Şimdi Ara

macOS Kullanıcıları (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
703
Cevap
31
Favori
33.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinal aparatını kullanıyorum ben sorun yaşamadım.

• drjacob kullanıcısına yanıt
    Eyvallah...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • drjacob kullanıcısına yanıt

Üstad ,

Tekrar sorma ihtiyacı hissettim.

Opera'nın dmg uzantılı olanını araştırıp indirmedim ve direk kendi sayfasından Mac ile uyumlu olan sürümünü yükledim.Yani sayfasından indirdiğim Opera yükleyici işi halletti ve sorunsuz çalışıyor.

dmg uzantılı dosya ile kurma ve kendi sayfası üzerinden kurma arasında bir fark yok değil mi?

• arkadaşlar, final cut pro orjinal lisans isteyen pm’den ulaşabilir. yarı fiyatının altına vereceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iCloud sistemine eklediğim bazı dosyalar önizleme olarak görünüyor bazıları görünmüyor ,tıkladığımda açılıyor yeni sekme içinde.Bunun nedeni nedir ? Biraz sinir bozucu aslında.

• eyoruk E kullanıcısına yanıt

Örnek görebilir miyiz?

• 14 baya iyi beğendim

• Herkese merhaba, MacBook Air m1 aldım. Sanırım Mac mini'lerde harici SSD ye uygulama kurulup çalıştırılabiliyor. Yazılımla uğraşıyorum, kodları SSD'de tutup bilgisayarda çalıştırabilir miyim?

• 14 için beta 3 tekrar yayınlandı , güvenlik için güncelleme yapalım

• ettunc kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Bir programı lisanslı kullanman her durumda senin de faydana aslında.

Yalnız bu sanal makine işi biraz sıkıntı hocam. En son, bizim çocuğun mac'ine buna uyguladık bir oyun için de, touch pad bile farklı çalışmaya başladı, mac os'daki kısa yolların hiç bir çalışmadı mesela. Sanal makinede kullanılan programlara da Windows lisansı almanız gerekir.

Benim önerim, eğer Mac Os'da olmayıp da sadece Windows'da olan bir programı kullanmak zorundaysanız, Windows tabanlı güzel bir laptop almanızdan yana olacaktır. En azından kullanım sırasında başınız ağrımaz.

• mtanhu kullanıcısına yanıt
    Evet hocam. Mantıklı olan o aslında.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • merhabalar yeni imac aldım ve bu benim ilk mac os deneyimim

windowsta yaptığım ama mac te yapamadığım bir özelliği sormak istiyorum 

windowsta çoklu masaüstünde diyelim 1.masaüstünde chrome açtım 2.masaüstünde yine chrome a tıkladığımda 1.masaüstünden bağımsız yeni bir chrome açabiliyorum ama mac te 2.masaüstündeyken chrome a tıkladığımda 1.masaüstündeki açık olan chroma götürüyor beni yani her iki masaüstünde de birbirinden bağımsız chrome veya safari veya hergangi bir uygulamayı açamıyorum uygulama hangi masaüstünde açıksa beni o masaüstüne götürüyor.

umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir şimdiden teşekkürler.

• yuksek77 Y kullanıcısına yanıt

Uygulama açıkken uygulamanın Dock üzerideki simgesine sağ tıklandığında Seçenekler, Şuna Ata, Tüm Masaüstleri seçilirse tüm masaüstlerinde o uygulama açık olarak görünür. Ama aynı uygulama için farklı pencereler ile farklı masaüstlerinde çalışmazsınız. macOS ile durum Windows ile aynı değil.

• Merhaba küçük bir sorum olacak. 1 ay öncesine kadar windows işletim sistemi kullanıyordum m1 air aldım tam anlamıyla alışamadım. Soracağım soruya gelecek olursak harici harddiskim vardı içerisinde belge olan fakat bu harddiski macbookta kullanamıyorum. Sıfırlamadan harddiski ne yapabilirim?

• hknkuL kullanıcısına yanıt

"Kullanamıyorum"dan kastınızın üzerine yazamadığınız olduğunu varsayıyorum. Büyük bir ihtimalle disk NTFS biçimindedir ki macOS NTFS üzerine yazmaz. Bunun çözümü 3. parti (genellikle ücretli) uygulamalardır. Google ile "NTFS for MacOS" diye aratabilirsiniz. Diğer bir çözüm ise, o diskin içeriğini geçici olarak başka bir yere alıp, diski exFAT biçiminde biçimlendirip belgeleri tekrar diske kopyaladıktan sonra macOS ile hem okuma hem yazma yapabilirisiniz.

• JUNE8O kullanıcısına yanıt

Evet üzerine yazamıyorum kopyalamada ise desteklemediği formatları almadığı için format işleminide yapamadım. O zaman windows pcde kopyalayıp exfat olarak formatlayınca sorunu çözebileceğim. Teşekkür ederim 

• 10 güne full sürüm geliyor

• macOS Sonoma 14.0 Release Candidate 2 (23A344) yayınlandı.

macOS Monterey 12.7 (21G816) yayınlandı

macOS Ventura 13.6 (22G120) yayınlandı

• gps.navigation kullanıcısına yanıt
    Yükledim RC sürümü diye yalnız bu feedback uygulaması hala duruyor. İphone da RC sürümünü kurunca feedback falan kayboluyordu. Nasıl kaldırabiliriz bu feedback uygulamasını?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • feylezof77 F kullanıcısına yanıt

RC’de kaybolmaz. Final gelirse kalkar

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.