Selamlar ..P4 3.0 478 pin islemcimi fan temizlemek icin taka cikara macun u silindi ..ne marka bir macun almaliyim su an sicaklik 50 55 c arasi degisiyor sistem bostayken..Tesekurler
Farketmez. Elektronikçilerde satılanlardan bir tane al. Kavanozu 5ytl falan olmalı.
Tesekkurler ..!
quote:
Orjinalden alıntı: GrooveMaster
Selamlar ..P4 3.0 478 pin islemcimi fan temizlemek icin taka cikara macun u silindi ..ne marka bir macun almaliyim su an sicaklik 50 55 c arasi degisiyor sistem bostayken..Tesekurler
bence kaliteli bir macun al (artic silver) çünkü senin işlemci intelin en çok ısınan işlemcilerinden birisi dedğim macundan kullanan birisi olarak çok memnun kalacağından emin olabilirsin fiyatı 15-20 ytl civarı uzun süre kullanırsın 4-9 derece banko ısı kaybı sağlar (200 saat kullanım sonuında)
kesinlikle bencede kaliteli bir macun al..elektronikçilerde satılanlar mübarek cam silikonu gibi 3 ayda bir eriyip gidiyor resmen ben almıştım bin pişman oldum..arctic silver 5 en ideali..6 aydır aynı şekilde özelliğini koruyor.. burdan alabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: kurabiyevanavarı oldum..arctic silver 5 en ideali..6 aydır aynı şekilde özelliğini koruyor.. burdan alabilirsin
Nasıl emin olabildin 6 aydır özelliğini koruduğuna?
e6300 e macun sürmek içim komple anakart sökmek lazım dimi