamıza sebep oluyor yokmu bunun bir çözümü ?

Yapılabilecek pek bir şey yok. Bu LOL sunucularına gönderilen paketinizin geçtiği yolla ilgili. Her seferinde aynı yoldan geçmiyor. Artık internet sağlayıcı nasıl bir yola sokuyorsa paketi aşırı ping oluyor. Yeniden bağlanınca da o yoldan geçmiyor ve sıkıntı çözülüyor.
    Ben de yaşıyorum arada. Bir kere çıkıp girince düzelmediği olmadı son zamanlarda. Bir ara çok zordu düzeltmek.

• quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Arashigimo

Aynen relog atınca düzeliyorda oyundan geri kalmamıza sebep oluyor yokmu bunun bir çözümü ?

Yapılabilecek pek bir şey yok. Bu LOL sunucularına gönderilen paketinizin geçtiği yolla ilgili. Her seferinde aynı yoldan geçmiyor. Artık internet sağlayıcı nasıl bir yola sokuyorsa paketi aşırı ping oluyor. Yeniden bağlanınca da o yoldan geçmiyor ve sıkıntı çözülüyor.
    Ben de yaşıyorum arada. Bir kere çıkıp girince düzelmediği olmadı son zamanlarda. Bir ara çok zordu düzeltmek.

bunun bir çözümü olmaması çok kötü oldu mesela bugün bir maç girebilme imkanım oldu yine aynı sıkıntıyla karşılaştım 3 defa relog atmama rağmen olmadı 4. de oldu oyuna girdiğimde karşımdaki rakip 6 olmuştu ... şanslıyımki iyi biriydi az biraz kasmama izin verdi ama izin ermeyenler oluyor ve bu hata yüzünden böyle oyuna geç geldiğimde kasmama bazen imkan bile vermiyorlar cidden sıkıldım artık çok sık olmaya başladı ve artık defalarca relog atmak zorunda kalıyorum

• Ben sadece bende olan bişey sanıyordum değilmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de oluo yeni yamayla gelmiştir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.