Şimdi Ara

Mad Max: Fury Road | 2015 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
620
Cevap
3
Favori
16.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne adam gibi senaryo var doğru düzgün bir oyunculuk bir sürü araba patlaması var bolca araba patlıyor başka birşey olduğu yok beklentiyi fazla tutmayın yorumlara bakarak.

• Bir an önce düşse de izlesek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu filmi beğenmeyen var.Gidin Türk dizisi izleyin gençler açılırsınız biraz.
  • Filmi hem begendim hem begenmedim diyebilirim.
    Beğendiğim tarafı aksiyon,oyunculuklar,karakterler.
    Beğenmediğim kısmı ise aksiyon asiri kacmis,senaryo yok,ana karakter max gibi dursada aslında ana karakter yok.

Ondan 7/10

Oyle 2015in en iyi filmi falan değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requiem for a Dream

Filmi hem begendim hem begenmedim diyebilirim.
    Beğendiğim tarafı aksiyon,oyunculuklar,karakterler.
    Beğenmediğim kısmı ise aksiyon asiri kacmis,senaryo yok,ana karakter max gibi dursada aslında ana karakter yok.

Ondan 7/10

Oyle 2015in en iyi filmi falan değil.

+1
    Ben sıkıldım.. Evet sıkıldım içim geçti filmi izlerken Baskın - raid redemption filmindede böyle olmuştu.
    Aksiyon filmleri bende dram kadar sarmıyor alla alla
  • Charles Theron'a bir kez daha hayran kaldım bu filmle
  • Yeniden çekim olması üzerine eskileri gibi yine sevilen bir film oldu ama tek kusuru max yani başrol karakterine eski serilerde çok çok daha fazla zaman ayrılması gibi bir durum vardı bunda yok,yinede fena değil
  • Türü itibariyle 2-3 senede bir çekilen bir sinema türü. Beğenmemek olmaz. Hele hele kostümler, ortam vs vs herşey gayet iyiydi. Tom reis rolüne yakışmıştı, ismini unuttuğum ablamız yakışmıştı. Daha düzgün bir senaryo koysalar bu ekiple efsane olabilirdi.

Bluray beklemeye gerek yok, piyasadaki sunumlar gayet kaliteli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Türü itibariyle 2-3 senede bir çekilen bir sinema türü. Beğenmemek olmaz. Hele hele kostümler, ortam vs vs herşey gayet iyiydi. Tom reis rolüne yakışmıştı, ismini unuttuğum ablamız yakışmıştı. Daha düzgün bir senaryo koysalar bu ekiple efsane olabilirdi.

Bluray beklemeye gerek yok, piyasadaki sunumlar gayet kaliteli.

+1

bosuna bluray beklemeyın
  • Diğer seriyi izlemedim. Film hiç sıkmadan bol aksiyon ve görsel efekt dışında bir post-apokaliptik yapım. Gelecekte ki su sıkıntısına ve dünyamıza bir örnek teşkil ediyor. Tom Hardy rolünün hakkını fazlasıyla yerine getirmiş.

10/8

• Güzel film öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.Francisco

Ne adam gibi senaryo var doğru düzgün bir oyunculuk bir sürü araba patlaması var bolca araba patlıyor başka birşey olduğu yok beklentiyi fazla tutmayın yorumlara bakarak.

Oyunculuk güzel senaryo klasik aksiyon aşırı bol bence izlenir.Beklentin yuksek girdim fakat yinede begenerek ciktim filmden.

• Tom Hardy olmamış.. Çok basit ve ruhsuz duruyor. Arnold Schwarzanagger bile daha estetik.
    Colin Farrell daha doğru bir seçim olurdu..

Filmin konusu önceki Mad max filmleri kadar iyi. Başlangınç filmi sayabiliriz. Filme büyük katıkı sağlayan charlize theron ve hasta genç çocuk olmuş. İkisi filmi yukarı taşımış.
    Ve devam filmi olursa büyük ihtimal charlize theron olmayacak. Tom hardy hiç olmamış. Mark wahlberg 1, Tom hardy 2.. Bildiğin robot
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.Francisco

Ne adam gibi senaryo var doğru düzgün bir oyunculuk bir sürü araba patlaması var bolca araba patlıyor başka birşey olduğu yok beklentiyi fazla tutmayın yorumlara bakarak.

aynen öyle kolayca unutulacak bir film. Esas dikkatimi çeken damızlık avratlar uğruna harcananlar. Kaç kişi saçma sapan telef oldu, günlerce yol katedildi, kaç lt benzin ve araç harcandı. Koca kasa kapıları arkasında saklanan kızların araca kadar yürüyüp kimselere görünmeden binmesi komik. Nasıl olduğunu göstermeleri gerekirdi. Tamam hadi bu detay çok önemli değil. Ama o kadar hatunu kaçıran Furiosa'nın lezbiyen olduğu gerçeğini gördünüz sanırım. Bknz saç kesimi ve maskülen davranışlar. Kalkmış sadece kızları kaçırıyor. Diğer sefil perişan halktan yanına bir kişi bile almadı. Başlarına bela olan savaş çocuğu bile valhalla diye sayıklarken kızıl manitayla temas edince bir anda 180 derece döndü. Geçiniz izlemezseniz birşey kaybetmezsiniz.

