Şimdi Ara

Mad Max: Fury Road | 2015 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
620
Cevap
3
Favori
16.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan dün izledim o çöl atmosferi ne güzeeldi bayıldım tabi biraz bilgisayarda abartılsada oldukça güzel manzaralı bi filmdi 5 gelirmi sizce

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Destere gibi bir filmdi. Zaman kaybı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film muhteşemdi. Gerçekten saf aksiyon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

Destere gibi bir filmdi. Zaman kaybı

Sen bu üstün zekanla The Matrix'i de Recep İvedik'e filan benzetiyorsundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metroid

quote:

Başıma bir şey gelmeyecekse fikrimi söyliyim, ben Matrix'i beğenmiyorum ya. İlk iki filmi zorla izledim üçüncüye başlamadım bile yani ne var bu kadar abartılacak
    Filme gelirsek, sinemada izlemediğime bin pişman oldum izlediğim en iyi aksiyon diyebilirim. Gitarist olmasa bu kadar etkili olmazdı orası net

• The Matrix'in zaten bir tek ilk filmi iyidir, diğerleri para hırsıyla yapılmış filmler. Neyse konumuz o değil.
  • Filmin yeni webrip versiyonu çıkmış ses ve görüntü kalitesi çok daha iyi boyut 5.45 gb. özellikle 4.2 gblik versiyona göre ses kalitesi çok iyi daha direk filmin başında araba seslerinden anlaşılıyor. ona göre indirmemizi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoÇü -- 26 Haziran 2015; 17:58:49 >
  • Filmin kick*ss den 1080p webdl rarpg versiyonunu indirdim 4 gb dan fazla ben beğendim şahsen fena değildi görüntü

• Bunu izlemeden önce eski filmi izlemek gerekiyormu konu bakımından bağlantı varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeşimizdeBiriVar

quote:

quote:

Başıma bir şey gelmeyecekse fikrimi söyliyim, ben Matrix'i beğenmiyorum ya. İlk iki filmi zorla izledim üçüncüye başlamadım bile yani ne var bu kadar abartılacak
    Filme gelirsek, sinemada izlemediğime bin pişman oldum izlediğim en iyi aksiyon diyebilirim. Gitarist olmasa bu kadar etkili olmazdı orası net

sinemada izle demiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: sir506

quote:

Orijinalden alıntı: PeşimizdeBiriVar

quote:

quote:

sinemada izle demiştim

Zamanlama kötüydü kısmet değilmiş

• MARVEL M kullanıcısına yanıt
    gerek yok dostum ama kaliteli bi şekilde izle filmi
  • 1080p indirip Tv'de izleyeceğim

Edit: Yify'de var sanıyordum yokmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARVEL -- 26 Haziran 2015; 23:00:42 >
  • Film çok güzeldi aksiyona doyduk uzun bi aradan sonra şükür.

Filmde ana karakter olarak max olması gerekirken charlize theron oyunculuğuyla hepsini silmiş süpürmüş filmin ana karakteri olmuş resmen. filmin adı Furiosa: Fury Road olabilirmiş o kadar yani.
    Nux'un ölmesine üzüldüm yazık oldu o karaktere ikinci filmde göremicez maalesef.

bu arada o elektro gitar çalan karaktere ayrı parantez açmak gerekir harbi iyi gaza getiriyor iyi düşünülmüş

10/8.5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoÇü -- 26 Haziran 2015; 23:33:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MARVEL

1080p indirip Tv'de izleyeceğim

Edit: Yify'de var sanıyordum yokmuş.

Web-dl olduğu için daha çıkmaz yify

• 1 yıllık aksiyon ihtiyacım aldım gidiyorum 8/10
  • konuyu anlamdım bi an başladı kavga dövüş kaç kovala şavaş derken flim bitti galiba eski flimleri ile bağlantılı eski serisini izlemem lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ımmortals35

Film çok iyiydi ama herkese hitap etmeyebilir sırf aksiyon ve ses. Web-dl sürümü görüntü iyiydi ama ses pek iyi değildi 5.1 de. Blu-ray ı beklemekte fayda var basslar ve müzikler doyurmuyor insanı ac3 ses formatı ile o havaya girmek için daha iyi bi sürümü beklemekte fayda var yine de link verebilirim pm yoluyla

Ses sistemin ne marka dostum ?
  • 10/6
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.