Şimdi Ara

Mad Max: Fury Road | 2015 (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
620
Cevap
3
Favori
16.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yorumlara bakarak indirip izledim.Haddinden fazla şişirilmiş bir film izlenimi verdi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

Arkadaşlar daha önce hiç mad max izlemedim. Direk bunu izlersem konu bütünlüğü açısından sıkıntı olur mu

Kaç tane bunlar; seri film mi bu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 tane Mad Max var Mel Gibson'ın oynadığı. Bu yeni Mad Max konusu değişik Mad Max 2 gibi.

Bugün tekrar izledim ne film be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

3 tane Mad Max var Mel Gibson'ın oynadığı. Bu yeni Mad Max konusu değişik Mad Max 2 gibi.

Diğerleri de bunun gibi guzel mi. Ben direk bunu izledim. Konulari bir birini takip ediyormu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortaları çok güzel :) Hans Zimmer ile bu filmin müziklerini yapan adam Batman vs Superman müziklerini yapacaklarmış. Hadi bakalım coşturun bizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

3 tane Mad Max var Mel Gibson'ın oynadığı. Bu yeni Mad Max konusu değişik Mad Max 2 gibi.

Diğerleri de bunun gibi guzel mi. Ben direk bunu izledim. Konulari bir birini takip ediyormu?

Diğerleri de en az bunun kadar iyi. Mel Gibson(Max o) var hocam sonuçta.

• Mehter marşı eşliğinde kovalamaca, nasıl kolpa bir filmdir çerezlik, eğlenmek için izlenebilir

• Çokta öyle ahım şahım bir film değildi bence.
  • Film iyi değildi ...
  • Sebeplerini de yazarsanız seviniriz.

RottenTomatoes gibi sitede %98 ratingi var filmin.

Sinemada o kadar dikkatli izleyemedim aksiyon falan derken ama dün tekrar izleyince gerçekten çok güzel detaylar var. Bitmek bilmeyen aksiyon işte daha ne.

Ben ilk Mad Max'leri de çok severdim. Ortalama bir konu köküne kadar aksiyon.

Müzikler hele muhteşem. Junkie XL döktürmüş.
  • Torrentten indirip izleyen bebeler gelmis. Adamlar cool olacak ya illa begenmezler tabi. Ben vizyona girdigi zaman sinemada izleyenlerden bir tane kotu yorum gormedim herkes cok begendigini yazdi buraya bu yeni torrentciler filmin degerini olduruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Torrentten indirip izleyen bebeler gelmis. Adamlar cool olacak ya illa begenmezler tabi. Ben vizyona girdigi zaman sinemada izleyenlerden bir tane kotu yorum gormedim herkes cok begendigini yazdi buraya bu yeni torrentciler filmin degerini olduruyor.

Sinemada izledim, kötü bir film olduğu açık ama sanıldığı gibi salt aksiyondan oluşmuyor öyle görünmesine rağmen.

Edebi, mitolojik gönderiler gırla buna rağmen film bir şahaser değil. Bunun havalı olmaya çalışmakla alakası da yok zira filmi beğenmeyen beğenmez, sinemada izlemekle de alakası yoktur bu durumun.
  • Film kötü bir film değil işte.

Beğenmedim diyin geçin çok mu zor?

Kötü film falan değil. Buraya bakarak film seçen insanlar var. Onlara mani olmayın bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erwin -- 17 Ağustos 2015; 16:22:25 >

• Filmin kamera arkası görüntüleri.
  • Bazen raiting için internete sızan alakasız hiç hak etmeyen filmlere haddinden fazla iyi yorum atan insanlar kiralandığını düşünüyorum.

Bu filmde buna basit bir örnek.

Alakasız saçma sapan bir film, ama yorumlara baksan auuuuu.
  • usta aksiyon filmi nasıl çekilir adeta onun dersini vermiş, şu cgı denen saçmalığı kullanmayınca olabildiğince gerçekçi sahneler elde etmiş

son yılların en iyi aksiyon filmlerinden bir tanesi 8/10

• hayır bu kötü film diyenler neyin kafası tekrardan yazıyorum bu film tamamen sanatsal bi filmdir ve inanılmaz bi iş çıkarmışlar tom hardy seçimide cuk oturmuş

beğenmedim de geç git düğün dernek falan izle
  • quote:

Film kötü bir film değil işte.

Beğenmedim diyin geçin çok mu zor?

Kötü film falan değil. Buraya bakarak film seçen insanlar var. Onlara mani olmayın bari.

Bunlarin birseyler zoruna gidiyorda cozemedim daha hocam. Adam demis filme iyi yorum yapanlarin kiralandigini dusunuyorum falan

Kafalar guzel galiba sanirsin anasina babasina kufur ettik adamin, ki sinemadan ciktigimiz gibi geldik guzel bir muhabbet ortami kurduk burda. Internete dusunce izleyenlerde gelmis bir afra tafra icinde bok gibi film yeaaa diye dolaniyor ortalikta.

Kardes senin bir gorusun yok mu fikrin yok mu yorum yapmaktan da aciz mesaj kasmak adina bok gibi film yazip konuyu kirletip gitmeye ne meraklisiniz. Derler adama. Cidden bunlarin kafasini anlamayacagim hic bir zaman.

Hayir begenmezsin anlariz, ama niye begenmedigin hakkinda goruslerini yap. Ama yok bunlarin tek bildigi bombos bir filmi anlamsiz bir filmi, film sisirilmis balon, nasil begendiniz bunu, agizlarina kurekle vurasim geliyor resmen.

• Filmin daha ne olduğunu bilmezler bir de gelip bik bik öterler.

Dystopian action film diye geçiyor film. Yani hayali bir gelecekte geçen bir aksiyon filmi işte.

Ve bu detaylar inanılmaz yansıtılmış. İnsanların nasıl bir kişiye tapabilecekleri falan. O War Boy'lar mesela...

Ayrıca film Rottan Tomatoes gibi resmen filmlere kafa göz dalan bir siteden %98 rating aldı.

IMDB'de 279.089 kişiden 8.4/10 ratingi var.

Ve çok bilmiş arkadaşlara göre bu film saçma sapan, kötü bir film. Bu arkadaşların iyi filmden kastı ne acaba?

• Begenmeyenlerde koyun surusu gibi ardarda yorum yapıyor.Biri iyi değildi diyince diğeri gelip sadece 2 kelimeyle filmi yeriyor.Bu filmi aksiyon diye begenmeyenler ne tur film izliceklerini zannediyordu ki.İzleyecek arkadaşlara şimdiden keyifli ve kaliteli geçirecekleri zaman için iyi seyirler diliyorum.En çok keyif aldığım filmlerden biridir.Düşük kalitede izlerseniz filme ayıp olur.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.