Şimdi Ara

Mad Max: Fury Road | 2015 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
620
Cevap
3
Favori
16.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

- Filmde kullanılan efektlerin yüzde sekseni gerçek. Bilgisayar efektleri çoğunlukla dublör sahnelerinde kullanılan telleri görüntüden silmek, arka planı zenginleştirmek ve Charlzie Theron'un kolu için kullanılmış.

-Tom Hardy'nin filmde giydiği ceket Mel Gibson'ın önceki filmlerde giydiği ceketin aynısıymış.

-Filmdeki gitarist Sean Hape isimli bir müzisyenmiş. Gitarın ağırlığı 66 kiloymuş ve gerçekten de ateş fışkırtıyormuş.

-Filmin kurgusunu yönetmenin karısı olan Margaret Sixel yapmış. Kocasına daha önce hiç aksiyon filmi kurgusu yapmadığı halde neden bu işi kendisine verdiğini sorunca Miller da "Çünkü kurguyu bir erkek yaparsa film diğer tüm aksiyon filmlerine benzer" demiş.

-Film diğer post-apokaliptik filmlerden farklı gözüksün diye filmde mümkün olduğunca çok renk kullanılmış.

-Filmden önce Tom Hardy, Mel Gibson'la yemeğe çıkıp onun onayını almış.

-Filmin çekimlerine aslında 2003 yılında başlanacakmış fakat güvenlik endişesiyle filmin çekimlerini askıya almışlar.

-George Miller gitaristin geçmişini anlatan bir hikaye yazmış.

-Filmde birbirine benzer üç farklı savaş tırı kullanılmış.

-Filmin çekimleri sırasında Charlize Theron yanlışlıkla Tom Hardy'nin burnunu kırmış.

-Filmde rol alan eski SAS askeri Jon Iles aynı zamanda çekim ekibinin ve oyuncuların güvenliğini sağlayan grubun liderliğini de yapmış.

-İlk Mad Max filminin bütcesi 316 bin dolar civarı iken bu filmin bütcesi 100 ile 150 milyon dolar arasındaymış.

-Heath Ledger, Jeremy Rettner ve Michael Biehn, Max rolü için düşünülen adaylar arasındaymış.

-Mad Max serisindeki en uzun film.

-Max'in silahı aynı Mad Max 2'deki gibi iki kere tutukluk yapıyor.

-Filmin başında Max'in sırtına yapılan dövmede şunlar yazıyor;
    " Day 12045, ht 10 hands, 180 lbs, No Name, No Lumps, No Bumps, Full Life Clear, Two good eyes, No Busted limbs, Piles OK, Genitals Intact, Multiple Scars, Heals Fast, O-NEGATIVE, HIGH-OCTANE, UNIVERSAL DONOR, Lone Road Warrior Rundown on The Powder Lakes V8, No Guzzoline, No Supplies, ISOLATE PSYCHOTIC, Keep Muzzled..."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metroid -- 28 Haziran 2015; 19:44:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm

Bana o kadar da güzel gelmedi bu film ama nedense burada çoğu kişi beğenmiş

Sadece burada değil dünyanın her yerinde birçok kişi beğendi filmi. Merak etme yani.
  • filmi izlerken sıkılmaya pek zaman kalmadı :) aksiyon seven arkadaşlar kesin izlesin
  • Şu filmi nasıl beğenmiyorsunuz şaşırıyorum olay sadece araba kovalamasından ibaret değil,ilk başta filmin kendine özgü bir evreni var,izlerken sürü ile detay çıkartabiliyorsunuz,kurgusu mükemmel,muzikler ve oyunculuklarda iyiydi,aksiyon ve gerilimide çok iyi vermişlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rseen -- 28 Haziran 2015; 18:23:24 >
  • Max karakteri nedense arka planda kalmış. Onun haricinde aksiyon severleri çok mutlu edecektir.
  • link varmı sinema çekimi olmayan ? pm pls
  • metroid kullanıcısına yanıt
    Güzel bilgiler Sağol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gene haddinden fazla abartılmış bir film daha. Son zamanlarda özellikle online film izleme sitelerinde önüne gelen her filmi başyapıt ilan edip hayatımda böyle film izlemedim diyen tayfa doldu. Yakında top 250'den düşer bu film.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 29 Haziran 2015; 0:21:07 >
  • 208.954 oyla 57. sırada, biraz zor
  • Ya bi arkadaş bi link versede indirsek 😆

• Teşekkürler bilgiler için hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Son zamanlarda özellikle online film izleme sitelerinde önüne gelen her filmi başyapıt ilan edip hayatımda böyle film izlemedim diyen tayfa doldu.

Filmleri internet üzerinden korsan izleyip sonra sırf karizma yapmak için film üzerinden ahkam kesen tayfayla karşılaştırılamaz bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metroid

quote:

Son zamanlarda özellikle online film izleme sitelerinde önüne gelen her filmi başyapıt ilan edip hayatımda böyle film izlemedim diyen tayfa doldu.

Filmleri internet üzerinden korsan izleyip sonra sırf karizma yapmak için film üzerinden ahkam kesen tayfayla karşılaştırılamaz bile.

Sinemada izlenilen her film övülecek diye bir kaide mi var?
  • 2015 yılının şuana kadar çıkmış filmleri arasında en iyi ilk 3'e girer.Çok farklı bir yapım olmuş.
  • Bu konudan zaten daha iyisi yapılamazdı diye düşünüyorum. O sebeple, beğenmeyenler konu olarak beğenmemiş olmalı? Ya da aksiyonun bol olup, karakterlere çok fazla odaklanılmadığı için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seradonin

Bu konudan zaten daha iyisi yapılamazdı diye düşünüyorum. O sebeple, beğenmeyenler konu olarak beğenmemiş olmalı? Ya da aksiyonun bol olup, karakterlere çok fazla odaklanılmadığı için?

Ya da sırf beğenmemiş olmak için beğenmiyorlar. Malum karizma durumları.
  • quote:

Gene haddinden fazla abartılmış bir film daha. Son zamanlarda özellikle online film izleme sitelerinde önüne gelen her filmi başyapıt ilan edip hayatımda böyle film izlemedim diyen tayfa doldu. Yakında top 250'den düşer bu film.

Online izleme sitelerindeki yorumları takan mı var yahu! Orada bilip bilmeyen, anlayıp anlamayan sallayıp duruyor. Dikkate almayın oralardaki yorumları. Ben hislerime güvenerek film izliyorum bir de çok fazla önerilen film olursa çevremden onları tercih ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 29 Haziran 2015; 18:17:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektrogitar calan elemanın çılgın çoşkusunu çok sevdim nedense
  • herşeyiyle çok beğendim.post apokaliptik ortam+arabalar+sesler+tom hardy

• karga adamların olayını anlayan ?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.