Şimdi Ara

Mad Max: Fury Road | 2015 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
620
Cevap
3
Favori
16.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun 2buçuk saat boşluk vardı arkadaşı beklerken gireyim bari dedim türkçe dublaj :( olmasına rağmen baya zevk aldım,2-3 ay aksiyon filmi izlemem artık o derecede doydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberyn -- 12 Haziran 2015; 0:20:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

quote:

Orijinalden alıntı: metroid

Hardcore bir aksiyon filminin sessiz olmasını mı bekliyordun?

Açıkçası o saatte seansı olan tek film olduğu için girdim ayrıca sizin tabiriniz ile "hardcore" olup da bu kadar elektro gitara ve sese yüklemeyen filmler var. Sesi geçtim de elektro gitar nedir yahu, şu meleti seven var nefret eden var ve sen film çekiyorsun her iki kitleyi de düşünmen lazım.

Kardeşim o filmin bir teması var ve o temada hardcore rock önemli bir yer tutuyor müziğin sürekli çalınması askerlerini gaza getirmek için bir nevi piskopatlar için mehter marşı diye düşün
    Filme gelecek olursak uzun zamandır izlediğim en iyi aksiyon filmiydi atmosferi 10 numara işlemişler Aksiyon sahneleri iyi düşünülmüş ve guzel bağlanmış 2 saat nasıl geçti anlamadım
    Konu hikaye bunlar daha derin anlamak için eylül de mad max oyunu geliyor onu oynamınızı öneririm Ayrıca bu temayı işleyen en eski filmlerden biri oyunlara başka filmlere ilham olmuştur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler yarın sinemaya gideceğim 3d film olarak hangi filmi tavsiye edersiniz

Jurassic World

San Andreas Fayı

Tomorrowland

Mad Max: Fury Road

Avengers: Age of Ultron
  • quote:

Orijinalden alıntı: vardar052

Beyler yarın sinemaya gideceğim 3d film olarak hangi filmi tavsiye edersiniz

Jurassic World

San Andreas Fayı

Tomorrowland

Tabi ki mad max, jurrasic world u daha izlemedim ama o filmleri soyle siralayabiliriz.

Mad max
    Avengers
    Jurassic World
    San andreas
    Tomorrowland

• quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

quote:

Jurassic World

San Andreas Fayı

Tomorrowland

Tabi ki mad max, jurrasic world u daha izlemedim ama o filmleri soyle siralayabiliriz.

Mad max
    Avengers
    Jurassic World
    San andreas
    Tomorrowland

• Hocam Tomorrowland ve Mad Max'i izledim 2 filmde güzel,yalnız tercihiniz Mad Max olsun
  • Aynen mad max i izleyeceğim.
  • quote:

Jurassic World

San Andreas Fayı

Tomorrowland

Aksiyon filmi istiyorsan mad max dışında diğerleri hiç diğer filmlerden jurasic izledim
    Jurasic bildiğin dandik aksiyon filmi hatta konusunu bile direk jurasic 1 le aynı önce dinazorlar hayvanat bahçesi gibi tutuyorlar sonra dinazorlar kaçıyor bu kadar
    Mad max aksiyon filmi nedir kanıtı olmuş net üstüne aksiyon filmi yok şuana kadar izlediklerim arasında
  • quote:

quote:

Jurassic World

San Andreas Fayı

Tomorrowland

Mad max
    Avengers
    Jurassic World
    San andreas
    Tomorrowland

O değilde gerçekten bu aralar çok sağlam filmler var vizyonda. Yakınımda sinema olsa film günü yaparım her gün :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ımmortals35

quote:

quote:

Jurassic World

San Andreas Fayı

Tomorrowland

Mad max
    Avengers
    Jurassic World
    San andreas
    Tomorrowland

O değilde gerçekten bu aralar çok sağlam filmler var vizyonda. Yakınımda sinema olsa film günü yaparım her gün :D

İki hafta sonrada terminatör var ardından teddy 2, antman, mission impossible 5, fantastic four, labirent alev deneyleri. Neredeyse hepsi birer hafta arayla girecek vizyona.

