Şimdi Ara

Mad Max: Fury Road | 2015 (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
620
Cevap
3
Favori
16.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KRaLiMaRKo ripi gelmiş, 26 GB hemen indireyim..

Mad Max: Fury Road | 2015

• quote:

Orijinalden alıntı: ımmortals35

quote:

Orijinalden alıntı: Vito Carleone

quote:

Var mi Boyle 10-15 gb Saglam surum ?

Bende nerdeyse telefonu yumruklicam.Yify haric hicbir yerde bulamadim baska sürüm

aman yify ile izleyip heba etmeyin. 12 GB lık ürüm buldum onu indiriyorum bende torrent den

Nasıl hocam? 12 gblik güzel mi? Değer mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok şükür bluray geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KonsolMania -- 14 Ağustos 2015; 21:11:50 >
  • konusu yüzeysel ,felsefik bişeyler koymaya çalışmışlar ama olmamış ,şimdiki sinema izleyici artık sadece görsel efekte bakıyor ,aksiyon filmi olabilir ama olaylar anlaşılmadan direk insanları 2saatlik durmaksızın devam eden aksiyona itmişler.Düz mantık izleyiciler de öve öve bitiremez tabi normal.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görsel efekt oldukça tatmin ediciydi. Şu filme kurgusuz bir film diye eleştirenleride anlamıyorum. Mad Max nedir bilmiyor onlar heralde. Alın çerezinizi keyifle izleyin.
  • Yav adamlar dunyanin en iyi aksiyon filmlerinden birini yapmis hala senaryo kurgu diyorsunuz.

Hic aksiyon filmi yapmayalim mi yani, surekli usual suspect gibi filmleri mi izleyelim?(Yanlis anlaşılmasın muhtesem film)

Ama usual suspect ne kadar gerekliyse bu filmler de gorsel kalite acisindan o kadar gereklidir.

Aksiyon filmi yapacaklarsa da boyle yapsinlar da birakin izleyelim.

• Arkadaşlar daha önce hiç mad max izlemedim. Direk bunu izlersem konu bütünlüğü açısından sıkıntı olur mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

Arkadaşlar daha önce hiç mad max izlemedim. Direk bunu izlersem konu bütünlüğü açısından sıkıntı olur mu

Hayır

• quote:

quote:

quote:

Bende nerdeyse telefonu yumruklicam.Yify haric hicbir yerde bulamadim baska sürüm

aman yify ile izleyip heba etmeyin. 12 GB lık ürüm buldum onu indiriyorum bende torrent den

YIFY çok kötü, şuan

Mad.Max.Fury.Road.2015.720p.BluRay.x264-BLOW 4.4 GB
    Mad.Max.Fury.Road.2015.1080p.BluRay.x264-Replica 7 GB
    Mad.Max.Fury.Road.2015.REMUX.1080p.BluRay.AVC.TrueHD7.1-iFT 25 GB

Sürümleri var.

• quote:

Orijinalden alıntı: dhgorkem

quote:

quote:

quote:

YIFY çok kötü, şuan

Mad.Max.Fury.Road.2015.720p.BluRay.x264-BLOW 4.4 GB
    Mad.Max.Fury.Road.2015.1080p.BluRay.x264-Replica 7 GB
    Mad.Max.Fury.Road.2015.REMUX.1080p.BluRay.AVC.TrueHD7.1-iFT 25 GB

Sürümleri var.

Ben replica olanini indirdim dün görüntüsü gayet iyi

• Çok güzel filmdi bugüne kadar neden izlemedim anlamış değilim.

• beyler madmax fury road 1080p olarak nete düştü filmlimanı nokta kom adresinde var isteyen özelden ulaşabilir link atabilirim.
  • arkadaşlar bu filmde çıplaklık var mı?
  • yok.
  • teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: SentnieL

