selam arkadaslar bu macromedia flashta (hangisinde oldugunu bilmiyorum ama) bir word belgesinden veya bir html sayfasindan bilgi okuma yapiliyormus nasil yapildigini bilen varsa yardim edebilir mi yardim please.......
bu senin dediğin mx 2004 ve flash 8 ile yapılıyor diye biliyorum. Ama bunun için XML bilmen gerekir çünkü text dosyasından bu programlama dili ile işlem yaptırabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: metinyurdaer
bu senin dediğin mx 2004 ve flash 8 ile yapılıyor diye biliyorum. Ama bunun için XML bilmen gerekir çünkü text dosyasından bu programlama dili ile işlem yaptırabilirsin.
@rüzgar_rüzgar kusura bakma dostum benimde konuyla alakalı değil ama arkadaşın söylediği şeyle alakalı sorum olacak.
Flash 8 de fla dosyalarını editleyebiliyor muyuz? Ben flash8 in swf izleyebilmek için olduğunu biliyordum da. Tabi yanlışta olabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: samplus
quote:
Orjinalden alıntı: metinyurdaer
@rüzgar_rüzgar kusura bakma dostum benimde konuyla alakalı değil ama arkadaşın söylediği şeyle alakalı sorum olacak.
Flash 8 de fla dosyalarını editleyebiliyor muyuz? Ben flash8 in swf izleyebilmek için olduğunu biliyordum da. Tabi yanlışta olabilir.
değiştirilebiliyor
ayrıca harici veri okutma basitte olsa txtden xml siz olarak yapılabiliyor
flash pro 8 için link bilen arkadaş var mı? inndir de rokette yokta bulamadım.