• az önce geldim eve, film cidden hard olmuş duramadık anasını satıyım

-arkada o elemanın çaldığı rock tarzı müzik olmasa bu etkiyi vermezdi diye düşünüyorum :D milleti gaza getiriyor cidden
    the dag rolünde olan sarışın kadın'abby lee' kendine hasta bıraktı
  • WEB-DL düşmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

WEB-DL düşmüş.

Oha süper haber 720 gelmiş mi evde şenlik var bu gece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Btuhan35 -- 22 Haziran 2015; 19:35:12 >
  • Mad.Max.Fury.Road.2015.1080p.WEBRIP.x264.AC3-EVE 4.2 GB. Kalitesi oldukça tatmin edici. Film iyi hoş da aksiyon sahnelerindeki geçişleri çok hızlı yapmışlar. Kim ne halt ediyor pek belli olmuyor ama epey aksiyon dayamışlar tabi. Sıkmaz.

Bu arada filmde müzik kutusu gördük, Max'in elinde bumerang gördük. Bunların 2. filmle bir bağlantısı var mı? Varsa 2. filmdeki o vahşi bumeranklı ufaklık bu filmdeki bir karakter miydi? Öyleyse kimdi? Hatta bu vahşi ufaklığa Max (Mel Gibson) müzik kutusu hediye etmişti.
    Yoksa bu filmi izlerken önceki filmlerden bağımsız olarak mı düşünmeli ve önceki filmleri yok saymalıyız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Mad.Max.Fury.Road.2015.1080p.WEBRIP.x264.AC3-EVE 4.2 GB. Kalitesi oldukça tatmin edici. Film iyi hoş da aksiyon sahnelerindeki geçişleri çok hızlı yapmışlar. Kim ne halt ediyor pek belli olmuyor ama epey aksiyon dayamışlar tabi. Sıkmaz.

Bu arada filmde müzik kutusu gördük, Max'in elinde bumerang gördük. Bunların 2. filmle bir bağlantısı var mı? Varsa 2. filmdeki o vahşi bumeranklı ufaklık bu filmdeki bir karakter miydi? Öyleyse kimdi? Hatta bu vahşi ufaklığa Max (Mel Gibson) müzik kutusu hediye etmişti.
    Yoksa bu filmi izlerken önceki filmlerden bağımsız olarak mı düşünmeli ve önceki filmleri yok saymalıyız?

Ben bluray bekliyorum web-dl de iyi ama izlemişsin beğenmene sevindim

• quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Mad.Max.Fury.Road.2015.1080p.WEBRIP.x264.AC3-EVE 4.2 GB. Kalitesi oldukça tatmin edici. Film iyi hoş da aksiyon sahnelerindeki geçişleri çok hızlı yapmışlar. Kim ne halt ediyor pek belli olmuyor ama epey aksiyon dayamışlar tabi. Sıkmaz.

Ben bluray bekliyorum web-dl de iyi ama izlemişsin beğenmene sevindim

Bence indir, bak. Gözünü kesmezse izlemezsin ama bu boyuta rağmen çok kaliteli, sparks kalitesinde diyebilirim. Filmi çok beğenirsen bir daha izlemek istersin. O zaman da zaten BD indirirsin. Ama sen bilirsin tabi.

• quote:

Öyle bir teori var zaten ve yüksek ihtimalle o çocuk. Hırlamaları, müzik kutusu, ismini söylemeyişi ve en sonunda thats my name diye bahsetmesi vs. Ama ben bumerang görmedim filmde hangi sahnede var?

• quote:

quote:

Öyle bir teori var zaten ve yüksek ihtimalle o çocuk. Hırlamaları, müzik kutusu, ismini söylemeyişi ve en sonunda thats my name diye bahsetmesi vs. Ama ben bumerang görmedim filmde hangi sahnede var?

