Şimdi Ara

Mad Max: Fury Road | 2015 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
620
Cevap
3
Favori
16.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bataklıkta sopalar ile yürüyen insanlar kim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fİlm harikaydı oyunda gördüğüm kadarıyla filmden baya etkilenmiş olarak geliyor..
  • yukarıda da 2 kişi belirtmiş karga adamların muhabbeti nedir ne değildir neden öyle yürüyorlar bilen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kvothé

yukarıda da 2 kişi belirtmiş karga adamların muhabbeti nedir ne değildir neden öyle yürüyorlar bilen ?

Yönetmen kesin biliyordur. Ona sorun bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metroid -- 30 Haziran 2015; 23:45:40 >
  • https://www.youtube.com/watch?v=S_CBmkRLS88

Sonuna kadar doğru söylemiş Oguzsasi. Gerçekten kötüydü film bende hiç beğenmedim. Senaryo güzel değil, Seslendirmeler meh, Oyunculuk boş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metroid

quote:

Orijinalden alıntı: Kvothé

yukarıda da 2 kişi belirtmiş karga adamların muhabbeti nedir ne değildir neden öyle yürüyorlar bilen ?

Yönetmen kesin biliyordur. Ona sorun bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: mgsfanboy

https://www.youtube.com/watch?v=S_CBmkRLS88

Sonuna kadar doğru söylemiş Oguzsasi. Gerçekten kötüydü film bende hiç beğenmedim. Senaryo güzel değil, Seslendirmeler meh, Oyunculuk boş.

Kesinlikle katiliyorum.film kotuydu. Imdb balon.söner bir aya kalmaz 6.5 olur.konu yok koskoca filmde. Su muhabbetti var ama ici bos.yazik olmus. Max filmde yok gibi birsey. notum 6.arac modifiyeleri icin verdim

• Kalitelisini bir bulsam puanımı vereceğim de genel kanı filmin şişirildiği yönünde bakalım nasıl bir film ile karşılaşacağım ...

P.S : Prometheus 2 den haberi olan var mı , herhangi bir bilgi kırıntısı vs
  • quote:

Hayatımda bu kadar saçma ve boş yorumlar görmedim.Kim bu videoyu çeken?
    Aklı sıra şov yapıyor.Filmde konu yokmuş,yok tırı yakalayamamışlar vs...Adamlar cannesda ödül alsın diye film yapmamışlar ki,adamların amacı salt aksiyon ve eski filmden yola çıkarak yeni bir seri yapmak.
    Diğer videolarına baktım evde akşama kadar oturup oyun oynayan bir çocukmuş.Videoları hehehehe,agagaga,ööööğğğğğ demekten başka birşey yok.Sanki bir otoriteymiş gibi burada paylaşmışsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Kalitelisini bir bulsam puanımı vereceğim de genel kanı filmin şişirildiği yönünde bakalım nasıl bir film ile karşılaşacağım ...

P.S : Prometheus 2 den haberi olan var mı , herhangi bir bilgi kırıntısı vs

Film abartılmamış.Salt aksiyon arayan için on numara.Eğer özgün senaryo vs arayan için yaklaşılmaması gereken bir film.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergomu

quote:

Hayatımda bu kadar saçma ve boş yorumlar görmedim.Kim bu videoyu çeken?
    Aklı sıra şov yapıyor.Filmde konu yokmuş,yok tırı yakalayamamışlar vs...Adamlar cannesda ödül alsın diye film yapmamışlar ki,adamların amacı salt aksiyon ve eski filmden yola çıkarak yeni bir seri yapmak.
    Diğer videolarına baktım evde akşama kadar oturup oyun oynayan bir çocukmuş.Videoları hehehehe,agagaga,ööööğğğğğ demekten başka birşey yok.Sanki bir otoriteymiş gibi burada paylaşmışsınız.

Şu oguzsasi kadar herşeyi bilmiş bir adam yok. Bunu takip edenler zaten 14 yaş ve altı çocuklar yorumu atanda öyle büyük ihtimal. Adamın filmlerle alakası yok zaten güzel olan herşeye de çamur atıyor böyleleride başımıza çıkıyor. Filmden anlamayan adamların film videosu çektiği bir ülke burası.

Krdş türkiye bura ne beklion.

• Filmin sonunda Furiosa can çekişirken ağladım beyler..
  • aksiyon bir an için eksik olmadı ama filmden beklentim büyüktü devamı gelir büyük ihtimal.
  • Bluray ne zaman düşer arkadaşlar ?

• 2015 yılı içerisinde izlediğim en etkileyici filmdi. Bir hafta arayla filmi 2 defa izledim müthiş bir yapımdı. Özellikle Furiosa karakteri on numara olmuş, duyguyu müthiş aktarıyor insana.
  • film aksiyon sevenler icin guzeldi ben begendim ilk 3 filmide en kisa zamanda izlemeyi dusunuyorum
  • Dun akşam izledim, son yillarda izledigim aksiyon kurgu anlaminda en mükemmel filmlerden birisiydi..

• Filmden önce okumamız izlememiz gereken bir şey yoksa kuru aksiyondan başka bir şey değil. Tamamen rezalet senaryo falan yok.
  • Bence 2015'in şimdilik tartışmasız en iyisi. Türkçe altyazılı olarak izledim. Aksiyon filmlerini pek seven biri değilimdir ama bu film kesintisiz aksiyon olmasına rağmen çok beğendim. 10 üzerinden 8-9'u rahat var filmin.
  • Az önce bitirdim. 2015'in en iyi filmi Terminatör:Genesis'ti bence. Tabiki Bu film harikuladeydi aksiyon sahneleri süperdi, tek sorun filmde Max'e çok odaklanılmamasıydı bana göre.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.