Şimdi Ara

MacPro ( Masaüstü ve Dizüstü ) Grafik Okuyanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar.Ben Mac Pro Alıcam Sanırım Dizüstü Olacak... Bu Adobe Premiere,Adobe PhotoShop,Adobe After Effect vs. Gibi Progralar Varmıdır ? + Ve Mimarlık Grafikerlik Özellik Programları Yuklumu Yuklu Değilse Windows Modelli Olanını Kursam Çalışır Mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lebroncem -- 14 Aralık 2010; 9:03:56 >

• Dostum bir kere yanılmıyorsam iMac Pro diye bir model yok. iMac'ler var... Adobe serisinin bütün programları MAC'te mevcut ancak tabiki yüklü gelmez.. Mimarlık Grafikerlik programlarını satın alabilirsiniz. Windows modeli MAC'te çalışmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebroncem

Arkadaslar.Ben ıMac Pro Alıcam Sanırım Dizüstü Olacak... Bu Adobe Premiere,Adobe PhotoShop,Adobe After Effect vs. Gibi Progralar Varmıdır ? + Ve Mimarlık Grafikerlik Özellik Programları Yuklumu Yuklu Değilse Windows Modelli Olanını Kursam Çalışır Mı ?

windows modeli için bootcamp veya parallels ile windows kurabilirsiniz
  • iMac veya MacBook Pro vardir. Bende Adobe CS 4 kullaniyorum.. Calisiyo mukemmel bir sekilde ^^
  • cevap verilmiş denildiği gibi adobe programları mevcut ama içinde gelmiyor haliyle.Yalnız mımarlık için 3dmax gerekebilir o mac için şuan yok sanırım bir ara çıkacak denilmişti ama sora ne oldu bılmıyorum onun yerine maya kullanabilirsin. bende cs5 kullanıyorum after effects de işine göre render konusunda uzun surebılıyor ancak her makınada bu gecerlı.sonucunda kusursuz bır render alabılıyorum. mac ' te uzantı farklı oldugundan mac versıyonunu alıp yuklemen gerekıyor makınana.
  • Eyw. Sağolun Arkadaslar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: solitaire

iMac veya MacBook Pro vardir. Bende Adobe CS 4 kullaniyorum.. Calisiyo mukemmel bir sekilde ^^

Bende Kullanmak istiyorum işte :) MACPRO versionunu Nereden Bulacam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lebroncem -- 14 Aralık 2010; 9:07:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: solitaire

iMac veya MacBook Pro vardir. Bende Adobe CS 4 kullaniyorum.. Calisiyo mukemmel bir sekilde ^^

Bende Kullanmak istiyorum işte :) MACPRO versionunu Nereden Bulacam :)

Adobe'nin kendi sitesinden almistim ben Amerikadayken ama Turkiyedede vardir internetten satislari diye dusunuyorum, yoksa da Amazon, ebay gibi yerlere bakin derim. Adobe CS 5 daha yeni cikti, Mac OS X icin Master collection adi altinda geciyor ama Adobe CS 5 for Mac derseniz de istediginiz sonuclara ulasirsiniz. :)
  • quote:

Arkadaslar.Ben Mac Pro Alıcam Sanırım Dizüstü Olacak... Bu Adobe Premiere,Adobe PhotoShop,Adobe After Effect vs. Gibi Progralar Varmıdır ? + Ve Mimarlık Grafikerlik Özellik Programları Yuklumu Yuklu Değilse Windows Modelli Olanını Kursam Çalışır Mı ?

Saydıklarından Photoshop ve After Effects bende Mac OsX imde yüklü ve gayet de kullanıyorum. Yanında da zbrush ve maya yüklü. Bu saydığım programları da çok rahat çalıştırıyorum
  • Hmmm. Anladım Sağol.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.