Şimdi Ara

macromedia yardim please!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar bu macromedia flashta (hangisinde oldugunu bilmiyorum ama) bir word belgesinden veya bir html sayfasindan bilgi okuma yapiliyormus nasil yapildigini bilen varsa yardim edebilir mi yardim please.......

• bu senin dediğin mx 2004 ve flash 8 ile yapılıyor diye biliyorum. Ama bunun için XML bilmen gerekir çünkü text dosyasından bu programlama dili ile işlem yaptırabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinyurdaer

bu senin dediğin mx 2004 ve flash 8 ile yapılıyor diye biliyorum. Ama bunun için XML bilmen gerekir çünkü text dosyasından bu programlama dili ile işlem yaptırabilirsin.

@rüzgar_rüzgar kusura bakma dostum benimde konuyla alakalı değil ama arkadaşın söylediği şeyle alakalı sorum olacak.

Flash 8 de fla dosyalarını editleyebiliyor muyuz? Ben flash8 in swf izleyebilmek için olduğunu biliyordum da. Tabi yanlışta olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: samplus

quote:

Orjinalden alıntı: metinyurdaer

bu senin dediğin mx 2004 ve flash 8 ile yapılıyor diye biliyorum. Ama bunun için XML bilmen gerekir çünkü text dosyasından bu programlama dili ile işlem yaptırabilirsin.

@rüzgar_rüzgar kusura bakma dostum benimde konuyla alakalı değil ama arkadaşın söylediği şeyle alakalı sorum olacak.

Flash 8 de fla dosyalarını editleyebiliyor muyuz? Ben flash8 in swf izleyebilmek için olduğunu biliyordum da. Tabi yanlışta olabilir.

değiştirilebiliyor

ayrıca harici veri okutma basitte olsa txtden xml siz olarak yapılabiliyor

• flash pro 8 için link bilen arkadaş var mı? inndir de rokette yokta bulamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.