Şimdi Ara

Oyunlarda makro yasak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cs:go da yasak olduğunu biliyorum fakat diğer çok oynanan fps oyunlarda da yasak mı? ona göre g 300s yada Steelseries Kinzu V3 alacağım. steel seriesin kinde makro yok

• Çok saçma bir mantık ona göre hack yapmak yasak Windows da hack yapılabiliyo ama linux da hack yapılamıyo bu yüzden linux kullanalım gibi birşey.

Siz alın istediğiniz fareyi makro özelliği varsa bile kullanmazsınız oçur biter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Macro dediğimiz olay genelde fare hassasiyetini düşük tutup silahtaki sekmeyi en aza indirmek için fare sol tuşuna bas çek yapmaktır. Macroya basılı tuttuğunuz sürece öyle yapar. Battlefield gibi oyunlarda silahı tekli moda alıp bu kullanılır. Çok açık söylüyorum öyle oynamak hileden farksızdır. Hile bulun oynayın daha iyi. Çoğu serverda ban atılır o kişilere. Geri kalan macrolar ise silah değiştirme bf3 te yere düşen takım üyesini kaldırıp hemen geri silahı almak vs yasak değildir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: balikraker

Çok saçma bir mantık ona göre hack yapmak yasak Windows da hack yapılabiliyo ama linux da hack yapılamıyo bu yüzden linux kullanalım gibi birşey.

Siz alın istediğiniz fareyi makro özelliği varsa bile kullanmazsınız oçur biter.

o mouselerı sevdim ve onlarda makro yok ama makro kullanabilecke olsam makrolu alırım
  • oyununa göre değişir
  • CS:GO'da yasak olduğunu nerden çıkardın? Macro yasak falan değil bunlar tamamen söylenti, bütün sağlam oyuncu farelerinde makro için tuşları süs diye koymuyorlar.

Ayrıca 1 tane macro'dan ban yemiş CS:GO oyuncusu gösterebilirmisin? Hile dediğimiz şey sadece oyuna enjekte edilen .dll tarzı dosya uzantılarıdır, bu ban sebebidir yani makro değil.
  • CS:GO da makro yasak değil ama sekmeme gibi yetenek körelten makrolar kullanmanı önermem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende de SteelSeries Sensei Raw mouse var. Ama Steel Series'de macro yok lafını pek anlamadım açıkcası. Benim bildiğim SteelSeries Engine 3 programı ile macro yazılıyor. Tabi ben yazamadım orası da ayrı :) Ama Macro yasak değil csgo da yada herhangi bir oyunda.
  • Yasak değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.