Şimdi Ara

macro yazma mantıgı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • macro nasıl yazılır mantıgı nedir ve nerden ogrenebilirim. Daha once hic denemedim gayette yabancı sayılırım macro olayına o yuzden nerden bakmam gerekir ve yazım mantıgı nasıl işliyor ona dair bilgisi olan veya site onerebilecek olan varmı.

• http://www.wowwiki.com/Macros

Burda classlara göre macrolar var biraz incelersen çözersin sanırım.

Birde mantığı hakkında;
    http://www.worldofwarcraft.com/info/basics/macros.html
    http://www.worldofwarcraft.com/info/basics/macroguide-one.html

buralara göz atabilirsin.

• bende hic bilmiorum hep siteler veriorlar arkadaslar ama soyle turkce detayli aciklanmadi hic
  • quote:

Orjinalden alıntı: zodd

bende hic bilmiorum hep siteler veriorlar arkadaslar ama soyle turkce detayli aciklanmadi hic

aynı dertten yana bende yakındım ama link verdiler bi b.k anlamadım code yazıon edion ulan ben kod bilsem ztn programcı olurdum

• Sitelerde verilen örnek kodları direk kopyala yapıpı control-v ile yapıştırabiliyorsunuz oyun içinde. Oyun içinde /macro yazın macro penceresi açılır. Class'ınıza uygun macrolardan kopyala yapıştır yaparak beğendiklerini yerleştirin. Hazırladığınız macrolara bir kısa yol tuşu atayın hepsi bu. Kolay gelsin.
  • ama hepsi bu değil ben kendim bişi yapmak istiorum misal soul fire arından drain life combosu yapıcam bunu arasam bulmam mümkün mü yoksa bunun bi kodu vs yok mu?
  • Sınıryok'un verdiği linklerde genelde her class için kullanışlı macrolar var. Ama kendin bir sıralama hazırlamak istersen örnekleri inceleyip kodlamanın mantığını kavraman lazım. Ben basit şeyleri yapabiliyordum warriorda ama programlamadaki gibi bazı terimler var(ise şunu yap, değilse şunu yap gibi). Onları bilmiyorum, bilenler nereden öğrenmiş onuda bilemiyorum.
  • öğrenmek istedğimde o bilgili başka bi abimiz üstadımız yok mu acaba?

edit: teşekülrer bilgi için ulyses abey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix_0011 -- 17 Ekim 2007; 23:07:23 >
  • hmm ben shadow priestle wampric touch ile draini bi arada yapan macrodan yapam classlar icin soyle guzel bi site varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: matrix_0011

ama hepsi bu değil ben kendim bişi yapmak istiorum misal soul fire arından drain life combosu yapıcam bunu arasam bulmam mümkün mü yoksa bunun bi kodu vs yok mu?

/castsequence reset=target/combat Soulfire, Drain Life

böyle olması lazım.soul fire ı attıktan sonra eyer aynı target ise macroya bir daha bastığında drain life yapıcaktır.
    bu macro farmer aff wl lar için çok işe yarıyor.tek tuşla farm yapıyosun.
  • google da ilk sırada benim hazırladığım video çıkıyor 2 ve 3.sırada ise bu konu ;

buradada paylaşayım bu konuya girenler de öğrensinler;

Oyun Mouse'unda Makro Yazmak,Script Yazmak ShifT7

Metacafe linkidir..
  • Teşekkürler bunlardan ayrı excell de makro yazım ve kullanımını kolaylaştırabilecek bir doküman varmı.
  • çok kolay la /cast skill adı falan yazıyon skiller için alt alta, bide sonuna /yell KODUMMU!!! gibi yell eklersen çok güzel oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

çok kolay la /cast skill adı falan yazıyon skiller için alt alta, bide sonuna /yell KODUMMU!!! gibi yell eklersen çok güzel oluyo

Yani ne diyeyim piano çalmak da kolay tuşlar var basıyosun sadece

Çok karmaşık makrolar var. Battle net forumlarına bi bak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.