Şimdi Ara

Mad Max: Fury Road | 2015 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
620
Cevap
3
Favori
16.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

quote:

Orijinalden alıntı: metroid

Hardcore bir aksiyon filminin sessiz olmasını mı bekliyordun?

Açıkçası o saatte seansı olan tek film olduğu için girdim ayrıca sizin tabiriniz ile "hardcore" olup da bu kadar elektro gitara ve sese yüklemeyen filmler var. Sesi geçtim de elektro gitar nedir yahu, şu meleti seven var nefret eden var ve sen film çekiyorsun her iki kitleyi de düşünmen lazım.

Hocam yani filmi eleştirebilirsiniz buna bir şey demem ama siz çok yanlış bir filme gitmişsiniz bence. Bu film zaten eski bir serinin devamı ve serinin özü böyle. Herkese hitap etmez zaten. Bu film zaten fragmanıyla replikleriyle her şeyiyle brutal olduğunu bağıra bağıra söylüyor. Eğer filmi bu yüzden beğenmediyseniz bence hiç eleştirmeyin çünkü filmin tarzı bu, ve bu yüzden seviliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

quote:

quote:

Açıkçası o saatte seansı olan tek film olduğu için girdim ayrıca sizin tabiriniz ile "hardcore" olup da bu kadar elektro gitara ve sese yüklemeyen filmler var. Sesi geçtim de elektro gitar nedir yahu, şu meleti seven var nefret eden var ve sen film çekiyorsun her iki kitleyi de düşünmen lazım.

Hocam yani filmi eleştirebilirsiniz buna bir şey demem ama siz çok yanlış bir filme gitmişsiniz bence. Bu film zaten eski bir serinin devamı ve serinin özü böyle. Herkese hitap etmez zaten. Bu film zaten fragmanıyla replikleriyle her şeyiyle brutal olduğunu bağıra bağıra söylüyor. Eğer filmi bu yüzden beğenmediyseniz bence hiç eleştirmeyin çünkü filmin tarzı bu, ve bu yüzden seviliyor.

Tam olarak demek istediğim buydu. Bu arada filmin blu-ray'inde filmin müzikler harici sessiz olan bir versiyonu da olacakmış. İlginç.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CarllGallagher

Uzun süredir gittigim en kötü filmdi

Herhalde sadece sanat ve Avrupa filmleri izliyorsun. Ya da klasik Nolan fanısın.

ben de klasik nolan fanıyım ama çok begendım filmi
  • Benim en çok komiğime giden aksiyon filmini "filmde çok fazla aksiyon vardı" diye eleştiren sivri zekalar. Hemen ardından da "filmde doğru dürüst konu yoktu" diyen über sinema eleştirmeni ergenler geliyor. Die Hard, Rambo, Arnold Scwarzenegger filmlerinin yüzde sekseni, The Expendables...
    Bunların hemen hepsi öne çıkan aksiyon filmlerinden bazıları. Bunların hangisinde öyle çok harika bir konu vardı acaba? Hala anlamadıysanız söyleyeyim, saf aksiyon filmlerinde konu sadece aksiyon sahnelerini öne çıkarmak için arka planda var olan bir ögedir. Bir aksiyon filmine gidip de konu yoktu diye eleştirirseniz bu sizin sinema bilginizin zayıflığını ve de egonuzun şişkinliğini gösterir ancak. Sırf karizma yapmak için filme saçma eleştiriler getirmek yerine az buçuk düşünün derim.
    Bunun dışında filmde derinlik, alt metin filan yoktu diyenlere nette neden bu film için yapılmış en feminist aksiyon filmi diyorlar bir araştırın derim. Bir aksiyon filmi çekip hem erkek hem de kadınların beğenisini kazanmak herkesin yapacağı iş değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metroid -- 30 Mayıs 2015; 11:34:15 >

• izledim fena değildi ama tabiki de puanını kesinlikle hak etmiyor.Bazı sahnelerde hızlı çekim çok belliydi onun dışında film gayet güzeldi zaten alanına göre mad max'in olayı bu zaten 120 dakikanın 80 dakikası aksiyonla geçiyor.Bunu bilerek eğlenmek için gidin hikaye falan beklemeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

quote:

quote:

Hocam dikkat ederseniz filmin içeriği -konusu, akışı oyunculuklar vs.- hakkında bir eleştiride bulunmadım sadece müzikler fazlaydı dedim ki bluray sürümünün müziksiz hali de olacakmış yani bu düşüncelere sahip bir tek ben değilim ki yapım ekibi böyle bir karar almış olmalı. Bunu dışında konuya biraz göz attım da bir arkadaş filmi eleştirenleri hakaret düzeyinde eleştirip filmi canı pahasına savunmus, ne diyebilirim ki Allah akıl fikir versin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

bluray sürümünün müziksiz hali de olacakmış yani bu düşüncelere sahip bir tek ben değilim ki yapım ekibi böyle bir karar almış olmalı.