• mahmudhudavendi kullanıcısına yanıt
    Tom Hardy olmamistan ote bu film daha cok Mad Max karakterinden cok o dunyaya giris filmi tadinda olmus.

Ben ikinci filmde tam olarak Mad Max karakterine odaklanacaklarini dusunuyorum ozellikle "intikami" konusunu isleyebilirler.

• Güzel film arkadaşlar izleyin aksiyon baştan sona kadar çok bir derinlik yok ama yine de Furiosa karakteri için bile izlenir..ah kadınım

Tom Hardy olmamış denilmiş ama bence gayet hakkını vermiş adam ayrıca devam filmi gelecek Mad Max:Wasteland di galiba ismi belki derin konulara girerler.

Filmde fütursuzca gitar çalan eleman

Ha bir de bu var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepennthe -- 26 Temmuz 2015; 4:39:27 >

• Bu filmi beğenmeyen arkadaşlar herhalde yanlış filme girdiniz nuri bilge ceylan filmi değil bu saf aksiyon filmi her filmi türüne göre degerlendirmek gerekir bu film bu senenin en iyi aksiyon filmiydi terminator klasik holywood aksiyonu izlemeye bile gerek yok
    Hikaye alttan alttan anlatılıyordu siz yakalayamamışsınız örnek olarak açılışta zehirlendik ömrümüz yarıya indi diyor sonra max i temiz kan olarak kullanıyorlar ki gerçektede bu şekilde tedavi ediliyor Şimdi bunu 20 dk karakterleri konuşturarak anlatabilirdi ama o ucuz aksiyon filmi oluyor izleyeni salak gibi görüp her şeyi açık açık anlatıyorlar Karakterler gayet iyi işlenmiş bir kere film dandik aksiyon filmi olsa max furiosayla ilk
    karşılaştığı anda hemen beraber hareket ederdi ama burası post apokaliptik bir dünya kimseye ilk anda guvenemezsin ki doğrusu da budur Ne zaman birlikte hareket ediyorlar şartlar onu gerektirdiginde arkadan koca bir ordu kovalamaya başlıyor o zaman Aynı şekilde max ile furiosa hemen aşık olurdu gine kötü aksiyon filmi olsa ama hayır sadece gerektiği kadar yakınlaşıyorlar gine sebebi max in geçmişte ailesini koruyamaması gine aynısının olmasından korkuyor Zaten görsellik müzik için birşey söylenemez o ortamı birebir tamamlıyor Hele o gitar işi varki çok iyi düşünülmüş bütün ordular askerlerini gaza getirmek için müzik çalar bunu direk arkaplan müziği olarak verebilirdi ama o da ortama yedirilmiş bir kamyonun üstünde çalıyor biz seyirciler olarak duyuyoruz ama ordaki karakterlerinde duyduğunu görebiliyoruz
    Son olarak gerçekten film eleştirisi istiyorsaniz buyrun link
    https://m.youtube.com/watch?v=OdVapdYS__k
    İngilizce biliyorsanız her ayrıntısı ile tartışıyorlar filmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WHITE_Wolf -- 4 Ağustos 2015; 5:22:17 >

• Kötü film, salt aksiyon dediğimiz şey iyi aksiyon olacak diye bir şey yok. Filmi izlerken eğer gördüğünüz aksiyondan keyif almıyorsanız o aksiyon kendi amacını gerçekleştirmemiştir, ben de aynı şekilde bu yaratılan dünyanın aksiyon anlayışını beğenmedim ve sürükleyici olmadığını fark ettim.

Yani her seferinde film bir şey anlatmıyor diyenlerin karşısına, "salt aksiyon bu, bir şey anlatmıyor." diye çıkamazsınız. Film bir şey anlatmadığı gibi, keyifli bir aksiyonu da gözlerimizin önüne getirmiyor. Gürültücü, kirli ve nostaljik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ctt butcher

Kötü film, salt aksiyon dediğimiz şey iyi aksiyon olacak diye bir şey yok. Filmi izlerken eğer gördüğünüz aksiyondan keyif almıyorsanız o aksiyon kendi amacını gerçekleştirmemiştir, ben de aynı şekilde bu yaratılan dünyanın aksiyon anlayışını beğenmedim ve sürükleyici olmadığını fark ettim.

Yani her seferinde film bir şey anlatmıyor diyenlerin karşısına, "salt aksiyon bu, bir şey anlatmıyor." diye çıkamazsınız. Film bir şey anlatmadığı gibi, keyifli bir aksiyonu da gözlerimizin önüne getirmiyor. Gürültücü, kirli ve nostaljik.

15 yıldır film izliyorum onlarca aksiyon filmi seyrettim şu filmdeki kadar iyi aksiyon sahneleri olan film uzun zamandır görmedim bunu net olarak söyleyebilirim Merak ediyorum bundan iyi hangi filmde aksiyon sahneleri var izlemediysem izlemek isterim o filmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WHITE_Wolf -- 4 Ağustos 2015; 6:11:05 >

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.