Şimdi Ara

Macro ile Görünümü Değiştime!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bazen wow twitch canlı yayın izlerken oyuncular macro ile görünümü değiştiriyor ırk olarak olsun mount olsun istediği şekilde oyunu oynayabiliyor benimde elime kullandıkları bazı macrolar geçmişti fakat işe yaramıyor karakterin görünümünden sıkıldıkmı race change için dünya para veriyoruz adamlar bir tıkla istediği karakter oluyorlar. Diyelim benim için karakterin görünümü cok etkili oluyor fight esnasında ince karakterler herzaman avantajlı oluyor nasıl yapılır gören duyan varmıdır buralarda, olursa banlanma gibi bir etkisi varmıdır bu değişikliklerin ırksal özellikleri değiştirmediğinide söyleyim..

• Modlayarak yaparsinda macroyla benim bildigim imkansiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki macroda şekil değiştiren bir itemın kullanımı vardır.
  • Hayır programla yapılıyor. Programı kurduktan sonra oyun içinde macrolar aracılığıyla karakter değişimi item değişimi yapılabiliyor. Ama tamamen illegal.
  • Milletin bizi görüşü değişmiyorsa neden illegal ki?
  • Blizz resmen adam kayırıyor. Reckful falan yapınca ses yok gm "ben görmedim" ama biz yapınca hemen auvv
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Blizz resmen adam kayırıyor. Reckful falan yapınca ses yok gm "ben görmedim" ama biz yapınca hemen auvv

hasan sasin auuvv videosunu cok izlemissin onu farketim burdan :D

arkadasa gelince 1. programla yapip macro ile dönüsüyor olabilir he bu diger oyuncular tarafnidan görülmüyor sadece kendi zevkin icin ama birde macroya kullanacaklari elixir in yada potun ismini yazmis olabilirler böylece random bir sekilde degisiyor gibi gelebilir .. özellikle belkide en yakinindaki oyuncuyu target a alip elixir of illusion u kullanmistir.. :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İcon ve Yazı stili değiştirme
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.