Kararın yapım ekibiyle alakası yok, tamamıyla yönetmenin kararı. Filmin güzelliğinin böyle daha çok ortaya çıkacağına karar vermiş. Blu-ray'de ayrıca filmin siyah beyaz versiyonu da olacak, gene yönetmenin kararı. Capiche?
  • quote:

quote:

bluray sürümünün müziksiz hali de olacakmış yani bu düşüncelere sahip bir tek ben değilim ki yapım ekibi böyle bir karar almış olmalı.

Kararın yapım ekibiyle alakası yok, tamamıyla yönetmenin kararı. Filmin güzelliğinin böyle daha çok ortaya çıkacağına karar vermiş. Blu-ray'de ayrıca filmin siyah beyaz versiyonu da olacak, gene yönetmenin kararı. Capiche?

Yönetmen zaten her kararda tek başına hareket edebiliyordu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Yönetmen zaten her kararda tek başına hareket edebiliyordu

In an interview with /Film, the Fury Road director said he "DEMANDED" a black and white option of the Blu-ray release, noting that it will also feature the ability to watch the film with nothing but the isolated score.

http://www.ign.com/articles/2015/05/24/mad-max-fury-road-director-george-miller-demanded-black-and-white-version-for-blu-ray

"In addition, Miller discussed his affinity for silent films, and there will be an option to play the black and white version with only the isolated score, removing the rest of the soundtrack to give viewers what Miller thinks is the most ideal experience."

http://screencrush.com/mad-max-fury-road-blu-black-white/

You were saying ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metroid -- 30 Mayıs 2015; 12:31:38 >

• Trailerı izleyince acayip bir Broderlands 2 havası hissettim. Atmosfer, karakterler vs. çok benziyor Borderlands'e. Ağır bir Borderlands fanı olarak muhakkak gitmeliyim bu filme.
  • Bugün izleyebildim ve çok güzeldi film.

Filmi izlemeden önce millet gitarlı eleman çok iyiydi falan demişti ama film boyunca 1 dakika anca gözüktü adam. Çok hayran kalınacak bir tarafı yoktu bence.
    Tom Hardy çok iyiydi. Ayrıca yapımcının renk tonunu kısmamasıda çok hoşuma gitti.

Önceki filmleri izlememiş biri olarak bir sorum var sizlere :

Bu elemanlar tam olarak hangi dine inanıyor ? Valhalla'dan falan bahsediyorlardı. Vikingler gibi pagan mı bunlar ? Ayrıca hikaye nerede geçiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sokratik Adam -- 2 Haziran 2015; 17:16:10 >

• Furious 7 ve Avengers: Age of Ultron filmlerinden daha çok beğendim.

Tavsiye ederim izlemeyi düşünenlere.

En çok beklediğim iki filmden nasıl daha çok beğendim bilemiyorum belki de beklenti ve sonucunda oluşan hayal kırıklığı yüzündendir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatırladığım kadarıyla diğer filmlerde din hakkında bir şey yok. Bu filmde ortaya çıkmış bir şey. Filmin kesin şurada geçiyor diye bir şey de denmiyor. Nükleer savaş sonrası, çölleşeni boş dünya olarak genel adı var.
  • Tamamdır sağolasın. Bir sorum daha var :
    Filmde bi kaç sahnede elemanlar ağızlarına gri bir şey sıkıyordu. O ne oluyor ? Ne işe yarıyor ?
  • Valhalla'ya girebilmek için yaptıkları ritüel.
  • Şahane bir film olmuş, başladığı andan bitene kadar ağzım açıktı. İzlerken yoruldum resmen, tekrar gitmeyi düşünüyorum. Tom Hardy'de Mel Gibson'ı aratmamış bence, Max rolüne çok yakışmış.
  • Hayatımda senaryosu olmayan saf aksiyon filmini bu kadar beğeneceğimi tahmin etmezdim. İzlediğim en iy ilk 10 filme girer kesinlikle. 3 boyutlu izledim bir kerede IMAX izlemeyi düşünüyorum.

O gitarcı var ya gitarcı gülmekten mahvetti beni

Kostümler, makyajlar her şey çok değişikti puanını sonuna kadar hak ediyor.
  • Bir de şu soruyu sormak istiyorum film tam olarak ne zaman geçiyor ? Senaryo olarak hiç bi şey anlamadım.

kızlar kim, savaşan beyaz suratlılar kim

Eski filmleri izlersem kafamda oturur mu acaba senaryo
  • Filmi izledim ve beğendim ancak imdb puanı bana biraz yüksek geldi açıkçası
  • Ana karakter üzerinde daha fazla durulsaydı iyi olurmuş. Fazla konuşma olmadan aksiyon sahneleriyle konunun aktarımı iyiydi. İzlemeyenlere tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.