Şimdi Ara

macOS Kullanıcıları (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
701
Cevap
30
Favori
32.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Artık yama gelmez hocam. Gelse dahi Mojave'ye hazırlık için gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • internetmagdur İ kullanıcısına yanıt
    Cihazı servise bırakmıştım, sıfır sistem kurdular (uğraşacak vaktim yoktu). Sonra birde komple ekran ve kasayı ücretsiz değişmişler çok sevindim. Kalite programı bilmem neysi dediler, retina ekran ve kasa ucuz şeyler değil. Sıfır oldu laptop :)
  • 10.13.6 kullandığım en kötü sürüm
  • Arkadaslar 2015 Macbook Air'da Mojave Beta kullananlar memnun mu? En azindan Sierra ve High Sierra'dan daha kararli bir sürüm olur mu sizce?

Hala Sierra yüklü, High Sierra'yi hic yüklemedim. Ama en saglami Yosemiteydi sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakulta8585 -- 4 Eylül 2018; 14:52:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 Eylül günü kesin tarih verilecek. Ekim-Kasım ayı içerisinde Mojave sürümüne kavuşuyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 4 gün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mojave sürümünden beklentileriniz neler? Beta kullanan oldu mu? High Sierra gibi mi olacak performans acaba, bilgisi olan var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bortecoder -- 21 Eylül 2018; 8:18:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu aksam Mojave gelecek haydi bakalim.
  • geldi arkadaşlar.
  • Ben High Sierra faciasindan sonra çok çile çektim. Performans konusunda rasyonel değerlendirme yapabilecek arkadaşlar varsa lütfen yorumlasinlar. Mavericks kullanıyorum hala.

Videolardan gördüğüm kadarıyla güzel özellikler gelmis Mojave'ye. Yüklemek istiyorum ama performansi görmeden dalmak istemiyorum.

• Dark mod acayip hosuma gitti, ins Telefonada getirirler.
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Performans ne durumda hocam?

• Kurulali 1 saat falan oluyor, ben herhangi bir olumsuz bir sey gormedim daha. Safari ve arayuz gayet akici.
  • Bugün sabah temiz kurulum yaptım. High Sierra'ya göre bayağı hızlı. Dark mode güzel de safarideyken gizli moddaymışım gibi hissediyorum. Şu dinamik masaüstüne de alternatifler gelmeli henüz iki tane var.
  • Mac Air mid 2011'e yükleyen var mı yükleniyor mu?
  • 2015 Early Pro 8GB cihazıma Mojave'yi yükledim. High Sierra'da yaşadığım sorunların hiç biri yok. Güzel sürüm. Performans(Java Develompent için kullaniyorum) anlamında beni tatmin etti.

• Mojave ye bende geçtim. Tek bir ayarla x code' un bile koyu görünüme geçmesi hoşuma gitti. Gece loş ışıkta uzun saatler boyunca çalışan insanlar hiç güzel bir özellik olmuş.

Performans farkını falan hissetmedim pek. Ama şu ana kadar da bir sıkıntı yaşamadım.

2017 macbook pro touchbar bilgisayar.
  • 2015 modellerine kuranların ve Adobe kullananların yorumlarını özellikle merak ediyorum.Ben halen beklemedeyim.Pil durumu da önemli.
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Crackle photoshop patladı. Çalışmıyor. Açılıyor ama atıyor uygulama. Cihaz pro 2015 early.

• eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Pil durumu başarılı bence. Tam ölçüm yapmadım açıkçası. Şu an zaman söyleyemem. Pazartesi detaylı ölçüm yapar yazarım buraya.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.