Emin değilim ama filmin ortalarında bizim Max tırın yanında yürürken tırın bir yerinden eline alıyordu. Ama bir tür bıçak da olabilir tabi hatta bıçak büyük ihtimal tutma yeri vardı sanırım. Bir daha da görmedim zaten.

Peki o hırlayan kimdi? Ben dikkat etmedim pek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 23 Haziran 2015; 1:11:32 >

• quote:

quote:

quote:

Emin değilim ama filmin ortalarında bizim Max tırın yanında yürürken tırın bir yerinden eline alıyordu. Ama bir tür bıçak da olabilir tabi hatta bıçak büyük ihtimal tutma yeri vardı sanırım. Bir daha da görmedim zaten.

Bir önceki sayfaya yazdığım mesajı yazayım:

filmi lzlerken aklıma takılan ve beni çok rahatsız eden bir nokta vardı. o da filmdeki esas karakterin sürekli kızının hayalini görmesiydi. fakat max filmlerinin hayranı olarak ilk filmde max'in kızının değil oğlunun olduğunu ve son filmde anlatıldığından farklı olarak bir tır değil, motorsiklet çarpması sonucu öldüğünden adım gibi emindim. eve gider gitmez ytse'den hemen serinin önceki filmlerinin indirip Hafızamın beni yanıltmadığını gördüm. ardından bu konuda yazılmış yazı ve yorumları, analizleri bulmak için interneti taradım veeee başardım. tom hardy'nin canlandırdığı karakter max değil başka biri, hem de seriyi sevenlerin çok iyi bildiği:) bundan sonrasını filmi izlememiş olanlar okumasın.

spoiler

veeeeeee......
    bahsi geçen kişi vahşi çocuk, ikinci filmin bombası, sevimli, cesur, max'e hayran, konuşamayan, bumerangçı vahşi çocuk. ta kendisi. işte hayranların durumu böyle yorumlamalarının nedenleri, ki hepsi de kafama yattı.

ahanda fotoğrafı:
    http://www.unz.com/iste...n-of-mad-max-fury-road/

1. isim: film boyunca max ismini sadece bir kez duyuyoruz o da filmin sonunda. üstelik şu şekilde söyleniyor. "“max. my name is max. that’s my name.” kişinin kendini tanıtması için garip bir ifade. sanki gerçek adı max değil de o an öyle söylemeye karar vermiş gibi. nitekim bizim vahşi velet de max'e hayran değil miydi?

2. anlatıcı: ikinci filmde hikayeyi vahşi çocuğun yetişkin halinin Sesinden dinliyorduk. max serisinde olaylar hiçbir zaman max'in sesinden aktarılmadı. son filmde tom hardy'nin hikayeyi anlatması geleneği bozuyor.

3. müzik kutusu: bana kalırsa en önemli ipucu bu. 2. filmde vahşi çocuğumuz kendine rol-model seçtiği max amcasının müzik kutusunu çok sevmiş, max yani mel gibson da ona hediye etmişti. son film de ise joe'nun eşlerinden birinin tırın içinde müzik kutusu bulup çaldığını görüyoruz. ilginç değil mi?

4. hırlamalar: ikinci filmde vahşi çocuk konuşamıyordu ve tek kelime etmemişti. tek iletişim şekli hayvanlar gibi hırlamaları ve çığlıklarıydı. hikayenin sonunda ise yine vahşi çocuğumuz yetişkin sesinden büyüdüğünü ve kahraman olduğunu söylüyordu. son filmde tom hardy kimilerince çok konuşmadığı ve sık sık homurdanıp hırladığı için eleştirilmişti. bunların nedeni şimdi manalı geliyor.

