TR Arkadaşlar MadMax oynuyorum ve birçok arkadaşımızın bende dahil baby barsta takıldığını duydum ve çözümü çok saçma derecede basit olunca konu açmayı kendime borç bildim. Sizden görev sırasında istediği parçaları eksiksiz ve fazlasız olarak takmanız gerekiyor bu bütün görevler için geçerli.(baby bars bi görevden sonra veriliyor). sol üstte yazan yeşil yazıya bakın ve görevleri gerçekleştirin. Use garage to upgrades parts for the jack diye bi görev geliyor istenilen parçalar garajda parçanın üstünde yeşil nokta şeklinde gösterilmiş sadece o parçaları kurun ve garajdan çıkın eğer daha yüksek parçaları yüklemeye çalışırsanız kabul etmeyecektir daha sonra sizi gutgash'a gönderecek ve baby bars ı kullanabileceksiniz. Yazım hataları ve noktalama yalnışları için özür dilerim umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi Oyunlar...
EN First of all my english is bad. So please try to understand what i trying to explane :D.. You only can get the baby bars with mission and that mission coming after ''Use garage to upgrades parts for the jack'' mission. When he ask for the parts when you open the garage wou will see the green point on parts. You have to crate them not less NOT MORE. i open the highest parts :(.. after the crate just exit and wait for the Drive to gutgash town mission when you gone you will find part there live message for more question. I hope i can help you. Good Games :).