Bu filmi beğenmeyen arkadaşlar herhalde yanlış filme girdiniz nuri bilge ceylan filmi değil bu saf aksiyon filmi her filmi türüne göre degerlendirmek gerekir bu film bu senenin en iyi aksiyon filmiydi terminator klasik holywood aksiyonu izlemeye bile gerek yok
    Hikaye alttan alttan anlatılıyordu siz yakalayamamışsınız örnek olarak açılışta zehirlendik ömrümüz yarıya indi diyor sonra max i temiz kan olarak kullanıyorlar ki gerçektede bu şekilde tedavi ediliyor Şimdi bunu 20 dk karakterleri konuşturarak anlatabilirdi ama o ucuz aksiyon filmi oluyor izleyeni salak gibi görüp her şeyi açık açık anlatıyorlar Karakterler gayet iyi işlenmiş bir kere film dandik aksiyon filmi olsa max furiosayla ilk
    karşılaştığı anda hemen beraber hareket ederdi ama burası post apokaliptik bir dünya kimseye ilk anda guvenemezsin ki doğrusu da budur Ne zaman birlikte hareket ediyorlar şartlar onu gerektirdiginde arkadan koca bir ordu kovalamaya başlıyor o zaman Aynı şekilde max ile furiosa hemen aşık olurdu gine kötü aksiyon filmi olsa ama hayır sadece gerektiği kadar yakınlaşıyorlar gine sebebi max in geçmişte ailesini koruyamaması gine aynısının olmasından korkuyor Zaten görsellik müzik için birşey söylenemez o ortamı birebir tamamlıyor Hele o gitar işi varki çok iyi düşünülmüş bütün ordular askerlerini gaza getirmek için müzik çalar bunu direk arkaplan müziği olarak verebilirdi ama o da ortama yedirilmiş bir kamyonun üstünde çalıyor biz seyirciler olarak duyuyoruz ama ordaki karakterlerinde duyduğunu görebiliyoruz
    Son olarak gerçekten film eleştirisi istiyorsaniz buyrun link
    https://m.youtube.com/watch?v=OdVapdYS__k
    İngilizce biliyorsanız her ayrıntısı ile tartışıyorlar filmi

+1
    Aşk meşk olayları falan yoktu. Boş diyalog yoktu. O açıdan çok iyi olmuş bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 15 Ağustos 2015; 22:32:47 >

• Güzel filmdi bence. Durmaksızın aksiyon Tam benlik Keşke sinemada gitseydim. Soundtracki de güzel Çekim açıları bakımından güzeldi ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 17 Ağustos 2015; 9:54:18 >
  • Bu arada film sadece salt aksiyondan oluşmuyor, bir çok mitolojik öğe ve gönderme var. Buna rağmen bu filmi iyi yapmaya yetmiyor.

Öncelikle İskandinav mitolojisinden beslendiğini görüyoruz, Valhalla'ya gideceğini düşünen albinolar ver elimizde.

Many Mothers diyarına Goethe'nin sonelerinde rastlarsınız, doğurganlık potansiyeli olan, bozulmamış, deforme olmamış kadınlar karşımıza çıkarlar. Bunlar dünyanın kurtarıcılarıdırlar, bozulmuş ruhları ve bedenleri yeni bir ırk için yok ederler, düzeni değiştirirler.

Film bir yol filmi anlaşıldığı kadarıyla yani bir diyara yapılan yolculuğu işaret ediyor ve bu Faust ve Mephisto'nun yolculuğa benziyor, Many Mothers diyarına doğru yukarı/aşağı gerçekleşen, geri dönüşü de içinde barındıran bir yolculuk.

işim çıktı, editlerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atalay`

Bu arada film sadece salt aksiyondan oluşmuyor, bir çok mitolojik öğe ve gönderme var. Buna rağmen bu filmi iyi yapmaya yetmiyor.

Öncelikle İskandinav mitolojisinden beslendiğini görüyoruz, Valhalla'ya gideceğini düşünen albinolar ver elimizde.

Many Mothers diyarına Goethe'nin sonelerinde rastlarsınız, doğurganlık potansiyeli olan, bozulmamış, deforme olmamış kadınlar karşımıza çıkarlar. Bunlar dünyanın kurtarıcılarıdırlar, bozulmuş ruhları ve bedenleri yeni bir ırk için yok ederler, düzeni değiştirirler.

Film bir yol filmi anlaşıldığı kadarıyla yani bir diyara yapılan yolculuğu işaret ediyor ve bu Faust ve Mephisto'nun yolculuğa benziyor, Many Mothers diyarına doğru yukarı/aşağı gerçekleşen, geri dönüşü de içinde barındıran bir yolculuk.

işim çıktı, editlerim.

Güzel bir değerlendirme olmuş hocam. Elinize sağlık

• 1 saniye gözümü ayırmadım o derece aksiyon fakat salt aksiyon gibi gözüksede bir hikayesi var elbet.10 numara 5 yıldız
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.