özellikle belirtmek isterim ki bunlar kesin ifadeler değil. fakat serinin yönetmeni george miller kendisine bu konuda sorular sorulduğunda kesin ifade vermekten kaçınıp tom hardy'nin hayat verdiği karakterin bizim eski max olamayabileceğine dair imalarda bulunuyor. internette buna benzer şeylerin söylendiği birkaç yorum daha var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bir önceki sayfaya yazdığım mesajı yazayım:

filmi lzlerken aklıma takılan ve beni çok rahatsız eden bir nokta vardı. o da filmdeki esas karakterin sürekli kızının hayalini görmesiydi. fakat max filmlerinin hayranı olarak ilk filmde max'in kızının değil oğlunun olduğunu ve son filmde anlatıldığından farklı olarak bir tır değil, motorsiklet çarpması sonucu öldüğünden adım gibi emindim. eve gider gitmez ytse'den hemen serinin önceki filmlerinin indirip Hafızamın beni yanıltmadığını gördüm. ardından bu konuda yazılmış yazı ve yorumları, analizleri bulmak için interneti taradım veeee başardım. tom hardy'nin canlandırdığı karakter max değil başka biri, hem de seriyi sevenlerin çok iyi bildiği:) bundan sonrasını filmi izlememiş olanlar okumasın.

spoiler

veeeeeee......
    bahsi geçen kişi vahşi çocuk, ikinci filmin bombası, sevimli, cesur, max'e hayran, konuşamayan, bumerangçı vahşi çocuk. ta kendisi. işte hayranların durumu böyle yorumlamalarının nedenleri, ki hepsi de kafama yattı.

ahanda fotoğrafı:
    http://www.unz.com/iste...n-of-mad-max-fury-road/

1. isim: film boyunca max ismini sadece bir kez duyuyoruz o da filmin sonunda. üstelik şu şekilde söyleniyor. "“max. my name is max. that’s my name.” kişinin kendini tanıtması için garip bir ifade. sanki gerçek adı max değil de o an öyle söylemeye karar vermiş gibi. nitekim bizim vahşi velet de max'e hayran değil miydi?

2. anlatıcı: ikinci filmde hikayeyi vahşi çocuğun yetişkin halinin Sesinden dinliyorduk. max serisinde olaylar hiçbir zaman max'in sesinden aktarılmadı. son filmde tom hardy'nin hikayeyi anlatması geleneği bozuyor.

3. müzik kutusu: bana kalırsa en önemli ipucu bu. 2. filmde vahşi çocuğumuz kendine rol-model seçtiği max amcasının müzik kutusunu çok sevmiş, max yani mel gibson da ona hediye etmişti. son film de ise joe'nun eşlerinden birinin tırın içinde müzik kutusu bulup çaldığını görüyoruz. ilginç değil mi?

4. hırlamalar: ikinci filmde vahşi çocuk konuşamıyordu ve tek kelime etmemişti. tek iletişim şekli hayvanlar gibi hırlamaları ve çığlıklarıydı. hikayenin sonunda ise yine vahşi çocuğumuz yetişkin sesinden büyüdüğünü ve kahraman olduğunu söylüyordu. son filmde tom hardy kimilerince çok konuşmadığı ve sık sık homurdanıp hırladığı için eleştirilmişti. bunların nedeni şimdi manalı geliyor.

özellikle belirtmek isterim ki bunlar kesin ifadeler değil. fakat serinin yönetmeni george miller kendisine bu konuda sorular sorulduğunda kesin ifade vermekten kaçınıp tom hardy'nin hayat verdiği karakterin bizim eski max olamayabileceğine dair imalarda bulunuyor. internette buna benzer şeylerin söylendiği birkaç yorum daha var.

Küçük çocuğun kız mı erkek mi olduğunu tam hatırlayamadığımdan Tom Hardy konusunda şüphelerim vardı. Diğer bir şüphem de tek hırlayanın o olmaması. Sanki Furiosa da bir yerde hırladı gibi. Neyse orayı yoruma açık bıramışlar ama büyük ihtimalle yazdığın doğru.
    Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.