Şimdi Ara

Mad Max: Fury Road | 2015 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
620
Cevap
3
Favori
16.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar Merhaba bu filimi indirmek için bi link varmı acaba pm atarmısınız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Orijinalden alıntı: ımmortals35

Film çok iyiydi ama herkese hitap etmeyebilir sırf aksiyon ve ses. Web-dl sürümü görüntü iyiydi ama ses pek iyi değildi 5.1 de. Blu-ray ı beklemekte fayda var basslar ve müzikler doyurmuyor insanı ac3 ses formatı ile o havaya girmek için daha iyi bi sürümü beklemekte fayda var yine de link verebilirim pm yoluyla

Ses sistemin ne marka dostum ?

Sony

• film boyunca max'in hayaline giren küçük kız 2.filmin konusunu mu oluşturacak acaba anlamadım o olayı :D

• quote:

Orijinalden alıntı: mali_1907

film boyunca max'in hayaline giren küçük kız 2.filmin konusunu mu oluşturacak acaba anlamadım o olayı :D

Önceki filmleri izlemedim ama o filmlerde geçen bir olay olabilir.
  • film aile ile izlenir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

film aile ile izlenir mi?

Aileye bağlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metroid

quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

film aile ile izlenir mi?

Aileye bağlı.

ağır cinsellik var mı küfür öpüşme falan sorun değil
  • sevişme,öpüşme ve küfür yok aileyle izlenebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mali_1907

film boyunca max'in hayaline giren küçük kız 2.filmin konusunu mu oluşturacak acaba anlamadım o olayı :D

Önceki filmlerde Max'in karısı ve kızı ölüyor, hayallerine giren kızda kızı olarak anladım o yüzden gelecek filmlerde işleyeceklerini sanmıyorum tekrardan.
  • Yav arkadaşlar yokmu bu filimi indirmek için pm atın lütfen

• 3 gun once izledim ve suana kadar izledigim en sacma filmdi hangi kafayla yapmislar anlamis degilim belki de serinin onceki filmlerini izlemedigimden sacma gelmis olabilir

• Film çok iyiydi.

Mad Max'in dünyasını çok iyi yansıtmışlar. Araç sahneleri tek kelime ile mükemmeldi. Filmde tek eksiklik ''Mad Max'' karakteri gibi geldi bana, tam olarak odaklanılmamıştı büyük olasılıkla ikinci filmde 'intikam'' muhabbeti ile tam olarak Max karakterine odaklanacaklardır.
  • Arkadaş, başka aksiyon filmlerinde en fazla 10 dakika süren araç kovalamaca sahnesini 2 saat ve izleyiciyi hiç sıkmayacak şekilde yapmışlar. Harbi neredeyse 2 saat nefesimi tutarak izledim. Nasıl güzel değil dersiniz bu filme anlayamıyorum. 2015'in ilk 10'una girer bu film.
  • Oyunu da çok sağlam olacak gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metroid -- 27 Haziran 2015; 23:04:17 >
  • Max'i tam anlamıyla hissedemedim daha çok Charlize Theron'un hikayesine odaklanmış gibi geldi bu da biraz sıktı ben daha çok tek tabanca takılan cool Max' i görmek isterdim yinede güzel filmdi umarım 2. yi çekerler ve tam anlamıyla bir Max görürüz
  • Bu filmin bu kadar iyi olacağını hiç düşünmemiştir 8-9lük bir film gerçekten,aksiyon bitmedi çekimler çok başarılıydı birde az cgi olunca tadından yenmedi 2kere izledim dahada izlerim ilerdeMüziklerde cuk oturmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melladin

Bu filmin bu kadar iyi olacağını hiç düşünmemiştir 8-9lük bir film gerçekten,aksiyon bitmedi çekimler çok başarılıydı birde az cgi olunca tadından yenmedi 2kere izledim dahada izlerim ilerdeMüziklerde cuk oturmuş

Walla aynen hocam çok başarılıydı resmen bize nükleer savaş sonrası dünyayı yaşattı çok iyi kurgulanmıştı özellikle çöl efekti muhteşemdi bu filmin bu kadar iyi olacağını beklemzdim benim birader hiç film izlemez sevmezde ama bu filmi benimle son yarım saatini izleyince 8 gb flaş bellek almış filmi usb ye at evde izliceğim dedi o kadar yani bu arada pc de izledim Mad.Max.Fury.Road.2015.1080p.WEBRiP.DD5.1.x264-SiMPLE.mkv olarak yani diyeceğim adam yanlışlıkla mükemmel bir film çekmiş charlize theron tabiki mükemmel bir profesyonel kadın hakkını veriyor çok beğendiğim bir oyuncu bizimkiler gibi gece klübü ve haftada bir sap deiştirmek için film çevirmiyor şu ülkede iyi denebilecek bir oyuncu yok evde millet dizi izliyor arkadaş insanda biraz yetenek olur ya sokakdan iki kişi almışlar bir kamera bir geri zekalı tamam al sana dizi charlize theron, nicole kidman hiçmi izlemiyorlar ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Nemesis. -- 28 Haziran 2015; 7:39:42 >

• Bana o kadar da güzel gelmedi bu film ama nedense burada çoğu kişi beğenmiş

• Azonce izledim. Basta guzel olacak gibi geldi ancak hic begenmedim. Ortada adam gibi bir konu yok. Mad max e tam odaklanilmamis. Daha olayin ne oldugunu anlamadan hoop aksiyon baslamis. Belki gorsel acidan biraz iyi idi diyebilirim. Onun disinda bence tek kelime ile cop. 10/5

• quote:

Orijinalden alıntı: Asosyal Anarsist

Max'i tam anlamıyla hissedemedim daha çok Charlize Theron'un hikayesine odaklanmış gibi geldi bu da biraz sıktı ben daha çok tek tabanca takılan cool Max' i görmek isterdim yinede güzel filmdi umarım 2. yi çekerler ve tam anlamıyla bir Max görürüz

Max'e tam odaklanılmamış bunda haklısın ama sanki bu film karaktere bir giriş filmiydi. İkinci filmde tam olarak Max karakterine odaklanacaklarını düşünüyorum mesela ailesinin öldürülmesi ve intikam konusunu işleyerek bunu hallederler.;)
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.